Kasım 2021 Transfer Olacaklar Arkadaşlar

Bende kasım adetiyle 7.denemeyi yaptırcam eylül de tedavi başladı embriyolar donduruldu ekimde histereskopi yapıldı kasım da da tran fer olacak inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yazdiginiz tarihler ve islemler benimkilerle ayni benim de 3. Denemem olacak. Kasimi bekliyorum. Hepimiz icin enn hayirlisi neyse o olsun insallah

Merhabalar, elimde 1 kutu prolutex (içinde 5 tane var daha yeni aldım) estrofem hiç açılmamış. 125 tl ye ikisini almak isteyen olursa bana ulaşabilir. Prolutex maaliyetli bir ilaç malesef

Eklentiler

• 480AEB7A-3D27-4198-8DBD-28895300459E.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 18
  • 3A0BF2A6-7FAA-4385-8B68-CDE730397AAE.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 23
  • D5C42397-B083-44FA-9F95-334EE3D8227A.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba arkadaşlar ben de bugün iğnelere başlıyorum 3.denemem olucak dondurulmuş olmadığı için tekrar yumurta toplayacağız doktorum bu sefer taze transfer denicek bi sıkıntı çıkmazsa yani kasımda inş transfer olur sanırım herkese kolaylıklar diliyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Yazdiginiz tarihler ve islemler benimkilerle ayni benim de 3. Denemem olacak. Kasimi bekliyorum. Hepimiz icin enn hayirlisi neyse o olsun insallah
Amin kuzum amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Kasımda herkes taze transfermj olucak aralığa sarkan varmı

Merhaba,
2.denemeniz dondurulmus embriyo ile mi gerceklesmisti acaba?
Ayrica nerde tedavi aliyorsunuz?
2.kere deneyecegiz biz,dondurulmus embriyom yok,sifirdan baslayacagiz biz de.
Sunu sormak istiyorum,
2.ya da 3. Denemede tedaviyi degistiriyorlar mi acaba?
Orn ilaci ya da ilac dozajini vs
Yoksa ayni surec mi gerceklesiyor acaba?

Merhaba kizlar ben ay ay geziyorum yıllardır sizlerle de tanisayim
39 yaşındayım 1 kizim var 7 yasinda o da tup bebek...yıllardır da kardes istiyoruz olmadi...artik rezervim cok azaldi hep 1-2 tane goruuyordu doktorumu değiştirdim havuz yapiyor şimdi... en sonki opumda prp yapmisti ve de bu ay sayim 6 ya cikti ..c.trsi gunu 9.opumu olucam artik 2 tanesi kalır bana insallah.... 2 dondurulmuş embriyom var 2 de burdan kalırsa 4 taneyi 2-2 transfer olucam...artik onlar da tutmazsa kabul edip vazgeciciem insallah 1 tanesi saglikla gelir bana

Benimki de Yücel Sahin.Aslinda iyi bir doktor ama degistirip degistirmemekte kararsiz kaldim
Memnunsunuz degil mi kendisinden?
Evet çok memnunum kendisinden. Yumurta toplama işlemi öncesi Yücel beyede 2 kere kontrole gittim iyi bir hoca o da ben sevdim siz neden değiştirmek istiyorsunuz?

Azmine mucadelene hayranım tanisiyorduk zaten inşallah kavusursun sende

Benmde 2nci sıfırdan denemem. 4 transfer geçmişim var inşallah hepimiz için hayırlısı olur

İlk denemem de ikinci denemem de dondurulmuş embriyo ile gerçekleşmişti ohss riskim vardı. İzmir medicalpark da tedavi oluyorum. Yani bu ikinci opu olucak. Bunda tedavimiz değişti biraz öncelikle genetik testlerim hapıldı ve histeroskopi oldum çizik atıldı. Bu sefer taze tranafer yapmak istediği için doktoru daha az ilaç dozuyla daha az yumurta toplamayı amaçlıyor. Yumurta geliştirmede kullanılan ilaçlar da bi öncekinden farklı. Sperm seçim yöntemini de değiştiricekler ve yenilerde kullandığımız bi yöntem var dedi embriyoları besleyici bi sıvıda bekletiyolarmış tam adı varsa da şuan hatırlıyamdım kusuruma bakmayın. Bilmiyorum sonu ne olucak ama inş güzel şeyler olur

Hayırlı olsun canım konuşmuştuk seninle belki hatırlarsın ankarada doktor sormuştum inş bu sefer güzel haberler alıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…