Kasım 2021 Transfer Olacaklar Arkadaşlar

Merhaba öncelikle msjlarinizi okudum benimde Aralık 1 olarak görünüyor transfer 25 Kasım'da muayenem var Allah isteyen herkese nasip etsin insallh emeklerimiz boşa çıkmasın Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun iyi akşamlar herkese

kızlar Sadece 2 tanecik embriyom var ve onların ikisini de transfer olmasını teklif etti doktorum sizce hangisini seçmeliyim yorumlarınızi bekliyorum

Kızlar şimdi doktordan çıktım. 10.65 olmuş rahim kalınlığım çarşamba günü transfer Allah nasip ederse acayip heyecanlıyım taze transferim tutmamıştı ama bundan çok ümitliyim. Birde progestan iğne Ateş yapabiliyormuş transferden sonra. Fitil formuna döneceğiz. Birde jeligra diye bir jel verdi yarın ve transfer günü kullanacağım bu jel ne için bilen var mı ? Birde önerileriniz var mı transfer süreci ile ilgili

İçinizi ferah tutun doktorunuzun dediklerini yapın hiç bir sorun olmaz inşallah biz sonuçta doktorlardan daha iyi bilemeyiz bende ilk transferimi oldum yakında inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur size
Teşekkür ederim.

Bugün dondurulmuş embriyoyu koyduk. Bu benim ilk transferim. Eve gelip biraz dinlendim. Ne hissetmeli nasıl olmalı bilmiyorum, boşluk hissi var. Umarım herşey yolunda gider.

Herkese merhaba aslında bişey sormak veya bilgi almak için yazmıyorum. Sadece biri bunu okursa benim yaptığım hataları yapmasın diye yazayım dedim. Ben 5 yıllık evliyim evliliğin üzerinden biraz geçince bebek istedik belli bı sure olmayınca doktor test falan eşimde varikosel çıktı. Tabi ozamana kadar hep bı hüsran yaşadım neden niye diye. Eşim Ekim 2020de ameliyat oldu.cok sürmeden Şubat 2021de hamile olduğumu öğrendim mücadelem artık bitmişti tek eksik bı bebekti omuzlarında ki yük kalkmışti.cok mutluyduk bı kızım olcakti takı 22. Hafta erken doğum yapana kadar. Evet 22. Haftada rahim ağzı yetmezliği yüzünden aniden bebeğimi kaybettim. Geçmeyen acı günler neyse öyle böyle atlattım. Benim artık sabrım yoktu kendiliğinden yine kalamiyodum hamile oysaki çevrem hep 40in çıksın kalirsin düşüğün kıçı içindedir:) diyip durdular. Ama bende fazla deneyip yipranmicam dedim esimlede konuştum kendimi tüp bebek merkezibde buldum evet direkt tüp bebek. Nasıl olsa ben bikere doğal yoldan hamile kalmıştım ben onlar için cerezdim. Doktorum anladı beni yapalım dedi onun amacı biraz takipli kalip doğal yoldan olmasını saglamakti ama ben istemedim. Direkt ilaçları aldık günlük göbekten igneler.ilaclar yumurtla toplama günü 17 yumurta toplandı transfer günü 5. Tane 1. Kalite emriyo iyi dedik 2si transfer edildi. 16 kasim 2021de 3nu dondurduk.suan transferin 8.gunundeyim asıl hikaye burda başlıyor:) transferi oldum annem eşim yanimdaydi ilk gün güzeldi herşey 2. Gün cikmicani bile bile test yaptım (tam bir salaklık) tabiki çıkmadı. Ama moral bozuldu nedense.3 gün kan testine gittim 1.28 çıktı aaa dedim iyi bu katlanır. 5. Gün dayanamadım yine kana gittim çünkü kendimce 1.28 kendini katlicak 5-6 gibi bı değer gorcektim. Ama nerde 0.666 sonra neyse biseyler oku araştır falan 7. Gün yani yine hastaneye kan testine gittim(bu arada kendimi ya hastanede ya eczanede buluyodum) istemsizce. 7. Gün kan testi dedim varsa çıkar 10-12 biseyler. Koca 1.20 daha. Ve dün saatlerce ağlama vahlanma. Oysaki ben en basit vakaydim dilim bekadar kötü ye hazırım desede insanın yüreği hep olumluyu düşünüyor. Bugün 8. Gün 26 Kasım cuma kan testi günüm hiç umudum yok olmadı çünkü. 2 günde mucize olurmu 3. Günde kanda bişey gorurmuyum bilmiyorum. Allah ne derse o. Bide ben çok stres yaptım herşeyi rahat olamadım kendimi vucudumu rahat bırakmadım. Dicem su ki kimse kendini hirpalamasin erkenden test yapmasın. Ben çok yıprandım su 1 haftada çok yaptım kendi kendimi üzdüm hep. Siz yapmayın zaten aklı başında biri benim yaptıklarımı yapmaz. Test günü bikere uzulcegime ben 10 kere üzüldüm. Bu arada 8. Gundeyim kafamdan çıktı hamilelik yok biliyorum ama bı mucize olurda kanda bişey görürsem eğer (göreceğimi hiç sanmıyorum) hiç bir belirtim yok olmadı. Hoşçakalın. Kendinize iyi davranın

Merhaba.Kaç yumurta toplanıp kaçı döllenmişyi acaba

Kaçıncı güne gittiler laboratuvarı merak ettiğim için soruyorum
Tabiki istediğin kadar sorabilirsin ama sadece labaratuvar etlilidir mi bilemiyorum bizim spermler de sıkıntılı 2 tane 2.gün 1 tane 5.gün 3 tane 6.gün.2.günlerin kaliteleri iyi de diğerleri pek de iyi değil açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…