Kasım 2021 Transfer Olacaklar Arkadaşlar

Merhabalar bende şuan ikinci adetimi bekliyorum bir adetim 7 gün geçti sizin mi başladı mı gününde

Merhabalar hayır bende hala adetimi bekliyorum bugün yarın gelmesi gerekiyor ama hiç gelecek gibi de değil
Ben 2. Adetimi oldum; bir iki gün gecikti.
Ama şöyle ki, neredeyse çok az geldi. Doktorum da tam kırmızı dolu kanı görünce haber ver demişti. Çarşamba pembelik geldi cuma akşam hafif olunca ben de yazdım kendisine, pazar gününe kalmasın dedim. İyi ki gitmişiz, meğersem olmuşum bu ay çok yoğun gelmedi, kaçıracaktık bide ..
Hormonlara baktılar normal çıktı, bazen opudan sonra böyle olabilir dedi.
İlaçla transfere hazırlanıyorum, rahmim yeterince kalınlaşmıyor diye.
10-12 kasım gibi transfer olacak.

Merhabalar benim de bu ay transfer olacak Eylül ayında opu yapıldı, bi ay dinlenmeye bırakmıştık. Bu ay da adetimi bekliyorum ama 3 gün gecikti benim gibi olan da çok kişi varmış burada; inşallah daha da gecikmez

Merhaba benim transferım dün oldu bende aynı ilacları kullanıyorum birde ekstra decavit deposton diye bısey daha kullanıyorum inşallah güzel haberler alırız
Merhaba Benimde cuma günü olucak insallah allah nasip ederse ben devlet te goruyorum tedavi ozeldeki ilaclarla cok fark ediyor insalah canım rabbim kucagimizi doldursun mutlu haberler insallah ilk tüp bebek mi sizin @yasemnnarcn

Merhaba Benimde cuma günü olucak insallah allah nasip ederse ben devlet te goruyorum tedavi ozeldeki ilaclarla cok fark ediyor insalah canım rabbim kucagimizi doldursun mutlu haberler insallah ilk tüp bebek mi sizin @yasemnnarcn
Evet canım il denememiz 5 gün ebriyosu inşallah güzel haberler verırız bırbırımıze Allah isteyen herkese versin rabbim

Amin inşh cnm
Benim transfer işlemin oldu eve gidiyorum. Hayırlısıyla şu 12 günü de Bi bitirelim de güzel haberler verelim birbirimize
İnşallah da. Çok beklettiler bizi ya. Bir kez tuvalete gitmek zorunda kaldım. Şimdi yüne içmeye başladım. Hala ne gelen var ne giden. Sözde 17.00 daydı transferim

Kızlar yazdıklarınızı okudum, ben de geçen sene bugün transfer olmuştum İnşallah hayırlısıyla sağlıkla tutunur miniğiniz ya da minikleriniz çok heyecanlı ve stresli bir süreç. Allah hepinize kolaylık versin. ben transfer günü çok beklemiş ve çok sıkışmıştım, yapamıcam demiştim doktora. Doktorun transfer sırasında bir sözü bana her şeyi unutturdu: "Bebeği kabul edelim"

Kızlar bir kaç sorum olacak ben 1 kere taze transfer oldum tutmadı onda çok sıkıştığım için çatalda 20 dakika bekleyip odaya geçtikten hemen sonra tuvalete gitmiştim ve 1 hafta olunca çalışmaya başlamıştım hiç tutmadı yani pozitif olmadı. Bu sefer dondurulmuş transfer olacağım bugün adetin 11. Günü kontrolüm adetim 13. Günü acaba ne zaman transfer yapılıyor ve sizler transferden sonra neler yaptınız. Yani mesela tuvalete gitmem yanlışmıydı 2 hafta hep yatıyor musunuz? Açıkçası çok acemiyim bu konuda yanlış bir şey yapmak istemiyorum doktor yatmama gerek olmadığını zorlayıcı uzanma zıplama koşma dışında yatmana gerek yok demişti ama nebileyim tutmayınca acaba yatsam daha mı iyi olurdu dedim bu defa diğerinde yaptıpımm hataları yapmak istemediğimden sizlere sormak istedim

Benim de en büyük korkum buydu. Tutamayıp tuvalete gitmek. Ama zaten transfer öncesi mesane kontrol ediliyormuş. Fazla doluysa birazını boşaltmanı istiyorlarmış. Ben de hiç bilmiyordum.

Transfere alacakları zaman çok sıkışıktım ve çok korktum. Neyse ki hemşire lavaboya gitmemi ve mesanenin bir kısmını boşaltmamı söyledi. Çok çok rahatladım. Transfer sonrasında oldu. Transfer 5 dk sürdü. Sonrasında da 40-45 dk lavaboya gitmeden uzandım

Dün transfer oldum. İki gündür dinleniyorum. Arada kalkıp yürüyebiliyorsam yürüyorum.(progestan iğne yüzünden yürüyemez hatta adım atamaz haldeyim)Doktor çok uzanmak da negatif etki yapar dedi. Sabahları avokado yiyorum. Akşamları nar. Bunlar iyi geliyormuş.

Benim doktorum progestan vermemişti ilkinde. Bana prednol ve estrofem verdi fakat. Prednol bana alerji yaptığı için onu da kullanmıyorum şuan nirtek estrofem kullanıyorum neye göre bu ilaçları veriyorlar bakıyorum herkes progestan kullanıyor

Bana hiç kontrol etmediler sıkışıkmısın dediler bende evet dedim direk işlem yaptılar. Ve çok karnıma bastırdıkları için. Tutamadım çataldan iner inmez gitmek zorunda kalmıştım bu arada hayırlı olsun inşllah ama inşllah güzel sonuçlar alırsınız

Bu kez mutlaka söyleyin o zaman. Ultrason ile bakıyorlar. Çok doluysa 1-2-3 bardak boşaltın diyorlar. Bu da bayağı rahatlatıyor.

Amin. Cümlemiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…