Herkese merhaba kasım ayı çatlatma iğnesi olanlar hep birlikte gün bekleyelim mi belirtilerimizi paylaşalım ben çatlatma iğnesi ile bir kere hamile kalmıştım ama daha sonrasında düşük yaptım daha sonra tekrar denedim. 19 kasımda iğnemi oldum.
Belirtilerim Bende daha önce hamile kaldım kürtaj olmak zorunda kaldım ama testimde 1000 geçmişti o zaman bile göğüs agrım yoktu 5 haftada başladı bende.
Herkese merhaba kasım ayı çatlatma iğnesi olanlar hep birlikte gün bekleyelim mi belirtilerimizi paylaşalım ben çatlatma iğnesi ile bir kere hamile kalmıştım ama daha sonrasında düşük yaptım daha sonra tekrar denedim. 19 kasımda iğnemi oldum.
Belirtilerim şu anlık göğüs ucu hassasiyeti kasıklarda ilk beş gün yoğun sancı ve bugün başlayan hafif sırt ağrısı
ben daha ö
Belirtilerim şu anlık göğüs ucu hassasiyeti kasıklarda ilk beş gün yoğun sancı ve bugün başlayan hafif sırt ağrısı
merhabab arkadaşım ben daha önce 2 defa hamilelik yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım.ama göğüs ucu bende 5 haftadan sonra başlıyor.karın agrısı adet olacak gibi agrıyor .inşallah hamilesindir.