Kasım 2022 Çatlatma iğnesi olanlar

Çatlatma iğnesinde 1 hafta sonra kanama kesin hamilelik gözüyle baktılar hatta benide umutlandırdılar 🥶adet olmak pek hoş olmuyor kızlar yıkılıyor insan .sanırım günümüzün geçmesini bekleyeceğiz.
Ben de bu ay hiç test yapmicam. Başka şeylerle oyalancam. Nasıl olacaksa. Şu gün ilişki bugün ilişki. İgneydi ilacti zaten bütün zamanimiz hamile kalmaya calismakla geçiyor. Nasıl olacak da aklımızi başka şeyle meşgul edicez..🤔

5A40654F-B9C0-4C94-B8FE-D8629EEF93B9.webp

11. Gün testim bu sefer erken yapmadım normal test hafif gölge var ama sanırım olmadı tutmadı dün erken testlerde silik çizgiydi

Çatlatma iğnesinde 1 hafta sonra kanama kesin hamilelik gözüyle baktılar hatta benide umutlandırdılar 🥶adet olmak pek hoş olmuyor kızlar yıkılıyor insan .sanırım günümüzün geçmesini bekleyeceğiz.
Bende tam bir hafta önce çatlatma iğnesi oldum bugün çok az kan geldi neden acaba sancım filan da yok

Bende 28 Kasım'da ilk defa çatlatma iğnesi yaptım Dr 17 mm ve 22 mm demişti yumurtalıklarıma iğneden sonra 1 hafta boyunca ilişki dedi benim kasık ağrılarım arada bı oluyo ayın 15 adet günüm ve daha önce 1 düşüğüm olmuştu şuan folibal kullanıyorum 6 Aralık'ta da progestan verdi sizce yararı olur mu akıntım fln pek yok

Merhabalar bende 30 Kasım da çatlatma iğnesi vurdum. 2 Aralık ta aşılama yapıldı... Bekliyorum test yapmayı 🙄Allah gönlümüze göre versin 🙏

Back
X