kasım anneleri 3lü testini yaptıran var mı?

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
40
herkes yaptırdığında sonuçlarını buraya yazsın ki aramayalım konuları ve burada paylaşalım gerçi bana daha iki hafta var ama nasıl yapıldığı
konusunda da merek ettiklerim var umarım herşey yolunda gider iyice takıntılı oldum tövbeee:bbo:

bende haziranın ikisinde yaptırcam.üçlü test de kan örneği alınarak yapılıyor.içimde garip bişi var sanki ya :bbo: ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum.hayırlısı olsun hepimiz için.inşallah herkesin güzel haberlerinin burada okuruzz :nazar:a.s.

Kuruntu yapma halecim insan anne olunca ne kadarda düşünüyo bebeğini, acaba kötü bişey mi olcak diye, Allah korusun hiç bişeycikler olmayacak inşaallah.. şimdiye kadar herşey yolunda gitti ve öyle devam edecekinşaallah,Dualarımızı eksik etmeyelim yeter bence..benimkinin cinsiyeti belli değil , zaten belli olsa da pek renk vermiyo dr...

bende haziranın ikisinde yaptırcam.üçlü test de kan örneği alınarak yapılıyor.içimde garip bişi var sanki ya :bbo: ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum.hayırlısı olsun hepimiz için.inşallah herkesin güzel haberlerinin burada okuruzz :nazar:a.s.

halecim öyle gereksiz yere sıkma canını bak ilk testin sonuçları col iii cıkmıştı buda ii cıkar allahın izniyle bende 9 haziranda taptıracagım asıl ben cok merak ediyorum ya ben ikili testi yaptırmamıştım daha dogrusu sevgili dr um gerek görmemişti ya...bakalım nasıl olacak umarım hic bi sorun yoktur

herkes yaptırdığında sonuçlarını buraya yazsın ki aramayalım konuları ve burada paylaşalım gerçi bana daha iki hafta var ama nasıl yapıldığı
konusunda da merek ettiklerim var umarım herşey yolunda gider iyice takıntılı oldum tövbeee:bbo:

Canım mrb !

28 mayısta yaptırcam ben 3 lü testi.Bildiğim kadarıyla kan testi yapılıp ultrasonla veriler birleştiriliyormuş.Ve sonuç çıkıyormuş.Ama yanılıyor olabilirim.

ben ikiz bekliyorum 2 li taramada kan testi yapılamadı bana,olmuyormuş ikizlerde.Ense kalınlıkları ölçüldü sadece normal çıktı bakalım 3lü taramayıda atlatsak hayırlısı ile

Arkadaslar,
3lü tarama da tekil gebeliklerde, annenin kanı alınıyor, (demir kalsium vs. oranlarına bakılıyor) ve bebeklere daha ayrıntılı bir u/s yapılıyor. bu testlerden alınan sonuclar ısıgında anneye vitamin takviyesi yapılıyor. İkiz gebeliklerde bu testler yapılmıyor :(

sağol canım bilgi verdiğin için.Benim tek yumurta ikizi cinsiyetleri aynı olacak ama bakalım ne olacak çok merak ediyorum.Tabi önemli olan sağlıklı olmaları .Gönlümden kız geçmiyor desem hani yalan olur:)

Benim doktorum 3'lü testten hiç bahsetmedi açıkçası. 16-18. hftalar arası rutin kontrolüm, 20-21. haftada da bebeğin organ gelişimi kontrolü için detaylı ultrasonum var.
Herkese yapılması gerekiyor mu bu 3'lü test? Bilgi verirseniz sevinirim...

ya kızlar ne biliim öle oldu birden işte :çok üzgünüm: bu arada varya bıktım kan vermekten yaa doktoruma dedim allahtan bide ben iğneden korkuorm die kafamçokkarıştı cok canım yanıyoo ya Çok üzgünüm çoook allahım hayırlısıyla bi atlatsaydık su testi de içimiz rahat olsa :1rolleyes:

Benim doktorum 3'lü testten hiç bahsetmedi açıkçası. 16-18. hftalar arası rutin kontrolüm, 20-21. haftada da bebeğin organ gelişimi kontrolü için detaylı ultrasonum var.
Herkese yapılması gerekiyor mu bu 3'lü test? Bilgi verirseniz sevinirim...

ya kızlar ne biliim öle oldu birden işte :çok üzgünüm: bu arada varya bıktım kan vermekten yaa doktoruma dedim allahtan bide ben iğneden korkuorm die kafamçokkarıştı cok canım yanıyoo ya Çok üzgünüm çoook allahım hayırlısıyla bi atlatsaydık su testi de içimiz rahat olsa :1rolleyes:

İnşşş. atlatırız hayırlısı ile canım.İnsan panik oluyor çok gerçekten aklım hep orda.İyilermi bi sorun var mı diye.Ense ölçülürkende doktor normal olduğunu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildi.Ben paniğim biraz elimde değil rahat olamıyorum bi türlü öfff öfff

canım benim bildiğim herkese yapıyorlar.şimdi doktorum son gittiğimde bana haziranın 2sinde gel dedi ama üçlü test yapcaz falan demedi genelde gittiğim gün söylüyor.ikili test yaptırcağım zamanda bişi demedi o gün kontrole gittim öyle söyledi.eğer doktorun söylemezse kesinlikle sen hatırlat bence a.s.

İnşşş. atlatırız hayırlısı ile canım.İnsan panik oluyor çok gerçekten aklım hep orda.İyilermi bi sorun var mı diye.Ense ölçülürkende doktor normal olduğunu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildi.Ben paniğim biraz elimde değil rahat olamıyorum bi türlü öfff öfff

ya ben aslında böyle değildim de kayınpederim ve eşim benim psikolojimi bozuyorlar :bbo: kayınpederim çok fena evhamlı eşimde ee malum onun oğlu.kafayı yememek elde değil yani fisfisfis

ben haziranın ilk haftası gidecem test için.bildiğim kadarıyla amnion sıvısı alınarak yapılıyor.yanlış mıyım?çok merak ediyorum,ikili test bana da yapılmadı.rabbim herkese hayırlı sevindirici sonuçlar versin.

:) neyse ben öğrendim fiyatını üçlü test burda 50,00 YTL imiş ama her yerde değişiyor a.s.

bana onermedi doktorum ikili testi..
cunku sonuc hicbir zaman garanti verilemiyor hala..
vede bunun biraz ticarete dokuldugunden bahsetti malesef:(
ama bu ay sonu kontrolum var ozaman genis tarama yapicam dedi

bana onermedi doktorum ikili testi..
cunku sonuc hicbir zaman garanti verilemiyor hala..
vede bunun biraz ticarete dokuldugunden bahsetti malesef:(
ama bu ay sonu kontrolum var ozaman genis tarama yapicam dedi

Çok iyi yapmışsın,keşke bende yaptırmasaydım ya ...

:enbuyukkk:daha güvenilir bir test istiyoruzzzzzz.

Back
X