Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

Bana da direk tüp dedi doktorum canım ama tüp bebek merkezi bulunduğum yerde yeni açıldı embriyolog İstanbuldan gelmiş ama merkez daha yeni olduğu için hiçbir bilgi yok iyi yada kötü diye ne kadar güvenebilir bilmiyorum. Senin msjını okuyunca umut oldu bana çünkü biliyorum sende çok uğraşmıştın Msjlarından hatırlıyorum🤲🤗
Evet çok şeyler yaşadım ama herşey bir hayır vardır dedim bugün Beta HCG sonucum 177.7 çıktı Rabbim sana da tüm isteyenlere de hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲❤️

Merhaba Kızlar. Ayın 18 inde transferim oldu şu an bekleme sürecindeyim. Cuma günü test günüm hakkımızda hayırlısı. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Evet çok şeyler yaşadım ama herşey bir hayır vardır dedim bugün Beta HCG sonucum 177.7 çıktı Rabbim sana da tüm isteyenlere de hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah herhangi bir belirti olmuşmuydu

Insallah canim insallah . Yumurta toplama sonrasindan cok korkuyorum insallah bir aksilik yasamam. Transfer gununu merakla bekleyeceğim
Yok canim ins yaşamazsın kendini ferah tut yumurta toplama anestezi altında oluyor zaten sadece ilaçlara alerjin varsa onları demeyi kesinlikle unutma

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah herhangi bir belirti olmuşmuydu
Amin canım inşallah 🤲❤️ yok hayır öyle aman aman olmadı 7. Gün bı kasik ağrısı hissettim o da o gün yani sürekli değil son günler kasıklarda şişlik ama yani öyle anlaşılacak kadar cok değil ve herkes de aynı seylrr olmuyor Muş

Back
X