- 26 Kasım 2019
- 221
- 199
- 23
- 36
- Konu Sahibi casperayse
Kizlar merhaba bende ilk tup bebek denemesini yapiyorum. Yarin yumurta toplayacaklar cok heyecanli ve tedirginim. Yapmam gereken bisey varda yapmiyormusun gibi hissediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canim ins her şey istediğin gibi ilerlerKizlar merhaba bende ilk tup bebek denemesini yapiyorum. Yarin yumurta toplayacaklar cok heyecanli ve tedirginim. Yapmam gereken bisey varda yapmiyormusun gibi hissediyorum.
Benim ikinci tüp bebek denemem su anda donmus embriyo icin.transfer surrcindeyim canim ilaç kullaniyorum transfer icinInsallah canim ilk oldugu icin sonrasi beni tedirgin ediyor insallah bir sorunla karsilasmam. Siz ne durumdasiniz?
Evet çok şeyler yaşadım ama herşey bir hayır vardır dedim bugün Beta HCG sonucum 177.7 çıktı Rabbim sana da tüm isteyenlere de hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBana da direk tüp dedi doktorum canım ama tüp bebek merkezi bulunduğum yerde yeni açıldı embriyolog İstanbuldan gelmiş ama merkez daha yeni olduğu için hiçbir bilgi yok iyi yada kötü diye ne kadar güvenebilir bilmiyorum. Senin msjını okuyunca umut oldu bana çünkü biliyorum sende çok uğraşmıştın Msjlarından hatırlıyorum![]()
Hiç bilmiyorum canım bende bel ağrısı yokda şişlik varAnladim canim tesekkurler
Ya ben de estrofem kullanıyorum ondan mi bilmiyorum dun aksamdam beri şiddetli belim ağrıyor
Merhaba süreciniz yolundadır inşallah ben de dün transfer oldumBende yarin sabah toplaticam cnm hayirlisi bakalim
Hayırlıs olsunMerhabalar öncelikle çok geçmiş olsun ben de 4. Tüp bebek tedavime başladım salı günü transferim olacak inşallah
Daha transfer gunum belli olmadı canim 30 nda tekrar kontrolum var ins isteyen herkes sonucta bir sürü seye katlanıyoruzTransfer günün belli oldu mu? Insallah guzel sonuclar aliriz![]()
Kızlar benim transferim dün olduDaha transfer gunum belli olmadı canim 30 nda tekrar kontrolum var ins isteyen herkes sonucta bir sürü seye katlanıyoruz
Hayirli olsun canim ins güzel sonuçlanırKızlar benim transferim dün oldu![]()
Insallah canim insallah . Yumurta toplama sonrasindan cok korkuyorum insallah bir aksilik yasamam. Transfer gununu merakla bekleyeceğimDaha transfer gunum belli olmadı canim 30 nda tekrar kontrolum var ins isteyen herkes sonucta bir sürü seye katlanıyoruz
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah herhangi bir belirti olmuşmuyduEvet çok şeyler yaşadım ama herşey bir hayır vardır dedim bugün Beta HCG sonucum 177.7 çıktı Rabbim sana da tüm isteyenlere de hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah❤
Yok canim ins yaşamazsın kendini ferah tut yumurta toplama anestezi altında oluyor zaten sadece ilaçlara alerjin varsa onları demeyi kesinlikle unutmaInsallah canim insallah . Yumurta toplama sonrasindan cok korkuyorum insallah bir aksilik yasamam. Transfer gununu merakla bekleyeceğim
Amin canim senin de hakkında hayırlısı estrofem kullaniyor musunMerhaba Kızlar. Ayın 18 inde transferim oldu şu an bekleme sürecindeyim. Cuma günü test günüm hakkımızda hayırlısı. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Amin canım inşallahHayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah herhangi bir belirti olmuşmuydu
Hayır. Crinone jel kullanıyorumAmin canim senin de hakkında hayırlısı estrofem kullaniyor musun