KASIM, ARALIK AYI ALLAHIN İZNİYLE GELSİN BEBİŞLER

Gamzecannn

Canım kocamm....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
864
1.387
28
30
Gelsin bebişler Allahın izniyle çok fazla elimden geleni yapacagım bu sefer
Benim bat 13 Kasım
:KK46::anneadayı::halay:En Büyük KK
Bu sefer olacak inşallah hamiş olacagım
:KK200:

Can'ım yumurtlama takibi yapcan mı yani o günleri baz alcakmısın bende yarın adet olursam umutlar kasıma kaldı

Evet canım sipariş edecem bu akşam adetliyim şuan bitsin başlayacam takibe inşallah bide bişey öğrendim onu da yapacam baya etkliymiş inşallah

Malesef oldum ama az geliyo adetim ama durmuyo az az geliyo adet belli kan çünkü kırmızı canım :KK43: yapacak bişey yok hayırlısı kasıklarım acıyo göğüsler şişmiş acıyo ümidi kestim bu ay zannetmiom artık canım

Hayırlısı olsun. Adetim olsun bitsin. Bende buralarda olurum artık:)

Neymiş Can'ım paylaşırmışım

Belki duymuşsundur bilemem eskiden çok yaparlarmış bunu un su bol tuz yoğuruyon hamur haline gelicek bol tuzlu bi hamur olacak ama sonra onu elinle biraz acıp tam beline koyup belini sarıp bi gece yatacaksın ben denicem bakalım adet bitsin adet bitiminden hemen sonra yapacakmışsın

Belki duymuşsundur bilemem eskiden çok yaparlarmış bunu un su bol tuz yoğuruyon hamur haline gelicek bol tuzlu bi hamur olacak ama sonra onu elinle biraz acıp tam beline koyup belini sarıp bi gece yatacaksın ben denicem bakalım adet bitsin adet bitiminden hemen sonra yapacakmışsın
İlkkez duydum yeminle ne işe yarıyoki hamur enteresan valla

İlkkez duydum yeminle ne işe yarıyoki hamur enteresan valla

Eskiden çok yaparlarmış hamile kalan çok öyle bende yapacam inşallah işe yarar bide bel çektiriyorlarmış ben burda bulamadım bunu yapacam daha sağlıklı hem dimi canım

bende ovulasyon testine başlıyorum bugün bat 7 kasım :)

Canım silik çizgiyi gördüğün andan itibaren gün aşırı ilişki olsun çizgiyi net gördüğünde yumurtlama oluyo demektir biliyon zaten araştırmalara göre yumurtlamadan 2 gün öncesi 1 gün öncesi hamile kalma ihtimalin daha yüksek biliyonmu

Öyleydi. Yumurtlama döneminde başlayan karın , sırt, göğüs agrısı falan hala var. biz gebelik diyoduk ama değilmiş. Yumurtlama geceli de 10 gün oldu... Sonuc da 0.1 cıktıgına göre erken adet olcam heralde. .

Neyse, önümüzdeki aya bakcaz artık.

Hayırlısı olsun kuzum aynen kasım ayı inşallah Allahın izniyle bizde değerleri görürüz inşallah yüzümüz güler inşallah

Back
X