Kasım Aralık Hamile Kalıyoruzzzzzz 2026ya hamile girecez başka yolu yok😄😍

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
899
859
103
34
Kızlar ben geldimmmmm eğer işler kötü gitmeseydi haftaya doğumum vardı şubat ve nisanda 2.çocuğuma hamile kaldım ne yazık ki istmoselim var diye tutunmadı temmuzda histeroskopi oldum dün doktorum onarılmış her şey yolunda başlayabilirsiniz dedi 24 ekimde adet olacağım bu ay denemelere başlıyorz sizler nasılsınz

eğerr her şey yolunda gitseydi ocakta bende bebeğimle kavuşuyordum:) kalp durması sebebiyle haziranda bebeğimi kaybettim, ağustostada kimyasal bir gebelik geçirdim. Kan pıhtılaşması eğilimim varmış ve coraspirin + folik asit başladım. Bata sanırım 1 hafta var, testlerde ufak bir şey yakaladım gibi ama emin değilim. Hayırlısı

Ya her şeyde vardır bir hayr ben inanıyorum atsana testi inşallah hamilesindir kuzum

Bende bu ay femaraya başladım dün bitti ilacım yarın Dr kontrolüm varr. Ben inanıyorum Kasım bize güzelliklerle gelicek

Ben de temmuzda hsg çekindim. Ağustosta klomen+ovitrelle oldum ama tutmadı. Eylülde ilaçsız görmek istedi. İlaçsız yumurtam büyümüyormuş iğne başlayalım adet olunca gel dedi ama ofis arkadaşım doğum iznine çıktı ve ben doktora izin alamam artık. Bugün adetin 4. Günü ovülasyon testi aldım kendime ve yarın havuç+incir kürü başlayacağım. Çok övenler olmuş. Madem doktora gidemiyorum bir şans vermek istedim. 1 yıldır deniyoruz 1 kimyasalım var

Kızlar ya Predictor early bende ilk kez böyle bi şey çıkardı 5 dakika içinde ne diyorsunuz kalp atışım değişti yemin ederim yumurtlamanın 9. Günü bugün.

Eklentiler

• IMG_9975.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_9973.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…