öncelikle geçmiş olsun. umarım aralık sana uğur getirir. bende 4 aylık evliyim.son 1 haftadır mide bulantılarım ve nefes darlığım var. göğüslerim aşırı şiş ve hassas. adet tarihim yaklaştı umarım ondandır çünkü ben henüz bebek istemiyorum. 1 hafta içinde anlıcaz bakalım neyin nesiymiş:) ama hamileysemde çok üzülmem galiba hatta belki sevinirim de.. yaa ooff karam çok karışık...
slm tatlımmm benim bat 20 aralıkkk battaşızzz yanii :)
hayırlı olsun topikciğinnnn
selam kızlar benimde 8 Aralık :))
bakalım ne olucak :))))
merakla bekliyorum bende çalışmalara daha devam tabi 24 kasıma kadar :))
selammmm canımmtopicin hayırlı olsun topic açan hamile kalıyo haberin olsun benimde umudum aralık ayına kaldı ama günü belli değil daha regl olmadım.. nerden biliyosun aralık ayına kaldığını dersen bu ay yumurta olmadığını ateş ölçme yöntemiyle anladım .. pkoluyum bazen yumurta olmuyo .. bizde bu ay doktora gidicez galiba klomene başlıcak bakalım neler olucak ...
ayy cnm ıns hamıs kalırız benım bat aslında 28 kasımdı ama 10 erken oldum bun dada vardır bı hayr
inşallahh tatlım yaa bende bu ay ilk kez 5 günlük gecikme yaşadımmm ama kırmızıları gördümm
cnm bellı olmaz belkı hamıssındır cıkmadık candan umıt kesılmez ben adet oldum ama hala supe edyrm dok gıdecegım :)))) evet acan hamıs kalıyo bıde ben acayım dedım hakkımızda hayırlısı olsun
ahh canım nerdeeekeşke öyle olsa ama maalesefki yumurta bile yok işte ne yazıkki bu pko nunda olayı bu herzaman yumurta yokk
topiğin hayırlı olsun canım bol bebişli olsun
fundurtan banada 3 doktor pko hastası olduğumu söyledi ama pek önemsemiyorum açıkcası çünkü düzenli adet oluyorum :S çok az oluyo ama düzenli ve normal yolla gebede kalmıştım bana para tuzağı gibi gelmişti sende pkonun belirtileri nelerdir acaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?