kasım aralık ocak subatt... kızlar umutlarımız tukenmesın kızlarr :)

canlar topiğiniz hayırlı olsun
inşallah ekimayı kadar çok hamiş çıkartırsınız sizde..

ekim ayında umudunu yakalayan biri olarak size bi kaç tavsiyede buluniim bende
1. bi kaç ay denemede olmadıysa besinle destek alın.. arısütü-bal-polen-keçiboynuzu.. bunlar hem sperm kalitesini arttırıyor hemde ilişkinize acayip katkıda bulunuyo
2. çok akrobatik şekillerde bulunmayın.. bunun en iyi pozisyonu sizin altta kalmanız vee bu esnada poponuzun altında yastık bulunmasıda +1 deger kazandırıyo..
3. banyo için acele etmeyin 45 dk yatın diyolar ama ne yalan söyliim sırf bebiş icin cenabet cenabet yattım valla
4. yumurtlama döneminizi iyi takip edin.. gün aşırı ilişkiye girin..
5. kesinlikle ve kesinlikle bebiş odaklı girmeyin yataga asla stres yapmayın rahat olun..

şimdilik bu kadar aklıam geldikce yazarım artık size

bılgıler ıcın saol cnm ama ben cook sıtres yapıyorum sırf bu yuzden esımı sıkıstryorum gun asırı ılıskı yapıyorzz ( sıtresı atamyrm ustumden bende kasım calısmalrımda cenabet yattım ama genede olmadı tabı nasıppp

canım kendine bi ugras bul.. başka seyler ddüşünmeye çalış..
ben ilk gebelik için doktora gittim 6 aydır calısıyoruz ama ortada hala bişi yok diye..
öyle bi konustuk içimi rahatlattıkı o ay hamile kaldım.. ama bebişimi hırsızlık sonrası yasadıgım asrı stres ve korkudan kaybettim
korunma sürecine girdik sonra3 ay öle gecti.. sonra başladık calısmaya ama bu sefer hep rahat oldum Allahım nasip edicek yine dedim..
çok şükür çok bekletmedi Allahım...
sabır ve sakinlik çok önemli

nurgülcüm arısütü-bal-polen-keçiboynuzu bunları nasıl tüketicez ve sadece eşimizmi yoksa her ikimizde mi :44:

cnm calısmıyorum hep evdeyım temızlıgımı yapıyorum kocısın gelmesını beklyrm o gelıve de hurra yatak odası :) tabı onun ısıne gelıyo alaha hep dua edyrm hatta meryem suresını okumaya basladım 41 gun okuyon hamıs kalıyomus bu araada bebegın kucagına almayı nasıp etsn rabbım analı bablı buyutsun kaybettıgın bebısn ıcınde uzuldum (((

plokist over diye bir yumurtlama bozukluğu :) genetik olduğunu söylemişti hıyar doktorum ödümü koparmıştı hamile kalamzsın normal yolla dediği ay hamile kaldım

plokist over diye bir yumurtlama bozukluğu :) genetik olduğunu söylemişti hıyar doktorum ödümü koparmıştı hamile kalamzsın normal yolla dediği ay hamile kaldım

banada kıs var demıstı dok gıt gel gıt gel ozel hastane canımı okudu basıt bıseymıs kafamı bulandırp dunya goz yası dokturdu oyle seylere bende takmıyorum artk :) kac aylık bebegın cnm

geçen seneydi tatlım 9. haftada düşmüştü ondan sonra istemedim taki geçen ayın sonuna kadar bu ay çalışmalara başladım inşallah hep beraber hamiş kalcaz 6 aralık bat benim inşallah sat olur tabi 6 kasım :):):

Son düzenleme:

ne güzel.. normal yollada hamile kalınır heralde yeterki yumurta gelsin kilo vermek çok önemli bu hastalıkta benim aşırı kilom var ama ona rağmen şimdiki doktorum beni korkutmadı ilaç vericez dedi herşeyin çağresi var dedi inşallah bende kısa sürede hayırlısıyla hamile kalırım

ıns cnm hep beraber anne oluruz benım adet btsn calısmlara baslayacagım daha dogduru adet mı oluyorum onuda anlamadım
10 erken ılk defa oldum

nurgülcüm arısütü-bal-polen-keçiboynuzu bunları nasıl tüketicez ve sadece eşimizmi yoksa her ikimizde mi :44:
canım tok akrnına yeniyo.. ben sadece bal yedim valla digerlerinin adını begenmedim
kocam bol bol arısütü yedi.. bide keçiboynuzu pekmezi..
kadın-erkek kullanın diyolar ama bizde sadece eşim yedi..
amin canım inşallah.. benim 2. düşügüm 1.nin farkına bile varmadım zaten mol gebelikmiş.. digerinin kalp atısını bile duymustum onu cok zor atlattım
Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallah..

hakkaten hıyar doktor.. ben doktor konusunda çok sorun yaşadım 5 jinekologdan sonra çok sevdigim ve güvendigim bi doktor buldum şükür..

bu ay bende erken oldum 5 gün soğan suyu içtim diyemi oldu diye merak ediyorum açıkcası

fundur tatlım kilo vermek önemli sanırım pkoda benim kilo 63 şimdi az tombişdim verdim kiloları salak doktor eğer kilo alırsam diyabet olursun diye korkutmuştu senin doktorun ne kadar iyiymiş öle

benımkıde 55 normal heralde demı kızlar :) su sugon suyu nasıl olyyo adetten snra bende dusunuyorum

çok zor iyi bir doktor bulmak resmen ticarethaneye dönmüş

bahcelievler hizmet hastanesine gidiyorum canım.. Dr sait halil..
bi çok kişiden duyupta gitmiştim kendisine.. bana moral verip o ay hamile kalmamı saglayan doktor
çok seviyorum kendisini.. ufacık tefecik içi dolu turşucuk

bende bahçelievlerde oturyorum yaylada hamile kalırsam oraya giderim bende ayy çok sevindim

belinim korkma canım eninde sonunda sende doğru doktoru bulucaksın bende hele bir 9 aylık olsa bebgi seve seve doğururuz :):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…