kasım aralık ocak subatt... kızlar umutlarımız tukenmesın kızlarr :)

ben sezeryandan oldum olası korkmuşumdur..
annem yetişememiş bende kapının eşiginde dogu vermişim
kesinlikle normal dogum istiyorum inşallah Allahım öle nasip eder.. bunun için doktorda cok önemli tabii..
maritcim inşallah bu ay umudunu yakalarsın beraber gideriz doktora
kısmet olursa aralık 20de 2li teste gidicem ben..

oy maşllah allah nazardan korusun onu sağlıklı annişinin kollarına gelsin

bakalım 6 aralıkta belli olucak kasıklarımda ağrı var inşallah kendi kendimi kandırmıyorumdur :):) gideriz birlikte

cnm vajınusmusdum yenı ılıskıye gırıyorum 3 ay dır bebek ıcın calısmalar yapıyrm bıde ustune bu ay 10 erken adet oldum bı sorunmu var dıye dok gtcem

adetin bittikten sonra hemen bi git.. 3 ay oldugu için bişey yapmayacaktır ama en azından rahim ne durumda yumurtalıklar falan bi kontrol eder..
ama söyliim alttan muayene isteyebilir hazırlıklı ol

gecenin bu saatinde yemek yaptım yarına sular kesikti şimdi geldi belim ağrıdı tezgahta durmaktan ben artık yatıyoum kızlar iyi geceler size bu arada beni doktorun adı da sait ama izmirde sait doktorlar iyi oluyo heralde

adetin bittikten sonra hemen bi git.. 3 ay oldugu için bişey yapmayacaktır ama en azından rahim ne durumda yumurtalıklar falan bi kontrol eder..
ama söyliim alttan muayene isteyebilir hazırlıklı ol

alttan muane oldum cnm :) vajınusmusu yendıgım dok kontrole gıttım yumurtlık ıcın alttan ettı ve cook rahat gectı :) bısı cıkmadı muane ettı ama gecen ay sancılı adet oldugum ıcın acıle gttı kıs var dedı bakalım bu gttım dok ne dıyecek

sen en zoru yenmişsin vajiyi bunumu başaramayacaksın adetin 3. gününde test yapıyorlar bitmesini bekleme

nurgülcümm nasılsınnn bebiş nasıll görüşemiyoruz çoktandır..
bu arada bahçeliewlerde haznedardamı oturuyorsunnn bende ewlenmeden önce orada yaşıyordummm hizmet hstnesini.de biliyorum
ahh çok özledim oralarııııı

bende ole dıyorum ıns hamısde kalacagım ne testı yapıyolar :44:

ttlm bende gittim 3.günü test için çğrmıştı doktorumm
hormon testleri yapılıyo bide alttan muayene ediliyo ben o hlde çok utanmıştım doktorum sakinleştirdi benii rahat oliim die ama zaten 3 saniye sürdü bitti okadarr

bende ole dıyorum ıns hamısde kalacagım ne testı yapıyolar :44:
canım ama doktorlar 1yıl deneme zamanı veriyolar.. eger o 1 yılda olmazsa hormon testi rahim filmi falan istiyolar.
3 arkadasımada doktorlar benzeri cevaplar vermiş.. önce bi deneyin çalışın olmazsa yumurta takibine başlarız falan diye..

iyiyz ikimizde canım.. ben yenibosnada oturuyorum ama burdaki hastanelerden memnun kalmadım.. hizmete gidiyorum doktorumuda seviyorum
haznedar yayla taraflarını bende cok seviyorum.. 2 yıl çalıştım o tarafta

adetım tamamen bıtsın ole gıdeyım ıns bırsey cıkm az da hamıs kalırım her gun ruyamda hamıs oldugumu goruyorum bugunde oglum olmustu sabah uayndıgımda guluyordum ayy ıns gercejkesr :))

Adetleri düzenli olan bir kadında, hamile kalmak için en uygun dönem; adetin ilk gününden itibaren 11 ila 17'nci günler arasıdır. Bu günlerde cinsel ilişkiye girmek hamile kalma olasılığını arttırır. Cinsel ilişkiden sonra hemen yataktan kalmamak, vajinanın yıkanmaması gibi yöntemler de hamileliğin oluşmasında etkilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…