Aşılama Kasım ayı aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar selam bugün aşılama oldum şu an çok az ağrım ve batmalarım var durum normali mi sizlerde tecrübelerinizi paylaşır mısınız beslenme ve günlük rutininiz nasıldı önerisi olan var mı
Merhaba bende yarın aşılama olacağım son durumunuz nedir acaba

Hmm anladm inşallah tutmustur evde yaptıgınız test suan negatif mi veriyor Çarşamba pozitif olur umarım

Hmm buraya yazın lütfen pozitif olduğunda inşallah olur bende pcos var malesef yarın aşılama olacağım bakalım dün de çatlatma iğnesi kullandım
Hayırlısı canım inşallah bekleyen herkesin pozitif olur seninki de beraber negatiften sonra umudum kalmadı diyebilirim ama allahtan umut kesilmez bakalıö

İdrar testi mi yaptın bide idrar testlerinde yanılma payı olduğunda 2 kere yap istersen
Ben aşılamanın 8. Günü duramadım yaptım negatifti çok erken yanlıştır dedim 11. Gün yaptım yine negatif bundsn sonra yükseleceğini sanmıyorum ya tekrar da yapmam sanırım ikiside çok erken oldu ama kafam karışık yinede

Kana 12. Gün geçiyor geç döllenme ise daha geç geçebilir 14-15 günler daha kesin

Hayırlısı olsun hersey güzel ilerliyorken beden tutunmaz acaba ney sorun oluyor inşallah tutar umutsuz olmayalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…