- 2 Haziran 2022
- 103
- 19
- 48
- 36
- Konu Sahibi fatmanurtnn
-
Merhaba bende yarın aşılama olacağım son durumunuz nedir acabaKızlar selam bugün aşılama oldum şu an çok az ağrım ve batmalarım var durum normali mi sizlerde tecrübelerinizi paylaşır mısınız beslenme ve günlük rutininiz nasıldı önerisi olan var mı
Hangi hastane acaba İstanbul içinde misinizAşılama dahil yani bugün artık 13. Oldu çarşamba günü 15. Günüm kan vericem ben de aynı 11 inde yaptım negatif
Merhaba bende yarın aşılama olacağım son durumunuz nedir
Canım merhaba bedensel olarak iyiyim kasık ağrım falan hiç biri kalmadı işte idrarda negatif gördüm 11. Gün onun dışında da çarşamba kan vericem bakalımMerhaba bende yarın aşılama olacağım son durumunuz nedir acaba
Hayır canım Kahramanmaraştayım şu an burda yapıldı işlemHangi hastane acaba İstanbul içinde misiniz
Evet canım cumartesi günü negatif çıktı idrarda sizin probleminiz neydi acabaHmm anladm inşallah tutmusturevde yaptıgınız test suan negatif mi veriyor Çarşamba pozitif olur umarım
Hmm buraya yazın lütfen pozitif olduğunda inşallah olurEvet canım cumartesi günü negatif çıktı idrarda sizin probleminiz neydi acaba
Hayırlısı canım inşallah bekleyen herkesin pozitif olur seninki de beraber negatiften sonra umudum kalmadı diyebilirim ama allahtan umut kesilmez bakalıöHmm buraya yazın lütfen pozitif olduğunda inşallah olurbende pcos var malesef yarın aşılama olacağım bakalım dün de çatlatma iğnesi kullandım
İdrar testi mi yaptın bide idrar testlerinde yanılma payı olduğunda 2 kere yap istersenAşılama dahil yani bugün artık 13. Oldu çarşamba günü 15. Günüm kan vericem ben de aynı 11 inde yaptım negatif
Ben aşılamanın 8. Günü duramadım yaptım negatifti çok erken yanlıştır dedim 11. Gün yaptım yine negatif bundsn sonra yükseleceğini sanmıyorum ya tekrar da yapmam sanırım ikiside çok erken oldu ama kafam karışık yinedeİdrar testi mi yaptın bide idrar testlerinde yanılma payı olduğunda 2 kere yap istersen
Kana 12. Gün geçiyor geç döllenme ise daha geç geçebilir 14-15 günler daha kesinBen aşılamanın 8. Günü duramadım yaptım negatifti çok erken yanlıştır dedim 11. Gün yaptım yine negatif bundsn sonra yükseleceğini sanmıyorum ya tekrar da yapmam sanırım ikiside çok erken oldu ama kafam karışık yinede
Normal adet döngünde olursun muhtemelen progeston fitil kullanıyor musun o biraz kanamayı azaltıyormuş diye duydum sadeceKızlar bi sorum olacak çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regl olunur bilen var mı hamilelik oluşmadıysa eğer
Evet kullanıyorum günde iki taneNormal adet döngünde olursun muhtemelen progeston fitil kullanıyor musun o biraz kanamayı azaltıyormuş diye duydum sadece
Sen yine de 14. Gün testini bekle kendini öyle şartlama olur muEvet kullanıyorum günde iki tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?