- 8 Ekim 2025
- 86
- 8
- 1
- Konu Sahibi fatmanurtnn
Sende durumlar nasılNe yaptınız bi gelişme var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende durumlar nasılNe yaptınız bi gelişme var mı
Belki de değerlerimiz henüz düşük ondaan idrarda çıkmıyor olabilir kan da kesinleşir ümitsizliğe kapılmayalımben akşam yine yaptım yine negatif canım… olsa çıkardı demi? hayırlısı artık
Evet canım umarım bende onu diyorum bi umut erken gebelik testi de olsa bazen çıkmıyomyş benim göğüs ağrım geçti senin nasılBelki de değerlerimiz henüz düşük ondaan idrarda çıkmıyor olabilir kan da kesinleşir ümitsizliğe kapılmayalım![]()
Benimki bugün ağrıyor ya ama işte ben regl olacağım zamanda ağrırdıEvet canım umarım bende onu diyorum bi umut erken gebelik testi de olsa bazen çıkmıyomyş benim göğüs ağrım geçti senin nasıl
Bugünden versene kız günün gelmiş aslında ben hiç duramazdım ahahaKızlaar son durumunuz nedir ben regl olmadım henüz bugün 14. Günümdü yarın kan vericem aşırı heyecanlıyım bi yandan da ümitlenmek istemiyorum
Doktorum 15. Gün demişti de o yüzden yarın evde de yapmadım yapmayı da düşünmüyorum bakalım birde ovitrelle iğnenin 16. Günüydü bugün regl olurum diye düşünmüştüm de daha bir şey yok bakalımBugünden versene kız günün gelmiş aslında ben hiç duramazdım ahaha
15 daha net ama benimki 14. Gün dedi ben sabahtan hemen yaptırırım muhtemelenDoktorum 15. Gün demişti de o yüzden yarın evde de yapmadım yapmayı da düşünmüyorum bakalım birde ovitrelle iğnenin 16. Günüydü bugün regl olurum diye düşünmüştüm de daha bir şey yok bakalım
Benim de eşimin işine bağlı ama büyük ihtimalle bende sabahtan giderim kızlar bana dua edin sizce var mıdır ya hissi kuvvetli kimse yok mu15 daha net ama benimki 14. Gün dedi ben sabahtan hemen yaptırırım muhtemelen![]()
Benim kuvvetlidir aslında ama böyle uzaktan bilemiyorum ki hiç adetlerin hep düzenli midir gününde olur musun.Benim de eşimin işine bağlı ama büyük ihtimalle bende sabahtan giderim kızlar bana dua edin sizce var mıdır ya hissi kuvvetli kimse yok mu![]()
Hiç şaşırmaz gününü normalde 25. Gün lekelenmem olurdu 26. Gün de regl ama bugün 25 ti bi şey yoktu yarında günü zatenBenim kuvvetlidir aslında ama böyle uzaktan bilemiyorum ki hiç adetlerin hep düzenli midir gününde olur musun.
Hadi inşallah gebiş haberi alacağız sendeeen yarın hemen yaz baakkkHiç şaşırmaz gününü normalde 25. Gün lekelenmem olurdu 26. Gün de regl ama bugün 25 ti bi şey yoktu yarında günü zaten
Yazıcam canım inşallah sizin probleminiz neydi acaba birde kaç yumurtan büyümüştü ve kaç milyon sperm vardı biliyo musunHadi inşallah gebiş haberi alacağız sendeeen yarın hemen yaz baakkk
Ben diyaliz hastasıyım eşimde bir problem yok bide pcos var dendi ama son 2 ay hiç kistim yoktuYazıcam canım inşallah sizin probleminiz neydi acaba birde kaç yumurtan büyümüştü ve kaç milyon sperm vardı biliyo musun
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tutmuştur hepimizin deBen diyaliz hastasıyım eşimde bir problem yok bide pcos var dendi ama son 2 ay hiç kistim yoktu
İnşallah canımAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tutmuştur hepimizin de
Bende regl olmadım canım ama dünki test negatifti sanırım progesteron ilacı regl olmamı engelliyor suan kendi adıma ümidim yok ama yarın kan vericem ben de regl belirtilerim var :/Kızlaar son durumunuz nedir ben regl olmadım henüz bugün 14. Günümdü yarın kan vericem aşırı heyecanlıyım bi yandan da ümitlenmek istemiyorum
Askm ertelemiyomuş ama öyle okumuştum aadece kanamayı azaltıyomuş yine de olumsuz olmaBende regl olmadım canım ama dünki test negatifti sanırım progesteron ilacı regl olmamı engelliyor suan kendi adıma ümidim yok ama yarın kan vericem ben de regl belirtilerim var :/
Aaa oyle miymis canımAskm ertelemiyomuş ama öyle okumuştum aadece kanamayı azaltıyomuş yine de olumsuz olma
En çok ben sevineceğim seninle beraber kendimi bekler gibi bekliyorum seni deAaa oyle miymis canımhadi bakalım Allah buyuk olursa güzel bi sürpriz olacak bu habere o kadar ihtiyacımın oldugu bir dönemdeyim ki hepimiz güzel sonuclar alalım inşallah