- 30 Temmuz 2017
- 166
- 54
- 98
Dua edinde olsunnn çok istiyorumNormalde iğnenin etkisi olsa negatife dönerdi seninki koyulaşmış hamilesin bence :) Pazartesi kan ver canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua edinde olsunnn çok istiyorumNormalde iğnenin etkisi olsa negatife dönerdi seninki koyulaşmış hamilesin bence :) Pazartesi kan ver canım
Canım 2. Denemem hsg cektirdim tüplerim açık yalnızca sağ tüpümde geciş biraz yavas ama açık dedi. Bu ay ilk defa soldan yumurtladım ve kaliteli bir yumurta demişti biraz ondan ümitliyim dua edin pozitif olsunKaçıncı denemen canım. Bu ay be de ilj kez deniyorum bende de eşşmde de problem yok tüplerim de açık süt hormonum 2 deger fazla ama doktorum etki wtmez dedi eşşmin morfoloji 5 o biraz aınırda ama doktor ona da çok iyi bir deger dedi. Pff
Ederim tabiki sen de bana dua et lütfen. Çok istiyorum bu bebegiCanım 2. Denemem hsg cektirdim tüplerim açık yalnızca sağ tüpümde geciş biraz yavas ama açık dedi. Bu ay ilk defa soldan yumurtladım ve kaliteli bir yumurta demişti biraz ondan ümitliyim dua edin pozitif olsun![]()
Şimdi tekrar test yaptım soluklaşmış ümitlerim yıkılıyorEderim tabiki sen de bana dua et lütfen. Çok istiyorum bu bebegi
sabah yaptım bende negatif çıktıŞimdi tekrar test yaptım soluklaşmış ümitlerim yıkılıyorumarım tekrar koyulaşır
Benm negatif değilde soluklaşmışsabah yaptım bende negatif çıktı![]()
Bence bir kaç gün bekle test yapma kan ver direkBenm negatif değilde soluklaşmış
Yani anlamadım artık çok yoruldum ya 1.5 senedir deniyoruz busefer ümitliydimBence bir kaç gün bekle test yapma kan ver direk
Bencede cok etkilendm çok kötüyümBenimde 2 buçuk senedir olmuyor ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay allahtan umut kesilmez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dediğim gibi canım sen test yapma artık kafan karışır piskolojikmende etkileniyor insan adet gününü bekle
Soluklaşmış mı negatif mi ikisi çok farklı şeyler canım.Şimdi tekrar test yaptım soluklaşmış ümitlerim yıkılıyorumarım tekrar koyulaşır
Soluklaşmış canımSoluklaşmış mı negatif mi ikisi çok farklı şeyler canım.