Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu belirtilerin hepsi var bendeŞuan kan verirsen mutlaka çıkar diye düşünüyorrum. Ben dpo 11 de ögrendim ama çok düşük bir degerle öğrendim. Sadece kendğni biraz dinle adet sancısı bak tamamen aynısı gelip giden agrı gögus uclarında acı sürekli uyuma istegi. Ama en belirgşn belirti adet sancıları. Adetşnin ilk günü olan sancıları düşün. Aynısı gelip gidiyor ama
Bende lh yükseliyor diye biliyorum ihtimal var benceKızlar uyanık gördüğüm birileri var diye sevindim size danışmak istedim adete bir gün kala gebelik testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sizce bi anlamı var mı adete yakın falan lh yükselince gebelik ihtimali olabilir diyorlardi
Evet yani şu an bu testin pik olmadığı t nin daha koyu veya aynı olması gerektiğini biliyorum ama yumurtlama dönemi yaklaşınca ki gibi koyulaştı umutlandımBende lh yükseliyor diye biliyorum ihtimal var bence
Aaa şokum şuan buraya ekleyince görüntü o kalitesi kötüleşti ve çizgi gözükmüyor. Gerçekte görmek için asla zorlamıyorum ben burdayım diyor pembe silik bir çizgiKızlar selam cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Ben 17 kasımda ovitrelle vuruldum. Doktor kontrolüyle 18 kasımda yumurtam çatladı akşama doğru. Yani bugün iğnenin 11. Günü yumurtlamanın ise 10. Günü. İğnenin etkisi dün geçti bende test yaparak kontrol ettim dün negatifleşti. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım ve bu şekilde çıktı. Test markası prodictor early. Lütfen beni bi aydınlatın ya
Aaa şokum şuan buraya ekleyince görüntü o kalitesi kötüleşti ve çizgi gözükmüyor. Gerçekte görmek için asla zorlamıyorum ben burdayım diyor pembe silik bir çizgi
O zaman belki de kan testi yapmalısn. Benim degerim dün baktırdım 175 olmuş 67 den. Ona ragmen idrar testim hala silikŞu belirtilerin hepsi var bende
Bulantı bende de yoktu. Ama iştahsızlık içinin almaması durumu var. Uc hassasiyeti ve kasıkta gelip giden adet sancıları cok önemli. Ben sabah test yaptım 24 saatlik nöbete gitmiştim. Sabah negatifti. Sonra baya halsizleştim srrum taktırmak için geçtim tekrar test göndermek istedim serumdan önce çünkü ne bileyim hissettim sanırım sadece parıl taktırıp serum takyırmadan sonucu bekledüm sonuç pozitif oldu.Benimde uyku hali var bacaklarım çok ağrıyor göğüste dolgunlık yok ama ucunda hassasiyet var bi de bugün hafif hafif kasık sızlamalarım olmaya basladı onun dsıında herhangi bi seym yok bulantı falan
Softec marka bu sabah erken gebelik testim böyle çıktı kuruma çizgisi ya da yalancı pozitif olabilir mi ama 2 dk içinde çıktıO zaman belki de kan testi yapmalısn. Benim degerim dün baktırdım 175 olmuş 67 den. Ona ragmen idrar testim hala silik
Benim 67 de bu kadar silikti. Yalancı pozitif durumunu bimilmem ama bi kan vermen gerekiyor.Softec marka bu sabah erken gebelik testim böyle çıktı kuruma çizgisi ya da yalancı pozitif olabilir mi ama 2 dk içinde çıktı
Verdin mi kan merak ettim canımİnşallah benimde vardır canım karnım ağrıyor adet olacak gibi akıntı da artış ta oldu sanki bu gün adet günümdü zaten olur muyum bilmiyorum ama kan verdim yinede , sizin 67 ve böyle silikken adet gününüz müydü ya da gecikme ya da erken mi bakmıştınız