Hayıt macunu kullanma canım hayıt çayı içhormonlarim amhde iyi dogurganlik cok var dedi doktor bende sadece catlamadi icin hayit macunu kullaniom hayit macunu
TebriklerrKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Bir süre hayıt macunu kullandım hamile kalonca bırakmıştım canım duymadım faydası oluyorsa denerim benim fsh yüksek 19 hayıt macunu ondan kullandımDaha bu ay istedik canım 3 bebeği
Ama oğlumdan once hem Eylül ayında bir hamile kaldım kimyasal oldu ara verdim istemedim korktum sonra Şubat'ta tekrar hamile kaldım ama onda değerim 5.98 di zaten o hemen kimyasala döndü nisanda oğluma hamile kaldım adete 3 gün kala öğrendim
Birde ben Mart adetinde bal tarçın çörek otu yapmıştım bilmiyorum duydun mu
Ben riske atmamak içln bir boş bir dolu geçirdik o ay hamile kalmıştım canımkizlar hamile kalmak icin adetten sonra bir dolu bir bos olarak mi degerlendiriyorsunuz..kusura bakmayin biraz acik yazdimhayit macunu 9 gundur kullaniom zamaninda kadin dogumcu bile onermisti bir dolu bir bos diye sperm sayisi oyle cogalirmis ..
Bir süre hayıt macunu kullandım hamile kalonca bırakmıştım canım duymadım faydası oluyorsa denerim benim fsh yüksek 19 hayıt macunu ondan kullandım
Ayy maşallah canım pozitif valla
Pırıl pırıl çift çizgitebrik ederim canımmm
Yaaa tebrik ederim başgantopik açan hamile kalıyor ya ne güzel Kasım gelmeden senden de geldi ikinci güzel haber grup bommmba gibi başladı valla helallll peşinizden gelmek dileğiyle
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Çalsın sarkılarrr
Koş koş çok belli silik değil kesin pozitif koş kan ver cAnım
Yaaaa hayırlı olsun canımm tebrikler çok sevindimm
Hayırr en doğru bir şekilde görüyorsunhayırlısı olsun canım benim kaset testte yaptın mı yoksa bu ilk testmi
Kasım topigi için kavga çıkarmış
Valla canım ben sabah yine yaparım ki
İzabelyaaaaaaaa yaaaaa çok güzel Allahım kendim gibi sevindimAllahım sağlıkla tutunsun inşallah bebişin sana. Belirtin var mıydı kuzum bat ne zamandı
Kız o t cizgisinde gölge mi var
Yaaaaaaa
HAyırlı olsun canımmmm gözün aydın bizede dua et balımm allah tamamına erdirsin inşallah
bu test kiminse hamile hayırlı ugurlu olsun canummmm
Şansa gibi misafir bitmiyor alelacele yaptım bi şeyler kuzum ben de gördüm gibi hayırlara vesile olsun.
Rosebelle tebrikler kuzum
O kadar sevindim kiii bugün dedim ne kadar sessiz rosebel yazmadı sonra sana dedim ya test yaptın mi sen diye sanki içime dogdu o an vallahiiiGözün aydın canim benimmm
Tebriklerrsağlıkla gelsin miniş
Bugün gerçekten senin içine doğdu canım sen bunu yazdın sonra test yaptım ve pozitifHiç test yapmadın dimi rosebelim
Tamam canım çok sagolBak canım önceden açtığım konu tarif böyle yumurta büyümesi ve daha çok yumurtlamak için faydası var ben inanıyorum bunun faydası oldu yaptık 1 ay sonra hamile kaldığımi öğrendim istersen bak
Eveeett dedim ki insallah hamiledir bence öyle bi test ypsin yazayım dedim kendi icimd den.. eee kuzu anlat nasıl süreçti ne belirti oldu kaç gün sonra başladı belirtilerBugün gerçekten senin içine doğdu canım sen bunu yazdın sonra test yaptım ve pozitifdarısı hepinizin başına
Normal kaset testle yaptım canım . Erken gebelik testi değildi.benim bat 2 Kasım ama son aylarda hep 3 gün öncesinde reg oldum. Sanırım regl sürem değiştiği için anlayamadım. Belki de normalde benim bat bugündür bilmiyorum.Hayırr en doğru bir şekilde görüyorsunhayırlısı olsun canım benim kaset testte yaptın mı yoksa bu ilk testmi
İzabelyaaaaaaaa yaaaaa çok güzel Allahım kendim gibi sevindimAllahım sağlıkla tutunsun inşallah bebişin sana. Belirtin var mıydı kuzum bat ne zamandı
Benim belirtim bir kaç gündür regl ağrısı gibi kasıklarımda bir ağrı var hafif sızlama gibi. Birde akıntım oluyor hep geçmedi. İdrarımda bazen bulanık bazen berrakEveeett dedim ki insallah hamiledir bence öyle bi test ypsin yazayım dedim kendi icimd den.. eee kuzu anlat nasıl süreçti ne belirti oldu kaç gün sonra başladı belirtiler
Yanı yeni yeni belirti yaşadın artınca da çok şükür pozitif çıktı hamdolsunnBenim belirtim bir kaç gündür regl ağrısı gibi kasıklarımda bir ağrı var hafif sızlama gibi. Birde akıntım oluyor hep geçmedi. İdrarımda bazen bulanık bazen berrakgeçenlerde çok sinirlilik huysuzluk vardı ama sonra geçti. Sanırım hormonal bir durum
Bugün hepinize dua ediyorumŞu teste bir filtre yapar mısınız ya duramıyorum ben birdaha yaptım 2 saat önce
Tabi ki de bugün hepiniz için dua ediyorumYanı yeni yeni belirti yaşadın artınca da çok şükür pozitif çıktı hamdolsunnBenim icin de dua eder misin
Sabah böyle yazmıştım sizlereRegl olacakmışım gibi ya da gebelik belirtisi gibi şeyler hissediyorum. Kasıklarım sızlıyor regl sancısı gibi. Akıntım devam ediyor. Sinirlilik huysuzluk vardı kaç gündür,azaldı.
Ben bir dolu bir boş yapıyorum canımkizlar hamile kalmak icin adetten sonra bir dolu bir bos olarak mi degerlendiriyorsunuz..kusura bakmayin biraz acik yazdimhayit macunu 9 gundur kullaniom zamaninda kadin dogumcu bile onermisti bir dolu bir bos diye sperm sayisi oyle cogalirmis ..
Yaaa tebrik ederim bes belli pozitif sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Çok teşekkür ederim canımYaaa tebrik ederim bes belli pozitif sağlıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?