Merhabalar ben buralarda yeniyim :) beni de ekleme şansınız var mı? Sat 10 ekim.. Bat 5 kasım.. Ovulasyon testini de ilk defa yaptım bu ay.. 23ekimde pik oldu 24de silindi o arada yumurtlama oldu herhalde:) Şimdi bekliyorum... Bir de ateş ölçmeyi araştırırken burayı gördüm. Yarından itibaren bende ölçeyim. Ama hangi programı kullancam bilmiyorumKızlar sat ve bat olacak şekilde tarih verin hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Sabah böyle yazmıştım sizlereDemekki gebelik belirtisiymiş hâlâ şaşkınım kızlar eşime söylemedim birde ben randevularimi önceden almıştım ne olur ne olmaz diye.
5 Kasım Beta Hcg kan vermek için
18 Kasım ultrason için.
Önceki ayda aynı randevulari alıp regl olunca tarihlerini bata göre değiştirmiştim
Şimdi ben eşimden kan verene kadar saklayım sonra beta sonucumu alıyım ona güzel bir sürpriz yapayım
Bu ay olmadı regl olcam falan dedim söylemedim
Kendimden çok umudum yok sanırım canım. Bu ay yumurtlama döneminde hiç bir birliktelik olmadı. Başından yada sonundan yakalamamisizdir diye düşünüyorum. Gelen giden eksik olmadı bu ay resmen değerlendiremedik
Yumurtlama diye biliyorum canim benKızlar afedersiniz ama sümüksi şeffaf akıntı gelince yumurta çatlamış mı oluyor ilişki mi olması lazım o gün. Çok sevinçliyim bende o oldu şimdi diğer ay olmadıydı çünkü
Yumurtlama olup sonra çatlıyor muYumurtlama diye biliyorum canim ben
Evet ama catlama asamasinda nasil bir belirti olur hic bilmiyorum canim benim yumurtlama zamani hic akintim olmuyor sadece goguslermde agri vae ve ovulasyonla anlayabiliyorum daha cokYumurtlama olup sonra çatlıyor mu
Peki bugün sence ilişki olmalı mı dün oldu ilişki ve şimdi bu akıntım oldu jel gibi işte. Çatlama olacak anlamına mı geliyor o zaman.Evet ama catlama asamasinda nasil bir belirti olur hic bilmiyorum canim benim yumurtlama zamani hic akintim olmuyor sadece goguslermde agri vae ve ovulasyonla anlayabiliyorum daha cok
Onu bilemiyorum. Esinde sperm sorunu yoksa bugunde olabilir. Eger varsa bir dolu bir bos oneriyorlar.Peki bugün sence ilişki olmalı mı dün oldu ilişki ve şimdi bu akıntım oldu jel gibi işte. Çatlama olacak anlamına mı geliyor o zaman.
Bilmiyorum canım gitmedi doktora üç sene önce gitmişti normaldiOnu bilemiyorum. Esinde sperm sorunu yoksa bugunde olabilir. Eger varsa bir dolu bir bos oneriyorlar.
Artik her belirtiyi hamilelige yorar olduk beynimiz oyun oynuyor bizeKızlar çok fena kasık ağrım var adet günü ağrısı gibi ama daha 4 gün var akşam yemekten sonra başladı ateşim var elim ve agayim buz kesilmiş basım da çok ağrıyor ne oluyor bana anlamış değilim
Şuan evde yok ama sabaha kadar olmazsam gidip alırım sabah hiç sorma bir bucuk yıldır isteyince böyle oluyorArtik her belirtiyi hamilelige yorar olduk beynimiz oyun oynuyor bizetest yaparsan cikar canim varsa patlat bir tane
Seni anliyorum. Bende ovulasyonla yumurtlamami takip ediyorum onu bilr gorunce hamile olmus kadar seviniyorumŞuan evde yok ama sabaha kadar olmazsam gidip alırım sabah hiç sorma bir bucuk yıldır isteyince böyle oluyorama şuan öyle sancım varki anlatamam adetliyken anca bukadar ağrır
Ben şimdiye kadar hiç o iki çizgiyi görmedimSeni anliyorum. Bende ovulasyonla yumurtlamami takip ediyorum onu bilr gorunce hamile olmus kadar seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?