Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar hepinize merhaba ben Adet düzensizliği 7 aydır hamile kalamama ile doktora gittim ultrasonda polikistik over göründü bugün adetin 3.günü hormon testi verdim doktor hepsi normal dedi. Ben ilaçla yumurta takibi istiyorum dedim. Tamem en düşük dozla başlayalım dedi klomen günde bir defa. Siz de bakar mısınız sonuç iyi mi?

Eklentiler

• IMG_20201110_135429.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 81
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İnofolic combiyi doktorunuz mu önerdi? Yoksa yararlı olduğunu duyup mu aldınız? Pkos oldugu için mi kullanılıyor?
Amin inşallahPkos olduğu için kullanılıyor içinde inositol diye bir madde varmış ve folik asit. Doktor önermedi ben baya araştırdım. Pkosla uzun zamandır savaşan biriyim

Canım gebeliğin ilk dönemlerinde kese hemen gözükmüyor.İlk değerler beklenilen göre düşükse kimyasal gözüyle bakıp bir kaç kere tahlil istiyor doktorlar Zaten değerler normal seviyede ve üstündey ise tekrar tahlil istemiyorlar.Malum bizlerde regli öncesi yada regli gününü zor bekliyoruz.Normalde en doğrusu BAT den 5-6 gün sonra tahlil yapmak ama herkes kendince önlem almak istiyor

Kızlar merhaba önce bu testi yaptım iki cizigide silikti. Koyu olması gerekendesilikti hatta test bozuk sandım kenara koydum uyudum kalktgmda böyleydi. Sonra kaset test aldım onda negatif cıktı.

Gelen giden yok canım akşama doğru bakalım ne olacak gelmezse cumartesi gününe kadar durup test yaparım açıkçası bu ay okullar açık olduğu için kosusturmacadan hiçbir şey anlamadım oldu mu olacak mı diye de düşünemedim geceleri bir sızı takip ettim hakkımızda hayırlısı yine yazarım hafta sonuna kadar

Yine idrar gebelik testi yaptm ve yine negatif. Yumurtlama sinrasi 11. Gnm.ve be
Cay ve kahvenin yumurtalar uzerinde ciddi negatif etkisi var. Ben kahve ve cay icmedim. Bu ay yumurtlarm kaliteli hale geldi

Bu bariz kuruma çizgisi. Senin dediğin gibi olması için renginin biraz daha pembemsi olması lazım. Ozaman da testi tekrar ederek sonuca ulaşırsın. Kafanı boş yere karıştırma. Bat gününü bekle ozaman yap daha sağlıklı sonuç elde edersin Ebru1391

Yine idrar gebelik testi yaptm ve yine negatif. Yumurtlama sinrasi 11. Gnm.ve be

Cay ve kahvenin yumurtalar uzerinde ciddi negatif etkisi var. Ben kahve ve cay icmedim. Bu ay yumurtlarm kaliteli hale geldi
Yumurta kalitesini nasıl anlıyorsun? Doktor takibi dışında mı?

Degerlerin gayet guEl

Evet evet ben de öyle yapcam bi an umutlandm öylesine sanrm

Yumurta kalitesini nasıl anlıyorsun? Doktor takibi dışında mı?
Doktorum bakti. Gecen ay kotuydu kalitesi ve buyuklugu. Ben bu ay solgar koenzim q10, supradyn fast action, biosteron ve digal beslenme uyguladm. Ayrica kahve icmedm hic. Cay da 2 bardak. Doktorum sasirdi. Ne yaptin soyle cabuk, hastalarima onericem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…