- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
Amin inşallahSağlıkla gelsin inşallah tebrik ediyorum
Amin inşallahHayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İnofolic combiyi doktorunuz mu önerdi? Yoksa yararlı olduğunu duyup mu aldınız? Pkos oldugu için mi kullanılıyor?
Canım gebeliğin ilk dönemlerinde kese hemen gözükmüyor.İlk değerler beklenilen göre düşükse kimyasal gözüyle bakıp bir kaç kere tahlil istiyor doktorlarİlk hamileliğimde sadece 1 kez kan verdim başka vermedim neden sürekli kan verip değeri takip ediyorsunuz ki? Dr zaten bir şey olsa size söyler mutlaka.. bu şekilde kendi kendinize test yapıp strese girmeyin, herkesin yaşı hormon seviyesi farklıdır.
Silik olan testi yaptıktan hemen sonra. Belirgin olanda uyudum uyandım böyle oldu. Sonra kaset testle yaptım negatif cıktıKızlar merhaba önce bu testi yaptım iki cizigide silikti. Koyu olması gerekEki Görüntüle 2718601 Eki Görüntüle 2718604 endesilikti hatta test bozuk sandım kenara koydum uyudum kalktgmda böyleydi. Sonra kaset test aldım onda negatif cıktı.
Yarın ilk idrarla yapayım diyorum canım daha doğru olur kısmet artık bakalım formalite icabı oda olmadığını hissediyorum çünküBence bugün de yapabilirsin
Günaydın sevgili anne adaylarım :) Bugün durumlar nedir? Var mı güzel haberi olan
@janabobc 10.11.2020 C Chemteach 10.11.2020 @skylight06060606 10.11.2020 @deryam03 10.11.2020
NaaNaa 10.11.2020 @rosemarry85
10.11.2020 M Meltemmisin
10.11.2020 @Oturankedi
10.11.2
Hahaha ya çok güldüm canım bilmiyordum kusura bakmayın ilk kez duyuyorum okuyordum ama şimdi öğrenmiş oldumyok işi o şekilde bitiriyorsun
BEn 3 gün erken oldum malesef geçen ay 2 gün erken yumurtladıgm için sanırım öyle olduGünaydın sevgili anne adaylarım :) Bugün durumlar nedir? Var mı güzel haberi olan
@janabobc 10.11.2020 C Chemteach 10.11.2020 @skylight06060606 10.11.2020 @deryam03 10.11.2020
NaaNaa 10.11.2020 @rosemarry85
10.11.2020 M Meltemmisin
10.11.2020 @Oturankedi
10.11.2020
Cay ve kahvenin yumurtalar uzerinde ciddi negatif etkisi var. Ben kahve ve cay icmedim. Bu ay yumurtlarm kaliteli hale geldiSelam herkese:) Benim de bir sorum var kızlar. Ben tam bir siyah çay tiryakisiyim. Sabah akşam tek başıma da olsam demler 3-4 bardak içerim. Günde 6-7 bardak yani. Gebeliği engelleyici bir etkisi var mı merak ediyorum. İnternetteki çoğu bilgiye güvenmiyorum. Etrafınızdan veya doktorunuzdan duyduğunuz bişey vardır belki. Acaba azaltmalı mıyım?
Yumurta kalitesini nasıl anlıyorsun? Doktor takibi dışında mı?Yine idrar gebelik testi yaptm ve yine negatif. Yumurtlama sinrasi 11. Gnm.ve be
Cay ve kahvenin yumurtalar uzerinde ciddi negatif etkisi var. Ben kahve ve cay icmedim. Bu ay yumurtlarm kaliteli hale geldi
Degerlerin gayet guElArkadaşlar hepinize merhaba ben Adet düzensizliği 7 aydır hamile kalamama ile doktora gittim ultrasonda polikistik over göründü bugün adetin 3.günü hormon testi verdim doktor hepsi normal dedi. Ben ilaçla yumurta takibi istiyorum dedim. Tamem en düşük dozla başlayalım dedi klomen günde bir defa. Siz de bakar mısınız sonuç iyi mi?
Peki günde 1 defa etkili olur mu canım ya herkes günde 2 defa kullanmışDegerlerin gayet guEl
Hayırlısı canımYarın ilk idrarla yapayım diyorum canım daha doğru olur kısmet artık bakalım formalite icabı oda olmadığını hissediyorum çünkü
Evet evet ben de öyle yapcam bi an umutlandm öylesine sanrmBu bariz kuruma çizgisi. Senin dediğin gibi olması için renginin biraz daha pembemsi olması lazım. Ozaman da testi tekrar ederek sonuca ulaşırsın. Kafanı boş yere karıştırma. Bat gününü bekle ozaman yap daha sağlıklı sonuç elde edersinEbru1391
Doktorum bakti. Gecen ay kotuydu kalitesi ve buyuklugu. Ben bu ay solgar koenzim q10, supradyn fast action, biosteron ve digal beslenme uyguladm. Ayrica kahve icmedm hic. Cay da 2 bardak. Doktorum sasirdi. Ne yaptin soyle cabuk, hastalarima onericem dediYumurta kalitesini nasıl anlıyorsun? Doktor takibi dışında mı?
Sen de prolaktin yüzünden mi başladın yaa kararsız kaldım doktor dostınex dedi dostınex mi içsem sogan mı yapsamSitesinde böyle yazıyor girip bakabilirsiniz ben bu ay başladım ama böyle uygulamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?