Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kkızzz bunların hepsini aynı anda mı kullandın? Bu ne böyle hepsi bir çok kuvvetli gelir.

Canmm adetime 5-6gun var belirtilerimiz resmen ayni ya kasik bel agrisi bacaga vurmasi inşallah benimde mucizem oluşuyordur hayirli olsun seninde darisi basimiza

Ya guzel bayanlar, benim de belirtilerm soyle. Bel agrisi, bacaga yansiyan agri, bugun cok yogun beyaz kremsi akinti. Noktasal agri. Yarin bat.
Ovulasyon da pik 30 ekimdi. Dun test yaptim negatifti. Erken mi acaba yapmak icin?

AMa supradyn yer
Ben klomen kullanmadm canm. Dogal deniyrm smdlk. Doktor tuo bebek dedi ama. Inatla dogal deniyrm

Sen de prolaktin yüzünden mi başladın yaa kararsız kaldım doktor dostınex dedi dostınex mi içsem sogan mı yapsam
Şöyle benim prolaktinim yüksekti dr Dostinex verdi ve birçok sıkıntım çıktı polip ,pcos vs sonra araştırdığımda soğan kürünü kullanıp bu üçü içinde şifa bulan insanları gördüm bende kullanmaya başladım fakat yanında Dostinex de kullandım.

Reglin 3. Günü tekrar kontrole gideceğim en azından o zaman bir aylık kullanımında ki faydasını görebilirim diye düşünüyorum.

Dostinexten dolayı mı oldu polipler falan yapmaz herhalde ya bi ilaç bunları

Ha peki korktum ben de .bende pko yoktur dimi ben baya baktırdım yumurtalıklara falan ultrasonla olsaydı belli olurdu sanırım
Pcoyu Dr hemen anlıyorlar teşhisi basit bence olsaydı söylerdi Dr. Benim prolaktinim 29 du bana öyle bir öneride bulunmadı Dr . Sizin sıkıntınız sadece prolaktin yüksekliği mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…