- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
Neyi kullanmis? AnlamadmPeki günde 1 defa etkili olur mu canım ya herkes günde 2 defa kullanmış
kkızzz bunların hepsini aynı anda mı kullandın? Bu ne böyle hepsi bir çok kuvvetli gelir.Doktorum bakti. Gecen ay kotuydu kalitesi ve buyuklugu. Ben bu ay solgar koenzim q10, supradyn fast action, biosteron ve digal beslenme uyguladm. Ayrica kahve icmedm hic. Cay da 2 bardak. Doktorum sasirdi. Ne yaptin soyle cabuk, hastalarima onericem dedi
Canım naptın nasıl sonuçlar?Günaydın canım,
Sağlık ocağına gidip kan verdim Ama muhtemelen regli olacağım.sonuçlar çıkınca tekrar bilgi paylaşırım
Canmm adetime 5-6gun var belirtilerimiz resmen ayni ya kasik bel agrisi bacaga vurmasi inşallah benimde mucizem oluşuyordur1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
Sonucum 653 çıktı kızlar inşallah sağlıkla devam eder o yüzden soruları cevaplayayım
1- 30-35 bazen 40
2- 19-20.Gün pik 21. Gün çatlama günü
3- evet kullandım
4-laboquıck
5- pkos ve insülin direncim var
6- evet inşallahçatlama olduktan sonraki 15. Gün yani bat günü öğrendim.
7- kasıklarda batma, sık idrara çıkma, şişkinlik, bacak krampları hafif bel ağrısı bunların hepsini regl öncesi de yaşıyordumAma yumurtlamadan 5 gün sonra sağ kasığımda seğirme gibi şeyler oldu bütün gün ve hep regl olcakmışım gibi bir his.
biz 1 yıldır istiyoruz hiç denk gelmedi. Bu ay diğer aylardan farklı olarak yumurtlama takibi yaptım ve inofolıc combiyi kullandım. Kesinlikle yumurta kalitesini arttırdığını düşünüyorum. Yaklaşık 4 aydır da glıfor kullanıyorum insülin direnci için bu ilacında yumurtlamaya olumlu etkileri varmış. Kusura bakmayın hzun yazdım ama belki bi faydası olur. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.hamile olanlarıda sağlıcakla yavrularına kavuştursun
Evet . biosteron 3×1kkızzz bunların hepsini aynı anda mı kullandın? Bu ne böyle hepsi bir çok kuvvetli gelir.
hepsi vitamin bunların kilo yapmadı mı?Evet . biosteron 3×1
Solgar gunde 1
Supradyn 1x1
Yoo. Yapmadi. Suoradyn biraz aciktirdi ama ben kendimi tuttum. Hatta 4 kilo verdim bu asamadahepsi vitamin bunların kilo yapmadı mı?
KlomeniNeyi kullanmis? Anlamadm
AMa supradyn yerDoktorum bakti. Gecen ay kotuydu kalitesi ve buyuklugu. Ben bu ay solgar koenzim q10, supradyn fast action, biosteron ve digal beslenme uyguladm. Ayrica kahve icmedm hic. Cay da 2 bardak. Doktorum sasirdi. Ne yaptin soyle cabuk, hastalarima onericem dedi
Ben klomen kullanmadm canm. Dogal deniyrm smdlk. Doktor tuo bebek dedi ama. Inatla dogal deniyrmKlomeni
Canım henüz çıkmadı ama ben regli oldum.Bakalım sonuçlara umarım kimyasal değildirCanım naptın nasıl sonuçlar?
Şöyle benim prolaktinim yüksekti dr Dostinex verdi ve birçok sıkıntım çıktı polip ,pcos vs sonra araştırdığımda soğan kürünü kullanıp bu üçü içinde şifa bulan insanları gördüm bende kullanmaya başladım fakat yanında Dostinex de kullandım.Sen de prolaktin yüzünden mi başladın yaa kararsız kaldım doktor dostınex dedi dostınex mi içsem sogan mı yapsam
Dostinexten dolayı mı oldu polipler falan yapmaz herhalde ya bi ilaç bunlarıŞöyle benim prolaktinim yüksekti dr Dostinex verdi ve birçok sıkıntım çıktı polip ,pcos vs sonra araştırdığımda soğan kürünü kullanıp bu üçü içinde şifa bulan insanları gördüm bende kullanmaya başladım fakat yanında Dostinex de kullandım.
Reglin 3. Günü tekrar kontrole gideceğim en azından o zaman bir aylık kullanımında ki faydasını görebilirim diye düşünüyorum.
Hayır kontrol sırasında saydığım bütün sıkıntılar çıktı ve Dr öyle Dostinex verdi . Dostinex sebep olmadı onlara .Dostinexten dolayı mı oldu polipler falan yapmaz herhalde ya bi ilaç bunları
Ha peki korktum ben de .bende pko yoktur dimi ben baya baktırdım yumurtalıklara falan ultrasonla olsaydı belli olurdu sanırımHayır kontrol sırasında saydığım bütün sıkıntılar çıktı ve Dr öyle Dostinex verdi . Dostinex sebep olmadı onlara .
Bi de benim bugun gittigim kadın dogumcu endokrin uzmanına git bi mr çektir falan dedi gerek var mı 42 sonucta prolaktinHayır kontrol sırasında saydığım bütün sıkıntılar çıktı ve Dr öyle Dostinex verdi . Dostinex sebep olmadı onlara .
Pcoyu Dr hemen anlıyorlar teşhisi basit bence olsaydı söylerdi Dr. Benim prolaktinim 29 du bana öyle bir öneride bulunmadı Dr . Sizin sıkıntınız sadece prolaktin yüksekliği mi?Ha peki korktum ben de .bende pko yoktur dimi ben baya baktırdım yumurtalıklara falan ultrasonla olsaydı belli olurdu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?