Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pcoyu Dr hemen anlıyorlar teşhisi basit bence olsaydı söylerdi Dr. Benim prolaktinim 29 du bana öyle bir öneride bulunmadı Dr . Sizin sıkıntınız sadece prolaktin yüksekliği mi?
Evet 42 cıktı reglm gecikiyor diye gitmiştim.ben ağızdan alıcam ya vajinadan yerleştirmek şuan yapasım gelmedi

Tesekkurler eklemissin :)

Merhaba kızlar bu ay geç kalınca kaçırdım sanırım treni ama önümüzdeki ay için beslenmeme dikkat edeyim diyorum.Yumurta kalitesini arttırdığına inandığınız özellikle denediğiniz ve olumlu sonuç aldığınız besinler var mıdır?

Bence dostinex ile kullanılmamalı...Arkadaşım yazdıklarım seni olumsuz etkilemesin her ilaç ve doz kişinin bünyesine göre değişkenlik gösterebilir. O dönemde ilacın bendeki etkisinden bahsedeyim.Daha önce bir kaç yazıda paylaşmıştım.2 gebelik kaybından sonra benimde prolaktin seviyem çok yükseldiği için Dr dostinex vermişti.Kullandığım dönemde sürekli baş dönmesi yaşıyordum ve bir gün yolda giderken aniden geçici görme kaybı yaşamıştım.Soluğu acilde aldık .tıbbi tahliye kürtaj sonrası kansızlıkta gelişti.Doktor da bizde kansızlıktan kaynakladığını düşündük.Kimyasal gebelik sonrası ptolaktinim tekrar yükseldiği için yine dostinex kullanmaya başladım.Günde kaç kere başımın döndüğünü hatırlamıyorum ve yine geçici görme kaybı yaşadım ve o ay reglim geçti hamileymişim.Doktora gittim kimyasal gebelik dedi.Görme kaybım için endokrin uzmanına yolladı.Prolaktin seviyesinin yükselmesinin diğer bir sebebi de hipofizdeki bazı tümör vb problemlermiş.Arkadaşlar size tavsiyem prolaktin seviyeniz yükseliyorsa bir endokrin uzmanına gidin ve bunun sebebi araştırılsın.Bazı ilaçların yan etkisi kişinin bünyesine göre değişiyor.O yüzden ilaç kullanırken kürler bazı promlemler yaşamamıza sebep olabilir.

Kizlar aranizda innovita ovu testi kullanan var mi? Test cubugunu nereye kadar batirmam gerekiyor ? Ucgene kadar mi cizgiye kadarmi ?

Eklentiler

• IMG_20201110_182634.webp
    6 KB · Görüntüleme: 24
Normalde bat günüm yarın ama az önce regl oldum Bu ay gerçekten ümitlenmiştim Elim bomboş kalakaldım öyle

Normalde bat günüm yarın ama az önce regl oldum Bu ay gerçekten ümitlenmiştim Elim bomboş kalakaldım öyle
Üzülme canım var bir vakti. Bu ay olmazsa ben belki bi kez daha tedavi deneyip yaza kadar askıya alacağım bebek işini. Vakti gelince olacak inşallah. Biz ne kadar zorlarsak zorlayalım sonunda teslim olmaya mecbur kalıyoruz.Belki dualar bu süreci kısaltır Rabbim bilir. Bu regl döneminde güzel beslen bi dahaki aya neler yapacağını düşün bolca dua et. Allah bir dahaki ay seni sevindirsin inşallah

Öncelikle çok çok geçmiş olsun arkadaşım . Çok şükür ben kullanırken bir sıkıntı yaşamadım ama durumunuz kulağımıza küpe olsun . Şimdi durumunuz nasıl

Ya guzel bayanlar, benim de belirtilerm soyle. Bel agrisi, bacaga yansiyan agri, bugun cok yogun beyaz kremsi akinti. Noktasal agri. Yarin bat.
Ovulasyon da pik 30 ekimdi. Dun test yaptim negatifti. Erken mi acaba yapmak icin?
Canım pik 30 sa çatlama 31 desen 14 ü falan bat olmaz mı

Son düzenleme:
Allah razı olsun amin inşallah hepimizin yüzleri gülsün kucakları dolsun Mümkün olduğunca sağlığıma yediğime içtiğime dikkat ediyorum paketli gıdalar yemiyorum hamur işleri çok az yiyorum nerdeyse hiç tuz kullanmıyorum.. ama tabi her şeyin bir vakti esiri var... ne diyelim rabbim hayırlısını sağlıkla versin

Benim de hiç belirti yok adet belirtimde yok
Belki de bir mucize olur bize
Sen yarın yapıcan mı test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…