- 10 Kasım 2020
- 109
- 120
- 18
- 32
Teşekkür ederim Melekcim. Insllh birimizin hamis haberlerini aliriz. Umarım bende belirli olmadan olur. Ne diyim bekliyorumHiç belirti yaşamadan hamile olanlar var hem daha varmış vaktine umudunu yitirme canım
Yaaaaa çokkk sevindimm. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bat gun neydi. Belirtin var miydi anlatt hemenKızlar dayanamadim test yaptım çifti görünce spor topar acile geldim 5 haftalık bebiş çıktı :)
Insallah canim cok tesekkur ederimmAaaa çok sevindim. İlk kan geldiği gün konuşmuştuk ve ben hamilesin demiştim. Çok çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla ilerlesin
Aa hayirli olsun masallahhhKızlar dayanamadim test yaptım çifti görünce spor topar acile geldim 5 haftalık bebiş çıktı :)
Belirti yoktu canim 10 kasimdi ama hiç takmadım bu ay ise verdim kendimi iş kosturmasina ancak 1016 bir değer çıktı hemşire muhakkak bir doktora çıkın değer çok yüksek dedi anlamadım ısrarla çıkın demesini düşük falan mı olacak var mı bu durumda olanlarYaaaaa çokkk sevindimm. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bat gun neydi. Belirtin var miydi anlatt hemen
Kotu dusunmeBelirti yoktu canim 10 kasimdi ama hiç takmadım bu ay ise verdim kendimi iş kosturmasina ancak 1016 bir değer çıktı hemşire muhakkak bir doktora çıkın değer çok yüksek dedi anlamadım ısrarla çıkın demesini düşük falan mı olacak var mı bu durumda olanlar
Canım.aslinda 15 değil program.13 gösteriyor beni 15 te olsa adet e ait her hangi bir.belirtik.yok ama.gebelik içinde yok sabah bir test yapsam mı erken mi olurKızlar Merhaba,
Yarın nete giremeyeceğim için bugünden yarının BAT larını sorayım istedim. :) İnşallah sizlerinde güzel haberleri vardır her gün güzel haberler almaya alıştık hadi bize mutlu haberler verin. :)
@Dfs
15.11.2020 H Hafize2511
15.11.2020 @havvatskn
15.11.2020
sunnygirlll 15.11.2020 @gunesdogacakk
15.11.2020 @ifakattt
15.11.2020 @Seda yener
15.11.2020
Test varsa yap bi cesaret ile.Canım.aslinda 15 değil program.13 gösteriyor beni 15 te olsa adet e ait her hangi bir.belirtik.yok ama.gebelik içinde yok sabah bir test yapsam mı erken mi olur
Sabah bı yapayım bakalım var olmamı çoklu alıyoruz netten test bağımlısı oldumTest varsa yap bi cesaret ile.insllhh güzel haberler verirsin
canimm güzel haberler verirsin insllhh. Sabah bakicam hemen snaa attin mi die
Benim olursa ilk olucak insllhh nasip etsin güzel dileklerin için teşekkür ederizİnşallah canım hamdolsun bı oğlum.var Allah hayırlı etsin ömrünü ama istekardesi olur belki hayırlısı nasip rabbim.hic olmayanlara arabadan hayırlı vakitte nasip etsin inşallah
Bende aynı durumdayim canım hiçbir sorun yok ama İmtihan dünyası canım tatlı canını sıkıp anlarını vahvetmeKızlar ben bugün adet oldum yine olmadi hiç bi sorun yokken olmaması offf
Inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun canım 2 sene oldu denemeye devam...Bende aynı durumdayim canım hiçbir sorun yok ama İmtihan dünyası canım tatlı canını sıkıp anlarını vahvetme
Sabret, duada ısrarcı ol ,vazgeçme,isyan etme,kendini yıpratma bunlar sloganımız
Bak bana kovit ile savaşıyorum ama umudum foraaaaa
canım ne kadar zamandır deniyosun
Kızlar şuan tekrar ovu yaptım c t den bariz daha koyu çıktı anlamadım neden böyle oluyor ya bu kadar geç yumurtlamis olamam heealde 2 Kasım'da da yumurtlama gördüm hemdeErken gebelik testi mi normal mi yaptığın test
Teşekkür ederim canım insaAllahInşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun canım 2 sene oldu denemeye devam...👁 👁
Burda hamile olup ovulasyon test yapan arkadaşlarında kırmızıydıPeki hep böyle mi olur yani hamile olup da ovülasyonda çıkmama ihtimali var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?