Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa çokkk sevindimm. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bat gun neydi. Belirtin var miydi anlatt hemen
Belirti yoktu canim 10 kasimdi ama hiç takmadım bu ay ise verdim kendimi iş kosturmasina ancak 1016 bir değer çıktı hemşire muhakkak bir doktora çıkın değer çok yüksek dedi anlamadım ısrarla çıkın demesini düşük falan mı olacak var mı bu durumda olanlar

Kotu dusunme bak nasil guzel haberler verdin bize. Az önce yazmıştım birine. Hic belirtim yok benim die seni duydum sindi belki bir umut diyorum. Senin belki 2 tane bebiş vardır. Ondan öyle yüksektir haber ver

Canım.aslinda 15 değil program.13 gösteriyor beni 15 te olsa adet e ait her hangi bir.belirtik.yok ama.gebelik içinde yok sabah bir test yapsam mı erken mi olur

Kızlar ya ben ne yapsam bilemedim.
Bugün akşam 11 de çatlama iğnesi vurmam lazımdı ve pazartesi sabahı 11 de aşılama yapılacaktı.
Ama benim ovülasyon testim bugün akşam 8-9 gibi yaptığımda pik olmuştu. Bu durumda Çatlama iğnesini yapmamam mı lazımdı?
Normalde çatlama iğnesi vuranların ovülasyon testi hemen mi pik oluyor? Yoksa ben erken mi yumurtladım? Sizce pazartesi sabahı aşılma boşuna mı yapılacak? Geçmi kalmış oluyorum

İnşallah canım hamdolsun bı oğlum.var Allah hayırlı etsin ömrünü ama istekardesi olur belki hayırlısı nasip rabbim.hic olmayanlara arabadan hayırlı vakitte nasip etsin inşallah

Kızlar ben bugün adet oldum yine olmadi hiç bi sorun yokken olmaması offf
Bende aynı durumdayim canım hiçbir sorun yok ama İmtihan dünyası canım tatlı canını sıkıp anlarını vahvetme
Sabret, duada ısrarcı ol ,vazgeçme,isyan etme,kendini yıpratma bunlar sloganımız
Bak bana kovit ile savaşıyorum ama umudum foraaaaa
canım ne kadar zamandır deniyosun

Inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun canım 2 sene oldu denemeye devam... 👁👁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…