değişmez yada değişmesini mi istiyorsunEvet araştırmalarım sonucu öyleama değişedebilir.
Sizce pik olmak üzeremi yarin fln olur mu acaba ne zaman iliski olmali hergun olursa sans dusuyormus sanirim
erken gebelik testi yap bence belki hamilesindir :)Kızlar sat 20 ekimdi yumurtlamayı 2 Kasım'da gördüm ovu testi bugün böyle çıktı neden olur sizce tekrar mi yumurtluyorum yardım edin acill
Eki Görüntüle 2721000
Benim için kız erkek farketmiyordeğişmez yada değişmesini mi istiyorsunbenim kese daha çok kücüktü kız mı erkek mi bilemedim kızım da belli idi yuvarlak ama bunda eciş bücüş çözemedim süpriz olacsk sanırım. eşimde kızım olscks yine diyor ama hayırlısı. kocama kalsa 3 tane kızı olsun dolaşsın etrafında. herald e bizim herif te var bir kız sevgisi çok
Gebelik testi yaptiniz mi acaba bazılarında hamilelik durumunda da boyle cikabiliyormusKızlar sat 20 ekimdi yumurtlamayı 2 Kasım'da gördüm ovu testi bugün böyle çıktı neden olur sizce tekrar mi yumurtluyorum yardım edin acill
Eki Görüntüle 2721000
Hayırlı olsun Saglikla alin kucağınıza insallah 13.günden önce test yapmismiydiniz acaba yoksa direk yumurtlamadan sonra 13 gün yapip mi ogrendiniz1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 26-28 günde bir
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? Doktor ile takip ettim. 12. Ya da 13. Gün çatladı.
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Hayır.
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? Yok. Ancak klomen ve duphaston kullandım.
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? Evet var13 gün sonra öğrendim.
7- İlk belirtilerin neydi? Sık idrara çıkmak dışında başka belirtim yok
Rabbim bekleyen herkesi en kısa zamanda sevindirsin inşallah
Hayırlı olsun1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 26-28 günde bir
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? Doktor ile takip ettim. 12. Ya da 13. Gün çatladı.
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Hayır.
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? Yok. Ancak klomen ve duphaston kullandım.
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? Evet var13 gün sonra öğrendim.
7- İlk belirtilerin neydi? Sık idrara çıkmak dışında başka belirtim yok
Rabbim bekleyen herkesi en kısa zamanda sevindirsin inşallah
Erken gebelik testi yap canimKızlar sat 20 ekimdi yumurtlamayı 2 Kasım'da gördüm ovu testi bugün böyle çıktı neden olur sizce tekrar mi yumurtluyorum yardım edin acill
Eki Görüntüle 2721000
Erken gebelik testi mi normal mi yaptığın testGebelik testi yaptım negatif bir kaç saate tekrar ovu yapacağım çok karışık işler of ya
Ne olur ne olmaz siz yine bugunleride değerlendirin belkide 2.kez yumurtluyorsunuzdurGebelik testi yaptım negatif bir kaç saate tekrar ovu yapacağım çok karışık işler of ya
Hayır ama sipariş verdim başlıycam kullanmayaHadi ya hayırlısı olsun sen ovulasyon kullanıyormuydun canım
D Dfs | 15.11.2020 | |
H Hafize2511 | 15.11.2020 | |
H havvatskn | 15.11.2020 | |
| 15.11.2020 | |
| 15.11.2020 | |
I ifakattt | 15.11.2020 | |
S Seda yener | 15.11.2020 |
Ben 3 gün önce kan baktırdım negatif çıktı ama umudum bitmedi belki geç döllenmedir diye düşünüyorum adet ağırım sancım yok şuan sadece bol akıntım varKızlar Merhaba,
Yarın nete giremeyeceğim için bugünden yarının BAT larını sorayım istedim. :) İnşallah sizlerinde güzel haberleri vardır her gün güzel haberler almaya alıştık hadi bize mutlu haberler verin. :)
D Dfs
15.11.2020 H Hafize2511
15.11.2020 H havvatskn
15.11.2020
sunnygirlll 15.11.2020
gunesdogacakk 15.11.2020 I ifakattt
15.11.2020 S Seda yener
15.11.2020
inşallah vardır kuzum olursan (ki inşallah olmazsın) haber ver mutlaka :)Ben 3 gün önce kan baktırdım negatif çıktı ama umudum bitmedi belki geç döllenmedir diye düşünüyorum adet ağırım sancım yok şuan sadece bol akıntım var
Tabiki veririm. Ağırım olmaması umut ettiriyor normal de baya ağırım olurduinşallah vardır kuzum olursan (ki inşallah olmazsın) haber ver mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?