Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 26-28 günde bir
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? Doktor ile takip ettim. 12. Ya da 13. Gün çatladı.
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Hayır.
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? Yok. Ancak klomen ve duphaston kullandım.
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? Evet var 13 gün sonra öğrendim.
7- İlk belirtilerin neydi? Sık idrara çıkmak dışında başka belirtim yok
Rabbim bekleyen herkesi en kısa zamanda sevindirsin inşallah

Evet araştırmalarım sonucu öyle ama değişedebilir.
değişmez yada değişmesini mi istiyorsun benim kese daha çok kücüktü kız mı erkek mi bilemedim kızım da belli idi yuvarlak ama bunda eciş bücüş çözemedim süpriz olacsk sanırım. eşimde kızım olscks yine diyor ama hayırlısı. kocama kalsa 3 tane kızı olsun dolaşsın etrafında. herald e bizim herif te var bir kız sevgisi çok

Kızlar sat 20 ekimdi yumurtlamayı 2 Kasım'da gördüm ovu testi bugün böyle çıktı neden olur sizce tekrar mi yumurtluyorum yardım edin acill

Sizce pik olmak üzeremi yarin fln olur mu acaba ne zaman iliski olmali hergun olursa sans dusuyormus sanirim

Benim için kız erkek farketmiyor Ama eşimde kız seviyor. Herhalde babaya daha düşkün oluyorlar ondan

Hayırlı olsun Saglikla alin kucağınıza insallah 13.günden önce test yapmismiydiniz acaba yoksa direk yumurtlamadan sonra 13 gün yapip mi ogrendiniz

Hayırlı olsun Bende de birkaç gündür sık idrara çıkma var bide kasıkta hafif batmalar. Bir bardak su içiyorum hemen wc gidiyorum sürekli böyle. Umutlandım şimdi okuyunca belirtileri. Daha sekiz gün var bat a hayırlısı olsun bakalım.

Kızlar Merhaba,

Yarın nete giremeyeceğim için bugünden yarının BAT larını sorayım istedim. :) İnşallah sizlerinde güzel haberleri vardır her gün güzel haberler almaya alıştık hadi bize mutlu haberler verin. :)

D Dfs

15.11.2020

H Hafize2511

15.11.2020

H havvatskn

15.11.2020

sunnygirlll

15.11.2020

gunesdogacakk

15.11.2020

I ifakattt

15.11.2020

S Seda yener

15.11.2020

Ben 3 gün önce kan baktırdım negatif çıktı ama umudum bitmedi belki geç döllenmedir diye düşünüyorum adet ağırım sancım yok şuan sadece bol akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…