Benimde kan değerim yüksekti. Doktor keseyi görürüz beklesin ultrasonla da bakalım demiş. Keseyi görmek için demiştir hemşire de .Teşekkür ediyorum ancak hemşirenin keseyi görmen lazım değerin yüksek demesi üzerine dış gebelik olabilir mi tereddüt etmekten hiç sevinemedim1016 değer adetimden 5 gün geçti
Sen hamilesinn tatlımBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Hayirli olsun canimm tebriklerrKizlar az önce test yaptim pozitif cikticook mutluyum ya elhamdulillah cok bekletmedi Rabbim bizi
Eki Görüntüle 2721234
diş gebelik olması için 2 gün sonra değerinin çıkmaz artması lazkm 2 katı ise neden diş gebelik olsun. sıkma canını tatlım.Teşekkür ediyorum ancak hemşirenin keseyi görmen lazım değerin yüksek demesi üzerine dış gebelik olabilir mi tereddüt etmekten hiç sevinemedim1016 değer adetimden 5 gün geçti
Amin canim cok sagolAllah hayırlı etsin gerçekten gebelik haberlerini duydukça kendi haberimcesinr seviniyor mutlu oluyorum
Amin canim insallah herkes yaşar bu mutluluğuAy masallah masalah ne ugurlu bereketli topik oldu devami gelir ins
Heyecandan farketmemisim canimBen şükür hamıleyım ama böyle hamıle haberlerini görmek için giriyorum arada topik e . Çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler aldıkça.
Cok teşekkür ederimHayirli olsun canimm tebriklerr
Amin insallahHeyecandan farketmemisim canimAllah razi olsun sende saglikli bi sekilde kucagina alirsin inşallah
İnanirmisin bende olsam aynısını yapardım o iki çizgi görülecek agaaaBen de pazartesi direk kan vermeye gideyim diyorum testle falan uğraşamıycam var mı yok mu diye
Ama hamileysem kan testi sonucuna göre idrar testi alırım gelirken bir tane eczaneden o iki çizgi görülecek hahaha:))
Ne kadar güzel yureklisiniz bizede dua edin sizin duanız kabul olurBen şükür hamıleyım ama böyle hamıle haberlerini görmek için giriyorum arada topik e . Çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler aldıkça.
Bu ay benimde öyle oldu. Eşimde pozitif cıktı ben negatiftim değişik bi ay oldu ruhenbe bedenenHanımlar bata bir iki gün kala sağ göğüs ucum acayip aciyo acaba sutyenden mi dedim çıkardım yok arkadaş penye değince bile aciyo hala var bı belirti olabilir mi sizce
Korona mi hamilelik mi diye bu ay kafayı yedirtti bu beden yaa
insaAllahKızlar merhaba pozitif sonuç alan herkesiii kutluyorum darısı bizlerin başına inşallah2 senedir olmuyor bizimde bende pko var sadece ama kilom yok 50 kiloyum sadece adetim düzensiz bazen günü gününe olurum ben 10 15 gün geçer ama illa ki ilaçsız olurum. Eşimin değerlerinde de hiç sıkıntı yok. Eki Görüntüle 2721407 Bugün adetimin 20. Günü daha yeni pik gördüm. 15 gün sonra adet olmam lazım bat 28 kasım demiştim ama geç yumurtladım 30 kasım test yapacağım inşallah pozitif görmek nasip olur
Ağzımdan bal damlıyor inşallah canım iğne falan değildirSen hamilesinn tatlım
Bence testi geç yaptırdığın için değerin yüksek çıkmış olabilir, 5 haftalık limitleri içerisinde.. Hiç moralini bozma hemşire bilemez ama doktora kontrol amaçlı bakacaktır nasılsa.. Çok hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Belirti yoktu canim 10 kasimdi ama hiç takmadım bu ay ise verdim kendimi iş kosturmasina ancak 1016 bir değer çıktı hemşire muhakkak bir doktora çıkın değer çok yüksek dedi anlamadım ısrarla çıkın demesini düşük falan mı olacak var mı bu durumda olanlar
Evet degerlendirPik oldu kizlarrrr 2simdi bu 2 gun önemli dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?