- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 18
- 31
Hayirli olsun canimMerhaba kızlar sanırım ben de hamileyimdün kan testimin değeri 14 tü. Üç gün sonra tekrar baktıracağım. Bu sabah ki gebelik testimi de ekleyim.
Merhaba canım hoşgeldin ya bende de şuan göbeğim çekiliyor gibi bir his var kasık ağrısı var bel ağrısı var ben 1buçuk ay önce düşük yaptım maalesef o zaman hamile kaldığımda kirpiklerim karışmıştı yani belki psikolojik ama kaş tellerim de kendi kendine karışıyordu şuan da var onlar çok heyecanlıyım bu belirtiler psikolojik olabilir ama ben hamileyken olmuştuMerhabalar kızlar benide ekleyebilirmısın? Ben Yenı gordum sayfanızı bat gunum 17 Kasım yanı yarın benım bır belırtım var ama kimse boyle bır belirti duymadım dıye cvb aldım olabılır ben daha onceki hamılelıgımde vardı şöyle gobek deliğim sankı içeriden cekilmiş gıbı göbek kordonu olusumundan acaba olabılırmı gıne dedım gobek delıgim duzlesmış cukur icne gırmıs yok, bas agrım, aksam gogus uclarim koyulasıyor sızlıyor, ve gözlerim kapanıyor erkenden uykum geliyor, kirpiklerim karısmış durumda, ınsallah hayırlısı olur allahım kucaklarımızı bos bırakmasın hayırlı zamanda nasıp etsin ınsallah
cnaım gözünaydın tebrik ediyorum çok sevindim senin adına. :) Sende sorularmızı cevaplar msın :)Merhaba kızlar sanırım ben de hamileyimdün kan testimin değeri 14 tü. Üç gün sonra tekrar baktıracağım. Bu sabah ki gebelik testimi de ekleyim.
Cok guzel maslalah rabhim tamamina erdirsin hayirli olsunMerhaba kızlar sanırım ben de hamileyimdün kan testimin değeri 14 tü. Üç gün sonra tekrar baktıracağım. Bu sabah ki gebelik testimi de ekleyim.
Bence hala umut var. İnşallah hamilesinizdirBenımde adetome 5 gün var ve negatıf cıktı degısirmı acaba sonuc
Telefondaki uygulamaya göre hamile kalma ihlimalim olan tarihler 29,30,31 ekim tarihleriydi. 30,31 değerlendirdik. Ama buradakilerin payaşımlarını okurken yumurtlama gününün akıntıyla anlaşılabildiğini okudum. Benim de 4-5 kasım gibi yumurta akı gibi şeffaf akıntım oldu. Anladım ki ben daha yeni yumurtladım. 6 kasım akşamını da değerlendirdimHayirli olsun canimbelirtilerin neydi peki regline kac gun kala test yaptin paylasir misin?
Belirti olarak da tıpkı adet olacak gibi kasık ağrısı yaşadım. Göğüsler dolgunlaştı biraz hassaslaştı.Hayirli olsun canimbelirtilerin neydi peki regline kac gun kala test yaptin paylasir misin?
Ekim ayından ümidi kesmiş arkadaşlarımızı bat tarihleri ile birlikte böyle alalım :)
Yavaştan listemizi oluşturmaya başlayalım. Bat tarihleriniz ile birlikte ismimi etiketlerseniz sizleri tabloya dahil edeyim.
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 28-29 gün
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? 18
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Hayır
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?yok
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?8-9 gün sonra
7- İlk belirtilerin neydi? Regl ağrısı gibi kasıklarda ağrı ve göğüsler hassaslaştı
Bir doz vuruldum şimdi test yaptım bends dayanamayıp çok silik gölge şeklinde bir çizgi çıktı sanırım bu ayda olmadı 24 bat tarihim bir haftam var olsaydı iğnenin etkisiyle çıkardı nasip aralıkta bekleyeceğim inş20 idi canım bir taneydi
Sen kaç doz vuruldun iğne benim iki doz
Canım ben soğan kürünü adetim gecinKizlar aranizda gebe kalmak için soğan kürünü deneyen oldumu ya da duydunuz mu hiç?bilgisi olan cevaplayabilirmi merak ediyorum
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de tam o tarihlerde şeffaf akıntım vardı yumurtlama olduğunu anladım 6 Kasım'da doktora gittim kontrol için yumurta göremiyorum yumurtlama gerçekleşmiş dedi şimdi de kasık ağrım var çok halsizim yorgunum inşallah diyorum ama cesaret edip test yapamadimTelefondaki uygulamaya göre hamile kalma ihlimalim olan tarihler 29,30,31 ekim tarihleriydi. 30,31 değerlendirdik. Ama buradakilerin payaşımlarını okurken yumurtlama gününün akıntıyla anlaşılabildiğini okudum. Benim de 4-5 kasım gibi yumurta akı gibi şeffaf akıntım oldu. Anladım ki ben daha yeni yumurtladım. 6 kasım akşamını da değerlendirdimbence zaten o zaman hamile kaldım. Bat 15 kasımdı. 14 kasımda erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi neredeyse yok gibiydi gün ışığında biraz belli oluyordu. Umutlandım 15 kasımda kan verdim. HCG Değerim 14 çıktı. Doktor üç gün sonra tekrar yaptır dedi. Bu sabah yine erken gebelik testi yaptım bu defa bariz çift çizgi var.
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de tam o tarihlerde şeffaf akıntım vardı yumurtlama olduğunu anladım 6 Kasım'da doktora gittim kontrol için yumurta göremiyorum yumurtlama gerçekleşmiş dedi şimdi de kasık ağrım var çok halsizim yorgunum inşallah diyorum ama cesaret edipTelefondaki uygulamaya göre hamile kalma ihlimalim olan tarihler 29,30,31 ekim tarihleriydi. 30,31 değerlendirdik. Ama buradakilerin payaşımlarını okurken yumurtlama gününün akıntıyla anlaşılabildiğini okudum. Benim de 4-5 kasım gibi yumurta akı gibi şeffaf akıntım oldu. Anladım ki ben daha yeni yumurtladım. 6 kasım akşamını da değerlendirdimbence zaten o zaman hamile kaldım. Bat 15 kasımdı. 14 kasımda erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi neredeyse yok gibiydi gün ışığında biraz belli oluyordu. Umutlandım 15 kasımda kan verdim. HCG Değerim 14 çıktı. Doktor üç gün sonra tekrar yaptır dedi. Bu sabah yine erken gebelik testi yaptım bu defa bariz çift çizgi var.
Umut kesilmez Birkaç gün sonra tekrar yap testBir doz vuruldum şimdi test yaptım bends dayanamayıp çok silik gölge şeklinde bir çizgi çıktı sanırım bu ayda olmadı 24 bat tarihim bir haftam var olsaydı iğnenin etkisiyle çıkardı nasip aralıkta bekleyeceğim inş
Benimde 10. Günüm aynı böyle çıktı inş dahada koyulaşırlarEki Görüntüle 2721768 iğnenin etkisi ile olabilir mi 12. Günüm
İnş canım hayırlısı bakalım senin durumun nasılUmut kesilmez Birkaç gün sonra tekrar yap test
teşekkür ederim. inşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsınız sizde. bat günü yakınsa test yapabilirsinizYaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de tam o tarihlerde şeffaf akıntım vardı yumurtlama olduğunu anladım 6 Kasım'da doktora gittim kontrol için yumurta göremiyorum yumurtlama gerçekleşmiş dedi şimdi de kasık ağrım var çok halsizim yorgunum inşallah diyorum ama cesaret edip
ekledim canım :) sende biraz bahseder misin kendi hikayenden :)Canim benide eklermisin 30 kasim bat
aa süper senide listemize ekleyeyim o zaman adını yazdırmasan da takipçimizmişssin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah canım. Bol bol dinlen.Uzaktan sizi takip ediyordum ama umutsuz olduğum için listeye katılmamıştım.bat 16 kasımdı. Bugün beta baktırdım 30 çıktı. Hamileyim ama şu an biraz kanamam olduğu için riskliyiz. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Ben şubat ayında bir düşük yaşamıştım. Tekrar hamile kalamadım ta ki bu aya kadar. Bu ay soğan kürü yaptım ve oldu çok şükür. Yapmak isteyen arkadaşlara da örnek olayım.ekledim canım :) sende biraz bahseder misin kendi hikayenden :)
aa süper senide listemize ekleyeyim o zaman adını yazdırmasan da takipçimizmişssin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah canım. Bol bol dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?