Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım hoşgeldin ya bende de şuan göbeğim çekiliyor gibi bir his var kasık ağrısı var bel ağrısı var ben 1buçuk ay önce düşük yaptım maalesef o zaman hamile kaldığımda kirpiklerim karışmıştı yani belki psikolojik ama kaş tellerim de kendi kendine karışıyordu şuan da var onlar çok heyecanlıyım bu belirtiler psikolojik olabilir ama ben hamileyken olmuştu

Hayirli olsun canim belirtilerin neydi peki regline kac gun kala test yaptin paylasir misin?
Telefondaki uygulamaya göre hamile kalma ihlimalim olan tarihler 29,30,31 ekim tarihleriydi. 30,31 değerlendirdik. Ama buradakilerin payaşımlarını okurken yumurtlama gününün akıntıyla anlaşılabildiğini okudum. Benim de 4-5 kasım gibi yumurta akı gibi şeffaf akıntım oldu. Anladım ki ben daha yeni yumurtladım. 6 kasım akşamını da değerlendirdim bence zaten o zaman hamile kaldım. Bat 15 kasımdı. 14 kasımda erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi neredeyse yok gibiydi gün ışığında biraz belli oluyordu. Umutlandım 15 kasımda kan verdim. HCG Değerim 14 çıktı. Doktor üç gün sonra tekrar yaptır dedi. Bu sabah yine erken gebelik testi yaptım bu defa bariz çift çizgi var.

Kizlar aranizda gebe kalmak için soğan kürünü deneyen oldumu ya da duydunuz mu hiç?bilgisi olan cevaplayabilirmi merak ediyorum
Canım ben soğan kürünü adetim gecin
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de tam o tarihlerde şeffaf akıntım vardı yumurtlama olduğunu anladım 6 Kasım'da doktora gittim kontrol için yumurta göremiyorum yumurtlama gerçekleşmiş dedi şimdi de kasık ağrım var çok halsizim yorgunum inşallah diyorum ama cesaret edip test yapamadim

Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de tam o tarihlerde şeffaf akıntım vardı yumurtlama olduğunu anladım 6 Kasım'da doktora gittim kontrol için yumurta göremiyorum yumurtlama gerçekleşmiş dedi şimdi de kasık ağrım var çok halsizim yorgunum inşallah diyorum ama cesaret edip

Kızlar benim günüm 1 gün geçti ben sipariş vermiştim ovulasyon testi başlarım diye daha şimdi geldi başlamak nasip olmadı bugün idarar da negatif gördüm sonra ovulasyon deneyim dedim bazı kişiler ovulasyon da gebe olduğunu anlıyor böyle net çıkması sizce nedir ?

Umut kesilmez Birkaç gün sonra tekrar yap test

teşekkür ederim. inşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsınız sizde. bat günü yakınsa test yapabilirsiniz

Canim benide eklermisin 30 kasim bat
ekledim canım :) sende biraz bahseder misin kendi hikayenden :)
aa süper senide listemize ekleyeyim o zaman adını yazdırmasan da takipçimizmişssin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah canım. Bol bol dinlen.

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Ben şubat ayında bir düşük yaşamıştım. Tekrar hamile kalamadım ta ki bu aya kadar. Bu ay soğan kürü yaptım ve oldu çok şükür. Yapmak isteyen arkadaşlara da örnek olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…