Bende korktum , ayaklarımı zaten ısıtamıyorum bir türlü çalışıyorum iş Yerinde de yeteri kadar ısınmıyor, birde kaşıklarım sızlayınca korktum.Özellikle ayaklarımda üşüme çok bu ay kasıklarımda bolca bir sızlama oluyo adet olacakmış gibi
Üzülme canım vakti var demekkiMalesef benimki kimyasal gebelikmiş dün regl oldum
Bende gelen giden yok canımbitek biraz baş ağrısı ve göğüs uclarim çok aciyo özellikle akşama doğru bu ilk defa oluyor
inşallah iyi haberlere işarettirBende gelen giden yok canımbitek biraz baş ağrısı ve göğüs uclarim çok aciyo özellikle akşama doğru bu ilk defa oluyor
Benımde adetome 5 gün var ve negatıf cıktı degısirmı acaba sonucAdetten 8 gün önce ve 3 gün önce yaptıklarım negatif çıktı. 3 gün önce erken gebelik de, normal test de yaptım ama negatifti. Adetten bir gün önce yaptığım pozitifti.
Merhabalar kızlar benide ekleyebilirmısın? Ben Yenı gordum sayfanızı bat gunum 17 Kasım yanı yarın benım bır belırtım var ama kimse boyle bır belirti duymadım dıye cvb aldım olabılır ben daha onceki hamılelıgımde vardı şöyle gobek deliğim sankı içeriden cekilmiş gıbı göbek kordonu olusumundan acaba olabılırmı gıne dedım gobek delıgim duzlesmış cukur icne gırmıs yok, bas agrım, aksam gogus uclarim koyulasıyor sızlıyor, ve gözlerim kapanıyor erkenden uykum geliyor, kirpiklerim karısmış durumda, ınsallah hayırlısı olur allahım kucaklarımızı bos bırakmasın hayırlı zamanda nasıp etsin ınsallahEkledim Canım hoşgeldin sende aramıza inşallah sana da uğur getirir :)
ya arkadaşlar bu haberler neeee? Sadece 1 gün girmedim topiğeNasıl mutlu oldum ya hepinizi tebrik ederim valla kendim hamileymişim gibi sevindim. İnşalllah haberlerimiz daha da artar. Sağlıklak kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi çok mutlu oldum her birinizin adına :)
ekledim canım senide sende hoşgeldin biraz bahseder misin hikayenden :)
Hoşgeldin canım ekledim senide listeye :) inşalla güzel haberlerini alırız herhangi bi test yaptın mı? Birde şu kirpik karışma olayını hiç anlamıyorm ya o nasıl oluyorMerhabalar kızlar benide ekleyebilirmısın? Ben Yenı gordum sayfanızı bat gunum 17 Kasım yanı yarın benım bır belırtım var ama kimse boyle bır belirti duymadım dıye cvb aldım olabılır ben daha onceki hamılelıgımde vardı şöyle gobek deliğim sankı içeriden cekilmiş gıbı göbek kordonu olusumundan acaba olabılırmı gıne dedım gobek delıgim duzlesmış cukur icne gırmıs yok, bas agrım, aksam gogus uclarim koyulasıyor sızlıyor, ve gözlerim kapanıyor erkenden uykum geliyor, kirpiklerim karısmış durumda, ınsallah hayırlısı olur allahım kucaklarımızı bos bırakmasın hayırlı zamanda nasıp etsin ınsallah
Ben 5 gün önce yaptım.adetten negatif çıktı sonra pozitif oldu adet günü geçtikten 3 gün sonra belki seninde öyle olur canımBenımde adetome 5 gün var ve negatıf cıktı degısirmı acaba sonuc
27 kasımda yapman en iyisi. Erken yapma çok stres olursun canım. Bir gün geçsin yapKızlar benimde 26 kasım adetim nezmn test yapayım
İnşallah tutmuştur canım ya hepimiz inşallah hayırlı haber alırız27 kasımda yapman en iyisi. Erken yapma çok stres olursun canım. Bir gün geçsin yap
Günaydın arkadaşlar,
Dün epey güzel haber almışız var mı güzel haberleri olan aranızda :)
@Blacklight 16.11.2020 @bssraa 16.11.2020
Parem 16.11.2020
minnikMucize 16.11.2020 @Seyyah58
16.11.2020 @barslann
16.11.2020 @pericikk
16.11.2020
İnsallah canım ıkı gun once normal 5tl testle yaptım ama cıkmadı.. Alt kirpiklerim ust uste bınmıs ayırsanda gıne bırbirine giriyor oyle üç dört kirpik dolanmıs oluyor bakalım artık yarın olmazsam iki uc gun gecerse kan testi verecemHoşgeldin canım ekledim senide listeye :) inşalla güzel haberlerini alırız herhangi bi test yaptın mı? Birde şu kirpik karışma olayını hiç anlamıyorm ya o nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?