Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar benide ekleyebilirmısın? Ben Yenı gordum sayfanızı bat gunum 17 Kasım yanı yarın benım bır belırtım var ama kimse boyle bır belirti duymadım dıye cvb aldım olabılır ben daha onceki hamılelıgımde vardı şöyle gobek deliğim sankı içeriden cekilmiş gıbı göbek kordonu olusumundan acaba olabılırmı gıne dedım gobek delıgim duzlesmış cukur icne gırmıs yok, bas agrım, aksam gogus uclarim koyulasıyor sızlıyor, ve gözlerim kapanıyor erkenden uykum geliyor, kirpiklerim karısmış durumda, ınsallah hayırlısı olur allahım kucaklarımızı bos bırakmasın hayırlı zamanda nasıp etsin ınsallah

Hoşgeldin canım ekledim senide listeye :) inşalla güzel haberlerini alırız herhangi bi test yaptın mı? Birde şu kirpik karışma olayını hiç anlamıyorm ya o nasıl oluyor

Sabah yaptım ama ya test bozuk yada anlamadım

Eklentiler

• A500FA2E-5F20-414E-93EF-10D1CAFB5BA7.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 123
  • 70DC946D-5087-4DD7-BEEF-DFCB532528D4.webp
    96,9 KB · Görüntüleme: 81
Sizce

Eklentiler

• E8AE8689-6357-4664-98CE-EAFE110B5D75.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 83
  • B2DCB49D-3C2D-4679-B91B-C5E1A0A856DC.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 100
newmoon10 benim bat 21 Kasım.
Kasım Aralık Şubat..... 4 yıldır ben her ay planlıyorum ama. Ben umutsuz bakayım.
Bu ayda da olmadı hissediyorum.
21 Kasım da adet oldum diye yazarım artık buraya da.

Hoşgeldin canım ekledim senide listeye :) inşalla güzel haberlerini alırız herhangi bi test yaptın mı? Birde şu kirpik karışma olayını hiç anlamıyorm ya o nasıl oluyor
İnsallah canım ıkı gun once normal 5tl testle yaptım ama cıkmadı.. Alt kirpiklerim ust uste bınmıs ayırsanda gıne bırbirine giriyor oyle üç dört kirpik dolanmıs oluyor bakalım artık yarın olmazsam iki uc gun gecerse kan testi verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…