Allah razı olsun canım inşaAllah bizede faydası olurMerhaba bayanlar. Az önce bu mesajı farklı bir konuda paylaştım ama bu konuyu açarak daha fazla kişinin istifade edeceğini düşündüm. Yöntemi öğrenir öğrenmez benimle beraber bu sorunu yaşayan hanımlarla paylaşmak istedim.
Öncelikle umarım isteyen herkes tez zamanda yavrularına kavuşur.
Benim size bir önerim olacak, daha doğrusu kayınvalidemin önerisi. görümcem bu yöntemle hamile kalmış. tabi bana bunu kaç ay sonra söylediler.. neyse..
çok iddialı konuşan kayınvalidem, bunu dene, hemen o ay hamile kalırsın inşallah bak dedi. gelecek ay deniycem. zor bir yöntem değil, ama tıbbi bi açıklaması da yok. biliyorum, herkesin gebe kalamamasının farklı nedenleri vardır, ama belki bu yöntem bazılarına iyi gelecektir. öğrenince paylaşmak istedim sizlerle.. çünkü bende aynı durumdayım.
adetin 2. veya 3. günü başlıyorsunuz ve arka arkaya 3 gün yapmanız gerek.yatakta sırtüstü uzanıp dizlerinizi bükün. her iki elinizle sağ ve sol kasığınızdan başlayarak yukarı göbeğinize doğru bastırın. bunu 3 kez yapıyorsunuz. yaptıktan sonra sıcak su torbası karnınıza koyun ve bi müddet uzanın öyle. bilmem tarif edebildim mi
size zararı olmayacaktır. lütfen deneyenler hamile kalınca da buraya yazsınlar olur mu? ne kadar başarılı bir yöntem olduğunu görmek adına iyi olacaktır.
KIZLAR BEN BUNU BURDA FORUMDA GEZERKEN GÖRMÜŞTÜM BİR ARKADAŞ 2013 YILINDA PAYLAŞMIŞ ZARARLI BİRŞEY GİBİ GELMEDİ 3 GÜN YAPTIM SICAK SU KOYDUM AMA ÇOK SICAK DEĞİLDİ BELKİ ZARARLI OLUR DİYE
KOCAKARI YÖNTEMİ AMA YAPMAK İSTERSENİZ PAYLAŞMAK İSTEDİM
Teşekkürler canım bizimle de paylaştığın içinMerhaba bayanlar. Az önce bu mesajı farklı bir konuda paylaştım ama bu konuyu açarak daha fazla kişinin istifade edeceğini düşündüm. Yöntemi öğrenir öğrenmez benimle beraber bu sorunu yaşayan hanımlarla paylaşmak istedim.
Öncelikle umarım isteyen herkes tez zamanda yavrularına kavuşur.
Benim size bir önerim olacak, daha doğrusu kayınvalidemin önerisi. görümcem bu yöntemle hamile kalmış. tabi bana bunu kaç ay sonra söylediler.. neyse..
çok iddialı konuşan kayınvalidem, bunu dene, hemen o ay hamile kalırsın inşallah bak dedi. gelecek ay deniycem. zor bir yöntem değil, ama tıbbi bi açıklaması da yok. biliyorum, herkesin gebe kalamamasının farklı nedenleri vardır, ama belki bu yöntem bazılarına iyi gelecektir. öğrenince paylaşmak istedim sizlerle.. çünkü bende aynı durumdayım.
adetin 2. veya 3. günü başlıyorsunuz ve arka arkaya 3 gün yapmanız gerek.yatakta sırtüstü uzanıp dizlerinizi bükün. her iki elinizle sağ ve sol kasığınızdan başlayarak yukarı göbeğinize doğru bastırın. bunu 3 kez yapıyorsunuz. yaptıktan sonra sıcak su torbası karnınıza koyun ve bi müddet uzanın öyle. bilmem tarif edebildim mi
size zararı olmayacaktır. lütfen deneyenler hamile kalınca da buraya yazsınlar olur mu? ne kadar başarılı bir yöntem olduğunu görmek adına iyi olacaktır.
KIZLAR BEN BUNU BURDA FORUMDA GEZERKEN GÖRMÜŞTÜM BİR ARKADAŞ 2013 YILINDA PAYLAŞMIŞ ZARARLI BİRŞEY GİBİ GELMEDİ 3 GÜN YAPTIM SICAK SU KOYDUM AMA ÇOK SICAK DEĞİLDİ BELKİ ZARARLI OLUR DİYE
KOCAKARI YÖNTEMİ AMA YAPMAK İSTERSENİZ PAYLAŞMAK İSTEDİM
5 günAdete kaç gün kala yaptınız
Canım 2 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadım ama geçtiğimiz ocaktan beri istiyorum esasen bebiş, bende düşük düzey pko troit var, eşimde morfoloji bozukluğu hareketsizlik ve sperm sayı azlığı var, bu durumda kesin tüp bebek olmalı dedi doktor, ben 3 ay önce hsg çekildim bir umut bekliyorum henüz adet olmadım en son 12 ekim de adet oldum, 3 kere ovülasyon takibi yaptım hiç yumurtlama yakalayamadım düzgün 1 kere oldu onda da ilişki denk gelmedi, inofolic içtim ama sonra hep sonu hüsran olunca bu ay bıraktım ne takip ettim ne kontrol ettim eskiden kalan bir ovülasyon testim vardı 8 kasım pazar günü karnım feci ağrıdı akıntım vardı bende hemen o testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı ama sonra çatlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum 10 kasıma kadar karın ağrım devam etti o dozda o yüzden 2 gün sürdü sanki yumurtlama öyle hissediyorum, 8-kasım ve 10 kasımdan sayarak 2 ihtimalle adet tarihi hesapladım ya 22 kasım da olacağım, ya da 24 kasım da bu arara öğretmenim inşallah 24 kasım da bana en güzel hediye bebişim olurEkledim Canım hoşgeldin sende aramıza inşallah sana da uğur getirir :)
ya arkadaşlar bu haberler neeee? Sadece 1 gün girmedim topiğeNasıl mutlu oldum ya hepinizi tebrik ederim valla kendim hamileymişim gibi sevindim. İnşalllah haberlerimiz daha da artar. Sağlıklak kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi çok mutlu oldum her birinizin adına :)
ekledim canım senide sende hoşgeldin biraz bahseder misin hikayenden :)
Malesef benimki kimyasal gebelikmiş dün regl oldumGünaydın arkadaşlar,
Dün epey güzel haber almışız var mı güzel haberleri olan aranızda :)
@Blacklight 16.11.2020 @bssraa 16.11.2020
Parem 16.11.2020 @minnikMucize
16.11.2020 S Seyyah58
16.11.2020
busebarci 16.11.2020 @pericikk
16.11.2020
İnşallah ben adet gecikmesini bekicemBenim de 23 hadi ikimizin de hayırla sonuçlanır inşallah
ne güzel ya benim testlerimn hiç biri bu kadar koyu olmuyor. üstelik sıvı alımına v.s. de dikkat ediyorum.Canım 2 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadım ama geçtiğimiz ocaktan beri istiyorum esasen bebiş, bende düşük düzey pko troit var, eşimde morfoloji bozukluğu hareketsizlik ve sperm sayı azlığı var, bu durumda kesin tüp bebek olmalı dedi doktor, ben 3 ay önce hsg çekildim bir umut bekliyorum henüz adet olmadım en son 12 ekim de adet oldum, 3 kere ovülasyon takibi yaptım hiç yumurtlama yakalayamadım düzgün 1 kere oldu onda da ilişki denk gelmedi, inofolic içtim ama sonra hep sonu hüsran olunca bu ay bıraktım ne takip ettim ne kontrol ettim eskiden kalan bir ovülasyon testim vardı 8 kasım pazar günü karnım feci ağrıdı akıntım vardı bende hemen o testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı ama sonra çatlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum 10 kasıma kadar karın ağrım devam etti o dozda o yüzden 2 gün sürdü sanki yumurtlama öyle hissediyorum, 8-kasım ve 10 kasımdan sayarak 2 ihtimalle adet tarihi hesapladım ya 22 kasım da olacağım, ya da 24 kasım da bu arara öğretmenim inşallah 24 kasım da bana en güzel hediye bebişim olur
Bende ilk kez böyle gördüm canım ve akşam 8 de yaptım çok karnım ağrıyınca anladım, cumartesi pazar pazartesiyi değerlendirdim inşallah bebiş olmuştur çok umutlandım bu sabah namazında adet sancısıyla uyandım resmen gözümü bile açmadan aplayacaktım allahım diyorum neden adet oldum daha vardı hani hesaplamıştım bu testte mi yanlış diyorum lavaboya gittim hiç bir şey yok,hayırlısı olsun ben geç yumurtlama gördüm tee adetin 28. Günü, şimdi bir kaç adet belirtim var bu ay eşimde bende hiç çabalamadık kafamızdan attık , inşallah nasip olurne güzel ya benim testlerimn hiç biri bu kadar koyu olmuyor. üstelik sıvı alımına v.s. de dikkat ediyorum.
İnşallah canım aminnnnnnnAllah razı olsun canım inşaAllah bizede faydası olur
Eki Görüntüle 2721768 iğnenin etkisi ile olabilir mi 12. Günüm
Teşekkür ederim canımEkledim Canım hoşgeldin sende aramıza inşallah sana da uğur getirir :)
ya arkadaşlar bu haberler neeee? Sadece 1 gün girmedim topiğeNasıl mutlu oldum ya hepinizi tebrik ederim valla kendim hamileymişim gibi sevindim. İnşalllah haberlerimiz daha da artar. Sağlıklak kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi çok mutlu oldum her birinizin adına :)
ekledim canım senide sende hoşgeldin biraz bahseder misin hikayenden :)
var gibi hisettim yarın tekrar yapsana belirginleşir sanırımEki Görüntüle 2721768 iğnenin etkisi ile olabilir mi 12. Günüm
Adetten 8 gün önce ve 3 gün önce yaptıklarım negatif çıktı. 3 gün önce erken gebelik de, normal test de yaptım ama negatifti. Adetten bir gün önce yaptığım pozitifti.Tebrik ederim adetten önce mi test yaptınıZ kaç gün kala
Ben çatlatma iğnesi kullandım çok silik ben kendim görüyorum net silik olduğunu ama telefon da çıkmıyor 2 gün sonra tekrar deneyeceğim inş böyle kalır h gitmez çizgivar gibi hisettim yarın tekrar yapsana belirginleşir sanırım
ben 9 aralıkta Ankara Bahçeci tüp bebeğe gidicem 3 tüp bebek icin suan bende ki tek haber buArkadaşlar günaydın var mı güzel haberleriniz? :)
ayavuz18 14.11.2020 @Bahara giderken
14.11.2020 @2ncimucize
14.11.2020
Dün test yaptım negatifti bu sabah lekelenmem oldu maalesefGünaydın arkadaşlar,
16.11.2020 S Seyyah58
16.11.2020
16.11.2020
Bende gelen giden yok canımGünaydın arkadaşlar,
16.11.2020 S Seyyah58
16.11.2020
16.11.2020
Denemesi bedavaAllah razı olsun canım inşaAllah bizede faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?