- 29 Ağustos 2021
- 67
- 28
- 18
- Konu Sahibi deneyim lerim
-
Ben varım canım Kayseri system hastanesi Gökalp Önere gidiyorum bu gün transferimin 7. Günü erken gebelik testinde ikinci çizgi çıktı kan testi sonucum da 36.12 çıktıKimse yok mu bu ay transfer olup sonuc bekleyen /sonuc alan herkesın deneyımlerını paylaşması yardımlasması gerek
Ben varım 9. Günum, yarın belli olacak sonuç. Mustafa taş a gidiyorumKimse yok mu bu ay transfer olup sonuc bekleyen /sonuc alan herkesın deneyımlerını paylaşması yardımlasması gerek
hayırlı olsun sızın adınıza sevındım.. kaçıncı güm embryosu transfer edildi?taze transfer mi donmus transfer mi yapıldı birde yaşınızı ögrenebilirmiyimBen varım canım Kayseri system hastanesi Gökalp Önere gidiyorum bu gün transferimin 7. Günü erken gebelik testinde ikinci çizgi çıktı kan testi sonucum da 36.12 çıktı
hayırlı olsun sızın adınıza sevındım.. kaçıncı güm embryosu transfer edildi?taze transfer mi donmus transfer mi yapıldı birde yaşınızı ögrenebilirmiyimBen varım 9. Günum, yarın belli olacak sonuç. Mustafa taş a gidiyorum
sonuc belli oldu mu acaba merak ettıkBen varım 9. Günum, yarın belli olacak sonuç. Mustafa taş a gidiyorum
Teşekkür ederim saolun 5. Gün embriyosu 2 tane donmuş transfer edildi 23 yaşındayım bugünde sonucum 84 çıktıhayırlı olsun sızın adınıza sevındım.. kaçıncı güm embryosu transfer edildi?taze transfer mi donmus transfer mi yapıldı birde yaşınızı ögrenebilirmiyim
hayırlı olsun saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsTeşekkür ederim saolun 5. Gün embriyosu 2 tane donmuş transfer edildi 23 yaşındayım bugünde sonucum 84 çıktı
Âmin inşallah bu duyguyu Rabbim herkese tattırsınhayırlı olsun saglıcakla kucagınıza alırsınız ıns
1 aralıkta transferim var Mustafa taş doktorum inşaAllah tutar hepimizinki 4 aylık tedavinin sonuna geldik..Merhabalar kasım ayında Kayseri de tüp bebek yaptıranlar bilgilerimizi paylaşalım
insallah tutar rabbım emeklerın karsılıgını verir. maalesef ben pozıtıf ı göremedim hiç sebebi yok dedıler 5.gün embryosu olmasına ragmen1 aralıkta transferim var Mustafa taş doktorum inşaAllah tutar hepimizinki 4 aylık tedavinin sonuna geldik..
Doktorunuz kimdi Rabbim bian önce nasip etsin sağlıcaklainsallah tutar rabbım emeklerın karsılıgını verir. maalesef ben pozıtıf ı göremedim hiç sebebi yok dedıler 5.gün embryosu olmasına ragmen
Kesinlikle Acıbadem. Bence çok başarılılar. Ben de orada tedavi görmüştüm. System hastanesinin tüp bebek merkezi yeni açıldı. Acıbadem daha tecrübeli bana göre. Yanlış anlaşılmasın, şahsi fikrim bu benim. Tercih elbette size kalmış.Hamile olan herkesi tebrik ederim bu yola çıkanlar da biran önce kucağına alır inşallah sevgili arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum eşim azosperm hastası o yüzden bizim için laboratuvar ortamı ve embriyolog çok iyi bu bağlamda sizce Gökalp bey mi Mustafa bey mi acıbadem mi system mi
Çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz içinKesinlikle Acıbadem. Bence çok başarılılar. Ben de orada tedavi görmüştüm. System hastanesinin tüp bebek merkezi yeni açıldı. Acıbadem daha tecrübeli bana göre. Yanlış anlaşılmasın, şahsi fikrim bu benim. Tercih elbette size kalmış.
Kesinlikle acıbadem ve mustafa taş bende ikisini düsünmüstüm ama mustafa taş mükemmel bir doktor benceHamile olan herkesi tebrik ederim bu yola çıkanlar da biran önce kucağına alır inşallah sevgili arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum eşim azosperm hastası o yüzden bizim için laboratuvar ortamı ve embriyolog çok iyi bu bağlamda sizce Gökalp bey mi Mustafa bey mi acıbadem
Çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için Allah razı olsunKesinlikle acıbadem ve mustafa taş bende ikisini düsünmüstüm ama mustafa taş mükemmel bir doktor bence
Sizden de inşaAllah herşey gönlünüzce olsunÇok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?