Kasım ayı Kayseri de tüp bebek yaptıranlar

Kimse yok mu bu ay transfer olup sonuc bekleyen /sonuc alan herkesın deneyımlerını paylaşması yardımlasması gerek
Ben varım canım Kayseri system hastanesi Gökalp Önere gidiyorum bu gün transferimin 7. Günü erken gebelik testinde ikinci çizgi çıktı kan testi sonucum da 36.12 çıktı

Ben varım canım Kayseri system hastanesi Gökalp Önere gidiyorum bu gün transferimin 7. Günü erken gebelik testinde ikinci çizgi çıktı kan testi sonucum da 36.12 çıktı
hayırlı olsun sızın adınıza sevındım.. kaçıncı güm embryosu transfer edildi?taze transfer mi donmus transfer mi yapıldı birde yaşınızı ögrenebilirmiyim

özellikle yaş? embryo kacıncı gün? taze mi donmus mu transfer edildi bilgilerini paylasmanız daha önce benım gıbı basarısız tüp bebek denemesı olan birine yardımcı olacaktır.

hayırlı olsun sızın adınıza sevındım.. kaçıncı güm embryosu transfer edildi?taze transfer mi donmus transfer mi yapıldı birde yaşınızı ögrenebilirmiyim
Teşekkür ederim saolun 5. Gün embriyosu 2 tane donmuş transfer edildi 23 yaşındayım bugünde sonucum 84 çıktı

Hamile olan herkesi tebrik ederim bu yola çıkanlar da biran önce kucağına alır inşallah sevgili arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum eşim azosperm hastası o yüzden bizim için laboratuvar ortamı ve embriyolog çok iyi bu bağlamda sizce Gökalp bey mi Mustafa bey mi acıbadem mi system mi

Kesinlikle Acıbadem. Bence çok başarılılar. Ben de orada tedavi görmüştüm. System hastanesinin tüp bebek merkezi yeni açıldı. Acıbadem daha tecrübeli bana göre. Yanlış anlaşılmasın, şahsi fikrim bu benim. Tercih elbette size kalmış.

Çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için

Kesinlikle acıbadem ve mustafa taş bende ikisini düsünmüstüm ama mustafa taş mükemmel bir doktor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…