Kasım ayı Kayseri de tüp bebek yaptıranlar

yeni açılan bir yer ama ekip tecrübeli. önemli olan da bu. ben de system hastanesinde yaptırdım ve çok güzel sonuçlar aldım. Gökalp bey başta olmak üzere tüm ekip canla başla çalışıyor.
Önce de söylediğim gibi kendi tecrübelerime dayanarak yorum yaptım. Diğer merkezleri kötülemek gibi bir niyetim yok. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok zor bir süreç, yaşayan bilir.

Hamile olan herkesi tebrik ederim bu yola çıkanlar da biran önce kucağına alır inşallah sevgili arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum eşim azosperm hastası o yüzden bizim için laboratuvar ortamı ve embriyolog çok iyi bu bağlamda sizce Gökalp bey mi Mustafa bey mi acıbadem mi system mi
gökalp beye gitmeniz daha mantıklı. laboratuvarda çok deneyimli embriyolog çalışıyor. acıbadem de sadece isim var. işlemlere bile mustafa taş girmiyor. asistanları giriyor. sadece ilk görüşmeleri ve gebelik haberlerini veriyor. her şey reklam

Rabbim yardımcın olsun inşallah 🤲🏻hiç üzülme herşey Allah dan kafanı topla pes etme canım.
pes etmedim aslında ama üzüldüm olmayınca çok üzüldüm birazda maddi anlamda yıprandık ondan ziyada ben hzır değilim normalde olabilir dediler o yüzden bekliyorum bi umut bakalım nasip

pes etmedim aslında ama üzüldüm olmayınca çok üzüldüm birazda maddi anlamda yıprandık ondan ziyada ben hzır değilim normalde olabilir dediler o yüzden bekliyorum bi umut bakalım nasip
Haklısın canım bende mesela aşılama yaptırırım diye düşünmüştüm hiç umduğum gibi olmadı dediğin gibu madden manen çok yıpratıcı rabbim hepimize yardımcı olsun Allah isterse herşey olur.

Haklısın canım bende mesela aşılama yaptırırım diye düşünmüştüm hiç umduğum gibi olmadı dediğin gibu madden manen çok yıpratıcı rabbim hepimize yardımcı olsun Allah isterse herşey olur.
dua edip istemekten başka elden hiçbir şey gelmez canım rabbim en iyisini bilir önemli olan sınavımızı güzel atlatabilmek vardır bi hayır

Acibademde yaptırdım negatif sonuclandi.
Sistem Hastanesi'nde yaptırdım suan pozitifi gördüm cok şükür..
Acibademi kötülemek istemem ama hic bir anlamda memnun kalmadim hep baştan savma yapıldı sanki hic icime sinmemisti.
Gökalp onere gittim 2 embriyo oluşmuştu cok korkmuştum ağlayarak neden iki tane kaldı dedim okadar yumurtadan Gökalp bey gülerek icin rahat olsun en iyilerini seçtik tutabilecekleri aldık dedi cok ağlamıştım ama şimdi iki embiriyonunda tuttuğunu benimle olduğunu bilmek harika 😊😊 acıbadem eşimin ne sorunu vardı buna bakmadı bile ama benim eşimn sperm baş bozukluğu varmış mikro çip uygulandi artı embriyo yapistirmy tekniği kullanıldı.
Acıbadem de eşimin sorunu bulunabilinirdi ama bakilmadi 1 ay içinde tüp bebek yapıldı 20 bin çöp oldu.
Erkekte veya kadında sorunun kimde olduğunu ben nerden bilebilirdimki neyse cok konuştum cok dertliyim acıbadem den dolayı
Sadece tüp bebek için ne fiyat verilmişti ve tarih neydi?

Back
X