Kasım ayı Kayseri de tüp bebek yaptıranlar

Bence su sekilde bi araştırma yapin en cok hangisinin tüp bebekte geçmişi var. Ben acibademde tüp bebek yaptırdım herşey cok iydi ama maalesef negatif sonuç aldım(2019 yili) ,bizim icin para ve zaman kaybı oldu.mustafa taşın ve Gökalp önerin arasında tercih edilcekse bile Gökalp prof ve kendi klinigini açtı suan tabi bu benim fikrim suan benimde Gökalp öner ile tadavim bitti 2021 de pozitifi gördük şükür bundan sonrası icin ne olur bilmem ama ücreti konusunda biraz pahalı okadar. Pozitif oldu ama bundan sonrası nasip. Herkes kaderini yaşıyor eger o bebek nefes alcaksa varsa kaderinde bi bebek mustafa veya Gökalp farketmez ama tedbir bizden tabi iyi arastirilmali geçmişleri başarı oranları.

Çok haklısınız ben sadece geçmişe dönüp baktığımda üstüme dusen her şeyi yaptım Rabbim vermedi demek için ince eleyip sık dokuyorum lakin o kadar haklısınız ki ömrü varsa nerde olsa bulur bizi

Mrb fiyat olarak ne kadar tuttu tedavi

Mrb fiyat olarak ne kadar tuttu tedaviniz
7.500 tüp bebek ama şimdi artmıştır çok büyük ihtimal ilaçlarda baya tuttu ama hiç hesaplamadım bir yerden sonra ipin ucu kaçıyor. Şimdi elhamdülillah hamileyim ama hala aldığım ilaçlar var o yüzden tam bilmiyorum ama ya 20 bini bulmuştur geçmişte olabilir.

Acibademde yaptırdım negatif sonuclandi.
Sistem Hastanesi'nde yaptırdım suan pozitifi gördüm cok şükür..
Acibademi kötülemek istemem ama hic bir anlamda memnun kalmadim hep baştan savma yapıldı sanki hic icime sinmemisti.
Gökalp onere gittim 2 embriyo oluşmuştu cok korkmuştum ağlayarak neden iki tane kaldı dedim okadar yumurtadan Gökalp bey gülerek icin rahat olsun en iyilerini seçtik tutabilecekleri aldık dedi cok ağlamıştım ama şimdi iki embiriyonunda tuttuğunu benimle olduğunu bilmek harika acıbadem eşimin ne sorunu vardı buna bakmadı bile ama benim eşimn sperm baş bozukluğu varmış mikro çip uygulandi artı embriyo yapistirmy tekniği kullanıldı.
Acıbadem de eşimin sorunu bulunabilinirdi ama bakilmadi 1 ay içinde tüp bebek yapıldı 20 bin çöp oldu.
Erkekte veya kadında sorunun kimde olduğunu ben nerden bilebilirdimki neyse cok konuştum cok dertliyim acıbadem den dolayı

Benim de 2. Deneme olcak dün görüştük gökalp beyle amh 1.098 ilk denemem konyada olmuştu biraz acele ve hiç ön tedavi olmadan direk başladık 3 yumurta ve kalitesiz çıktı iptal olmuştu tedavi

Sistem hastanesi yeni açıldı evet ama Gökalp bey acıbadem deki kendi ekibini getirdi ve kendi klinigini açtı lütfen araştırın ve Gökalp önder zaten benim bildiğim daha önceden başka hastanede iken acibademin laboratuvarını kullandi işlemleri icin 2019da acibademe geçti ve 2021de acibademdeki kendi ekibini alarak sisteme Kendi kliniği kurdu 2017 itibariyle araştırma icindeyim ben

Çok fazla bilgim yok konu hakkında. Sadece kendi düşünce ve tecrübemi paylaştım. Size de sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum, inşallah hayırla kucağınıza alırsınız

Sistem hastanesi yeni açıldı evet ama Gökalp bey acıbadem deki kendi ekibini getirdi ve kendi klinigini açtı lütfen araştırın ve Gökalp önder zaten benim bildiğim daha önceden başka hastanede iken acibademin laboratuvarını kullandi işlemleri icin 2019da acibademe geçti ve 2021de acibademdeki kendi ekibini alarak sisteme Kendi kliniği kurdu 2017 itibariyle araştırma icindeyim
Benim de 2. Deneme olcak dün görüştük gökalp beyle amh 1.098 ilk denemem konyada olmuştu biraz acele ve hiç ön tedavi olmadan direk başladık 3 yumurta ve kalitesiz çıktı iptal olmuştu tedavi
İnsllah
Çok fazla bilgim yok konu hakkında. Sadece kendi düşünce ve tecrübemi paylaştım. Size de sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum, inşallah hayırla kucağınıza alırsınız
Teşekkür ederim

Benimde system hospitalde 2 tüp bebek denemem oldu 2 side negatif bence de iyi arastırılması gerek her acıdan

Herşey nasip kaderde ne varsa onu yaşıyoruz benim kızdığım ttek nokta neden eşimi araştırma yapmadı acibadem..
Sistem direk eşimden başladı sorunu bulmaya
Bizde de her ikimize gerekli tahliller yapılmıştı. Hangi doktora gitmiştiniz?

yeni açılan bir yer ama ekip tecrübeli. önemli olan da bu. ben de system hastanesinde yaptırdım ve çok güzel sonuçlar aldım. Gökalp bey başta olmak üzere tüm ekip canla başla çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…