- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Yani bilmiyorum ama ara ara olan belirtilerimi not almıştım ilaçlardan da olabileceğini düşünerek. Regl olcakmışım gibi belli belirsiz bi sancım vardı çok rahatsız etmeyen. 6.günümde belimde anlık bıçak saplanması gibi bi sızı olmuştu. Başka bir belirtim yoktu öyle göğüslerim de hep belirti aradım aslında ama hiç olmadı .Belirtilerin varmiydinasil gecti bu sureç merak ediyorum
Aminn Canım inşallah o günler de hep beraber görelimYa canım çok sevindim hayırlı olsun sanada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Valla öyle oldu herkese şans getirsin çok güzel haberler dolsun burasıAminn Canım inşallah o günler de hep beraber görelimvalla ne şanslı geldi bu başlığın bize
Amin inşallah bize de nasip olurAminn canım siz de güzel haberler alırsınız inşallahbu süreçte hiç iş yapmadım günlük rutin hareketlerim dışında yediklerime özellikle dikkat ettim ama en önemlisi ilaçlarımı hep zamanında kullandım
AminÇok teşekkür ederimDarısı güzel haber bekleyenlere inşallah Birimiz değil hepimiz yaşayalım bu duyguyu hayırlısıyla
Çok şükür inan kendimde nasıl sevindiysem şimdi yazıları okudum aynı sevinci tekrar yaşadım
Çok sevindim hayırlı olsunBu forum hepimize uğurlu gelsin arkadaşlar çok büyük hevesle açmıştım daha güzel haberler dolsun burası inşallah
Tebrik ederim çok sevindimKızlarrr şükürler olsun pozitif benim de bhcg 155 çıkmış
Sana da tebrikler , hayırlı olsun , dağlıkla doğsun inşallahKızlarrr şükürler olsun pozitif benim de bhcg 155 çıkmış
Canım ya çok teşekkür ederimÇok şükür inan kendimde nasıl sevindiysem şimdi yazıları okudum aynı sevinci tekrar yaşadımrabbim bu sevinci herkese yaşatsın tebrik ederim sevincimiz sonsuz olsun allahım sonuna kadar sevineceğimiz haberler versin ayyy çok güzellll çok sevindim
Çok teşekkür ederimÇok sevindim hayırlı olsungözünüz aydın Cumartesiye kadar baya tutar bu seni :)) 3. gün embriyosu muydu?
Canım gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşallah, sağlıkla kavuş meleğineKızlarrr şükürler olsun pozitif benim de bhcg 155 çıkmış
Bu saplanma gibi ağrı gerçekten tutan nerdeyse herkeste oluyo galibaYani bilmiyorum ama ara ara olan belirtilerimi not almıştım ilaçlardan da olabileceğini düşünerek. Regl olcakmışım gibi belli belirsiz bi sancım vardı çok rahatsız etmeyen. 6.günümde belimde anlık bıçak saplanması gibi bi sızı olmuştu. Başka bir belirtim yoktu öyle göğüslerim de hep belirti aradım aslında ama hiç olmadı .
Sağol canımm benim daha da artsın güzel haberler inşallah hepimiz içinSana da tebrikler , hayırlı olsun , dağlıkla doğsun inşallahMaşallah ya pozitif haberleri peş peşe geliyor
Aminn inşallah canımmm hayırlısıyla senin de hayırlı ugurlu olsun sağlıkla ilerlesinTebrik ederim çok sevindimdeğerlerimiz yükselsin sevincimiz katlansın küçük ellere kavuşalım
Valla bizi en iyi biz anlarız gerçekten. Burada bu şekilde iletişim kurabilmek özellikle birbirimizin dualarında olmak çok güzelCanım gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşallah, sağlıkla kavuş meleğineHer günümüz böyle güzel haberlerle geçsin inşallah kızlar, gerçekten bizi biz anlarız, çok mutlu oldum bu haberlerle
Bi kaç kişide okumuştum ben de ama olumsuz olan da vardı o yüzden kendimi de çok dinlememeye çalıştım.Bu saplanma gibi ağrı gerçekten tutan nerdeyse herkeste oluyo galiba
Amiin canım inşallahValla bizi en iyi biz anlarız gerçekten. Burada bu şekilde iletişim kurabilmek özellikle birbirimizin dualarında olmak çok güzelÇok şükür bugünümüze, sırada Allahım haber bekleyen kızkardeşlerime de bu duyguyu tattırsın hayırlısıyla inşallah
ayh gözün aydınnn caaanımmmKızlarrr şükürler olsun pozitif benim de bhcg 155 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?