Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Belirtilerin varmiydi nasil gecti bu sureç merak ediyorum
Yani bilmiyorum ama ara ara olan belirtilerimi not almıştım ilaçlardan da olabileceğini düşünerek. Regl olcakmışım gibi belli belirsiz bi sancım vardı çok rahatsız etmeyen. 6.günümde belimde anlık bıçak saplanması gibi bi sızı olmuştu. Başka bir belirtim yoktu öyle göğüslerim de hep belirti aradım aslında ama hiç olmadı .

Amin inşallah bize de nasip olur bende elimden geldiğince dikkat ediyorum inşallah sonu güzel olur

Canım ya çok teşekkür ederim gerçekten öyle bir mutluluk ki gerçekten her başka sevindirici haberde kat kat artıyor bizi biz yapan da bu başkasının mutluluğa sevinip ortak olmak bizi ancak biz anlaya biliriz eşimiz bile anlayamaz zorlu yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz bizim yüzümüz güldü Allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah tüm isteyenlere transfer olanlara olacaklara yaşatsın rabbim

Bu saplanma gibi ağrı gerçekten tutan nerdeyse herkeste oluyo galiba

Sana da tebrikler , hayırlı olsun , dağlıkla doğsun inşallah Maşallah ya pozitif haberleri peş peşe geliyor
Sağol canımm benim daha da artsın güzel haberler inşallah hepimiz için
Tebrik ederim çok sevindim değerlerimiz yükselsin sevincimiz katlansın küçük ellere kavuşalım
Aminn inşallah canımmm hayırlısıyla senin de hayırlı ugurlu olsun sağlıkla ilerlesin herkes için Allahım hayırlı haberler nasip etsin

Valla bizi en iyi biz anlarız gerçekten. Burada bu şekilde iletişim kurabilmek özellikle birbirimizin dualarında olmak çok güzel Çok şükür bugünümüze, sırada Allahım haber bekleyen kızkardeşlerime de bu duyguyu tattırsın hayırlısıyla inşallah

Amiin canım inşallah Çok şükür gerçekten

Selamlar, insallah once hepimiz hamile haberini sonra da saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. 15 kasimda transferim gerceklesti, bugun 4. Gunum. Tutunma kacinci gunlerde oluyor gerceklestiyse? Ben bazi yerlerde 48 saat icinde bazi yerlerde de 4 ve 5. gunlerde diye okudum. Bilgisi olan varsa aytinlatacak sevinirim.

5. Gun embriyosu en erken idrarda kac gun sonra gorulur acaba? Karnimin altinda, vajinanin ust kisminda bi sizi var hafif, sabahtan beri 2_3 kere geldi, cok hafif. Bu benim cok belirgin bir regl belirtimdir. Bugun cok moralim bozuldu. Insallah bebekler tutunmaya calisiyordur da ondandir ama baya dustu modum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…