- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Amin canımmCanım benim çok teşekkür ederim ben erken test yaptım kan vermeye Cumartesi gidicem daha yolumuz uzun ama bu mutluluk bile yeter dilerim rabbimden güzel haberlerle gel
Çok heyecanlı ya hemen çıkar inş canım mutluluğumuz katlansınAmin canımmkan verdim bekliyorum ben de.
Amin amin.evet degisiyomuş resmen transfer oldugumu bile unutuyorum o derece hersey normal insallah yanilirimMerhaba herkesin tedavi şekline göre değişiyor kullandığı ilaçlar o yüzden ona çok takılmayın ağrıya gelince ilk zamanlar oldu sonra belirtiler kesildi o da kişiye göre değişiyor hakkımız hayırlısı
Cok sevindim hayirli olsun insallah.rabbim kucagina almayi nasip etsin
Hayırlısı olsun hepimiz için bikaç hafta sonra pozitif sonuçlarla dolsun buralarSabah gittim bende Salı gününe gün verildi transfer için. Aramızda 1 Gün olacakbenimde 5. Gün embriyosu
Çok teşekkür ederim aminCok sevindim hayirli olsun insallah.rabbim kucagina almayi nasip etsin
Amin amin inşallahHayırlısı olsun hepimiz için bikaç hafta sonra pozitif sonuçlarla dolsun buralar
Allahim herkeze nasip etsin insallahÇok teşekkür ederim amininşallah rabbim sanada nasip etsin kafanı rahat tut hiç belirti var mı yok mu diye düşünme hakkımıza hayırlısı sağlıklısı olsun
Ayyy hayırlı uğurlu olsun inşallah
Sağlıkla artar değerin inşallahKızlarrr şükürler olsun pozitif benim de bhcg 155 çıkmış
Seninde gozunaydin canimkucagina almak nasip olsun darisi basimiza insallah
Çok teşekkür ederimSağlıkla artar değerin inşallahgözün aydın
Gözünüz aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla hayırla kucagınıza da almayı nasip etsin inşallahKızlarrr şükürler olsun pozitif benim de bhcg 155 çıkmış
Tebrik ederim, sağlıkla büyüsün inşallah. Simdi ki göreviniz bize dua etmekKızlarrr şükürler olsun pozitif benim de bhcg 155 çıkmış
Aminn canım siz de güzel haberler alırsınız inşallahGözünüz aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla hayırla kucagınıza da almayı nasip etsin inşallahnelere dikkat ettiniz acaba benfe 16 sında transfer oldum ona göre hareket ediyim
Dualarım her zaman hepimiz için hep öyle dua ettim. bu süreçte ne yaşadığımızı sadece biz biliyoruz birbirimizi en anlayan biziz Allahım bu duyguyu en hayırlı şekilde isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim, sağlıkla büyüsün inşallah. Simdi ki göreviniz bize dua etmek
Ya canım çok sevindim hayırlı olsun sanada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlarrr şükürler olsun pozitif benim de bhcg 155 çıkmış
Çok teşekkür ederimAyyy hayırlı uğurlu olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?