- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Sağol canımayh gözün aydınnn caaanımmm
Tutunma belirtisi bu5. Gun embriyosu en erken idrarda kac gun sonra gorulur acaba? Karnimin altinda, vajinanin ust kisminda bi sizi var hafif, sabahtan beri 2_3 kere geldi, cok hafif. Bu benim cok belirgin bir regl belirtimdir. Bugun cok moralim bozuldu. Insallah bebekler tutunmaya calisiyordur da ondandir ama baya dustu modum
Anladim canim hic belirti olmamasida insanin canini sikiyo.idrar testi yapmaya bile korkuyorumYani bilmiyorum ama ara ara olan belirtilerimi not almıştım ilaçlardan da olabileceğini düşünerek. Regl olcakmışım gibi belli belirsiz bi sancım vardı çok rahatsız etmeyen. 6.günümde belimde anlık bıçak saplanması gibi bi sızı olmuştu. Başka bir belirtim yoktu öyle göğüslerim de hep belirti aradım aslında ama hiç olmadı .
Selam amin insallahSelamlar, insallah once hepimiz hamile haberini sonra da saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. 15 kasimda transferim gerceklesti, bugun 4. Gunum. Tutunma kacinci gunlerde oluyor gerceklestiyse? Ben bazi yerlerde 48 saat icinde bazi yerlerde de 4 ve 5. gunlerde diye okudum. Bilgisi olan varsa aytinlatacak sevinirim.
Haklısın gerçekten bugün biraz daha sancılarım oldu şimdi de korkuyorum.Bir de ben korkumdan idrar testini de yapmadım kanla öğrendim direk.Anladim canim hic belirti olmamasida insanin canini sikiyo.idrar testi yapmaya bile korkuyorum
Hic korkma yerlesmeleri icin bu sancilar normalmiş.kalp atislarini duydugunuda kucagina aldiginida duyariz allahin izniyleHaklısın gerçekten bugün biraz daha sancılarım oldu şimdi de korkuyorum.Bir de ben korkumdan idrar testini de yapmadım kanla öğrendim direk.
Ahhh insallahTutunma belirtisi bu
5. Gun embriyosu aynen. Idrardan cikmaz, kani beklemek gerek diye dusunuyordum, ama burda idrardan gorenler olmus, ne guzel, muhtemelen ben de dayanamayip 9 ya da 10. gun bakarimSelam amin insallah5.gun embriyosunun 48 saat icinde tuttugunu biliyorum bende tammda yanlis bilgi vermim senin kacinci gun embriyon
İnşallah canım hayırlısıyla o günleri hep beraber yaşayalımHic korkma yerlesmeleri icin bu sancilar normalmiş.kalp atislarini duydugunuda kucagina aldiginida duyariz allahin izniyle
Insallah cook guzel haberler alirsinTest sonuç gunüm kan verdım
İnşallah bol değerli bir beta hcg sonucun olur.Test sonuç gunüm kan verdım
Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canım inşallah pozitif görmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.Test sonuç gunüm kan verdım
Ayyy ne güzel, herkesten güzel haberler geliyor. Tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallaharkdslar sonucum çıkmıs baktım ama suan musterım esımle seslı paylasmadım bıle 210,0
Hayirli ugurlu olsun, Allah saglikla buyutmeyi nasib etsin, darisi basimizaarkdslar sonucum çıkmıs baktım ama suan musterım esımle seslı paylasmadım bıle 210,0
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallaharkdslar sonucum çıkmıs baktım ama suan musterım esımle seslı paylasmadım bıle 210,0
Dualarımız sizinle inş daha çok güzel haberlerle dolacak burasıSelam kızlar ne güzel bir sürü pozitif haber gelmiş. Bende salı günü adetin 14.Günü ikinci kontrol için gidicem. Transfer tarihi belli olur büyük ihtimalle. Hadi bakalım çok heyecanlı ya. Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza miniklerinizi. Bize de dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?