- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
Hiç önemli değil, teşekkür ederim, inşallahKusura bakmayın alıntı yapan mesajla birlikte okuyunca karıştırmışım. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin, pazar günü hüzel haberlerinizi duyarız inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç önemli değil, teşekkür ederim, inşallahKusura bakmayın alıntı yapan mesajla birlikte okuyunca karıştırmışım. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin, pazar günü hüzel haberlerinizi duyarız inşallah![]()
Doğru söylüyorsunuz, her şeyin hayırlısı. Sebat edicez beklycez..benım 4.gun dondurulmus ıkı embrıyo. kendınızı yıpratır derecede dusunmeyın gercekten. verecek olan Rabbım , zamanı geldıyse hıcbırsy bahane deıl buna ınanın. hep öle dusundum ben. ben 9yıl oldum evlenelı ılk etap üzülüuodum benım yakın zamanda evlenenlerı çoçuklu gorunce yada hamıle haberlerinı, subatta kardesım hamıle aberını aldım ınanın hayırlı olsun dıyemedım sadece baktrdınızmı dıyebıldım. sonra bana dedıkı hayırlı olsun demedın bazı mutlulukr yasanmıo dıyebıldım sadece. ama şukurler olsun Rabbıme zaman bugunmus haberı almaj
Bu gün benimde üçüncü günüm 16 kasımda oldum dünden beri başım ağrıyordu sabah iyice şiddetlendi gecede midem bulandı aynrn gegirme falan oldu sabah doktora yazdım parol iç dedi bide biseye sinirlenip ağladım rahatladım . Hatta sabah hafif ateşim var gibiydi annem de teninde solgun kızım dedi ama stresten bence bana öyle geliyor.kızlar 3 gün oldu transfer olalı ama 2 gündür berbat durumdayım aşırı bir baş agrısı tansiyonm çok yükseliuor inanlımaz midem bulanıyor çok afedersiniz sürekli geyiriuorm , hemşireyi aradm herhangi birşey olmaz sadce parol için dediker ama duramıyorm ben agrıdan böyle birşey olan oldmu acava
İlk transfer günü baş ağrısı mide bulantısı bendede olmuştu sonra toparlandım semptomlar her bünyeye göre değişkenlik gösteriyor herkes farklı şeyler yaşıyor sonuçlardan yüzümü gülsün inşallahBu gün benimde üçüncü günüm 16 kasımda oldum dünden beri başım ağrıyordu sabah iyice şiddetlendi gecede midem bulandı aynrn gegirme falan oldu sabah doktora yazdım parol iç dedi bide biseye sinirlenip ağladım rahatladım . Hatta sabah hafif ateşim var gibiydi annem de teninde solgun kızım dedi ama stresten bence bana öyle geliyor.
Amin inşallah canım sen pozitif sonuç almıştın sanırım belirtin var mıydı?İlk transfer günü baş ağrısı mide bulantısı bendede olmuştu sonra toparlandım semptomlar her bünyeye göre değişkenlik gösteriyor herkes farklı şeyler yaşıyor sonuçlardan yüzümü gülsün inşallah![]()
inşallah güzel haberler alırız biraz rahatladı sanki biraz basım ama geceden beri uyuyamadm bile inanlımaz bir ağrıydı . 29 kasımda yapıcam test benmkisi 5. gün dondurulmus embroydu peki sizin ?Bu gün benimde üçüncü günüm 16 kasımda oldum dünden beri başım ağrıyordu sabah iyice şiddetlendi gecede midem bulandı aynrn gegirme falan oldu sabah doktora yazdım parol iç dedi bide biseye sinirlenip ağladım rahatladım . Hatta sabah hafif ateşim var gibiydi annem de teninde solgun kızım dedi ama stresten bence bana öyle geliyor.
Ben 26 kasımda yaptırcam testi doktor 10 gün demişti. Benimde 5. gün 2 tane transfer edildi inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel haberler alalım inşallahinşallah güzel haberler alırız biraz rahatladı sanki biraz basım ama geceden beri uyuyamadm bile inanlımaz bir ağrıydı . 29 kasımda yapıcam test benmkisi 5. gün dondurulmus embroydu peki sizin ?
Çok geçmiş olsun, bende de olmuştu, at kestanesi jeli sürüp biraz rahatlamıştım.kızlar 3 gün oldu transfer olalı ama 2 gündür berbat durumdayım aşırı bir baş agrısı tansiyonm çok yükseliuor inanlımaz midem bulanıyor çok afedersiniz sürekli geyiriuorm , hemşireyi aradm herhangi birşey olmaz sadce parol için dediker ama duramıyorm ben agrıdan böyle birşey olan oldmu acava
Belirti var miydi hic sizin?.inşallah Rabbım isteyen herkese nasıpp etsın Cuma mubarek gun dua edelım sonuc bekleyenlere de
Kasık ağrısı yapmıştı bel ağrısı şuan bile çok ağrıyor belim göğüslerde ağrım olmuştu hala var yarın kan tahlili yaptırcam benim doktorum 12.gün demişti ben dayanamayıp 2 gün. Önce evde kendim test yapmıştım pozitif çıktı ama önemli olan değerler inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. canını sıkma çok düşünmemeye çalış güzel haberler gelecek senden de canım Allah’ın izniyleAmin inşallah canım sen pozitif sonuç almıştın sanırım belirtin var mıydı?
Bel agrisi anlik mi oldu yoksa daha uzun sureli mi?Kasık ağrısı yapmıştı bel ağrısı şuan bile çok ağrıyor belim göğüslerde ağrım olmuştu hala var yarın kan tahlili yaptırcam benim doktorum 12.gün demişti ben dayanamayıp 2 gün. Önce evde kendim test yapmıştım pozitif çıktı ama önemli olan değerler inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. canını sıkma çok düşünmemeye çalış güzel haberler gelecek senden de canım Allah’ın izniyle![]()
Kasık ağrısı yapmıştı bel ağrısı şuan bile çok ağrıyor belim göğüslerde ağrım olmuştu hala var yarın kan tahlili yaptırcam benim doktorum 12.gün demişti ben dayanamayıp 2 gün. Önce evde kendim test yapmıştım pozitif çıktı ama önemli olan değerler inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. canını sıkma çok düşünmemeye çalış güzel haberler gelecek senden de canım Allah’ın izniyleAmin inşallah canım sen pozitif sonuç almıştın sanırım belirtin var mıydı?
uzun süreli olduğu zamanda oldu anlıkta bıçak saplanır gibiBel agrisi anlik mi oldu yoksa daha uzun sureli mi?
Amin canım inşallah valla çok emek veriyoruz hepimize nasip olsun inşallahKasık ağrısı yapmıştı bel ağrısı şuan bile çok ağrıyor belim göğüslerde ağrım olmuştu hala var yarın kan tahlili yaptırcam benim doktorum 12.gün demişti ben dayanamayıp 2 gün. Önce evde kendim test yapmıştım pozitif çıktı ama önemli olan değerler inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. canını sıkma çok düşünmemeye çalış güzel haberler gelecek senden de canım Allah’ın izniyle![]()
Hiç yoktu heyecan meyecan tutar inş düşüncesı hiç yoktu hayırlısı olsun dıodumBelirti var miydi hic sizin?
Kesınlıkle ne kadar düşünsek üzülsek boş Rabbım ne derse o.. Oyle düşünun hersey olacagına varırDoğru söylüyorsunuz, her şeyin hayırlısı. Sebat edicez beklycez..
Çıkabilir de çıkmayabilir de. Kişiden kişiye değişiyor. Moralinizi bozmadan test gününüzü bekleyin bence. Burda 8. Gün idrar testinde pozitif görmeyip kan testinden pozitif sonuç alan var.Benım bugün 7. Gün dayanamayıp erken gebelık testı yaptım ama tek çizgi cıktı . Sizce olsaydı erken gebelıkde cıkmazmıydı![]()
Hiç bu sonucu kafana takma. Erken gebelik testlerine pek güven olmuyor bence. Kan sonucunu görene kadar bebeğinden umudunu kesme. Hepimiz çok emek verdik inşallah olumlu sonuçlarımızı alacağızBenım bugün 7. Gün dayanamayıp erken gebelık testı yaptım ama tek çizgi cıktı . Sizce olsaydı erken gebelıkde cıkmazmıydı![]()