Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Kızlar transfer günü sabahı progestan fitil kullandınız mı , fitil transfer sırasında tam emilmemiş olabilir çünkü sabah koyuyordum işleme bir sorun yaratır mı

pardon ben önceden yaptınız sanıom sızde gebelık vardı dıe hatırlıom
Kan testimden iki önce gebelik testi yapmıştım evde pozitif çıkmış tı bugün kan verdim şimdi doktorla konuştum pazartesi bidaha kan verip bakılacak olumsuz bir durum yok dedi bakalım hayırlısı 🙏🙏

Kızlar beta hcg sonucum 26,59 çıktı düşük gibi geldi doktora yazdım dönüş yapılmadı daha sizce
Hayırlısı olsun canım sıkma canını güzel düşünüyoruz 🤗 doktorun olumsuz birşey söylememiş pazartesi inşallah değerin artar ☺🙏🏻
Bende sabah yaptırdım salı günü yaptırdığım da 127 çıkmıştı bugün yaptırdığım da 1124 çıktı bende doktoruma yazdım daha cevap alamadım. İlaçları revize ederiz diyordu bakalım ilaçlara devammı. Bu arada tedavini nerede hangi doktorda yaptırdın. Bir de ilaçlara devam mı

Hayırlısı olsun canım sıkma canını güzel düşünüyoruz 🤗 doktorun olumsuz birşey söylememiş pazartesi inşallah değerin artar ☺🙏🏻
Bende sabah yaptırdım salı günü yaptırdığım da 127 çıkmıştı bugün yaptırdığım da 1124 çıktı bende doktoruma yazdım daha cevap alamadım. İlaçları revize ederiz diyordu bakalım ilaçlara devammı. Bu arada tedavini nerede hangi doktorda yaptırdın. Bir de ilaçlara devam mı
Hayırlısını olsun şeninde canım 🙏✨ masal Acıbadem Bülent tıraş doktorum ilaçlara devam edin dedi

Kızlar transfer günü sabahı progestan fitil kullandınız mı , fitil transfer sırasında tam emilmemiş olabilir çünkü sabah koyuyordum işleme bir sorun yaratır mı
Bana ilaçlarına ara verme kesinlikle demişlerdi. Transfer de öğleden sonra olunca sabah kullanmıştım zaten kullanıp da gel demişlerdi.

Back
X