- 15 Şubat 2021
- 19
- 21
- 8
- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
22 kasımda oldu kızlar transferimiz 26 kasımdan beri lekelenmem var. Fitili bıraktık iğneyi günde 2ye çıkardık sizler yaşadınız mı akıntı lekelenme benzeri şeyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.gun embriyosu benimde Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin benim ağrım sızım vs yok üzülüyorum korkuyorum bazen normal mi bu olması mı lazım diye ama bu süreçten geçen ve olumlu olan arkadaşlarım var onlarda hiçbir şey hissetmemişlerdi. Geceleri zor oluyor yatarken yanlış birşey yapacağım diye korkuyorum kendimi rahat bırakmak ta istiryorum bu da önemli çünküİnşaAllah, genel olarak iyi hissediyorum ama biraz ağrım var onun dışında bi sorun yok, dondurulmuş 5 bb kalitede 5.gün embriyosu benim, sizin?
Yani herkeste ağrı olacak diye bişey yok. Valla ben akışına bıraktım geceleri sıklıkla dönüyorum inşaAllah sorun olmaz rahatım ilkine nazaran ama dikkate ediyorum. Siz en çok neye dikkat ediyorsunuz nasıl geçiyor günün?3.gun embriyosu benimde Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin benim ağrım sızım vs yok üzülüyorum korkuyorum bazen normal mi bu olması mı lazım diye ama bu süreçten geçen ve olumlu olan arkadaşlarım var onlarda hiçbir şey hissetmemişlerdi. Geceleri zor oluyor yatarken yanlış birşey yapacağım diye korkuyorum kendimi rahat bırakmak ta istiryorum bu da önemli çünkü
Benim ilk transferim Eğilip kalkmamaya özellikle dikkat ediyorum namazımı sandaleyede kılıyorum vs genelde uzanıyorum ara ara kalkıp yürüyorum evde birde su içiyorum ve gün kurusu incir yiyorum kabız olmamaya dikkat et dedi doktorum zeytinyağı ve d vitamini aksatmamaya özen gösteriyorum tavsiye ederim zor oluyor içmesi ama yapacak birşey yok Allah ameklerimizi boşa çıkarmasın.sizin var mı özellikle dikkat ettiğiniz noktalarYani herkeste ağrı olacak diye bişey yok. Valla ben akışına bıraktım geceleri sıklıkla dönüyorum inşaAllah sorun olmaz rahatım ilkine nazaran ama dikkate ediyorum. Siz en çok neye dikkat ediyorsunuz nasıl geçiyor günün?
Özellikle dikkat ettiğim bişey yok sadece eğilip kalkmıyorum, oturarak namaz kılıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum öyle işteBenim ilk transferim Eğilip kalkmamaya özellikle dikkat ediyorum namazımı sandaleyede kılıyorum vs genelde uzanıyorum ara ara kalkıp yürüyorum evde birde su içiyorum ve gün kurusu incir yiyorum kabız olmamaya dikkat et dedi doktorum zeytinyağı ve d vitamini aksatmamaya özen gösteriyorum tavsiye ederim zor oluyor içmesi ama yapacak birşey yok Allah ameklerimizi boşa çıkarmasın.sizin var mı özellikle dikkat ettiğiniz noktalar
Çok üzüldüm canım gerçekten zorlu bir süreçten sınavdan geçiyoruz rabbim hayırlısını sağlıklısını versin diye dua ettik hep demek ki bir hayır varmış ne yaşadığını ne hissettiğini anlayabiliyorum kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendiğim an bu siteye bile girmek istemedim bir an soyutlamak istedim kendimi neden neden diye sorguladım pozitif görüp negatife düşmek keşke ilk başta pozitif görmeseydim dedim bu kadar mutluluk heyecanı yaşanıp sonraki hayal kırıklığı daha kötü sonra toparlanıyorsun rabbim ikinci sevinci yaşatsın bize inş bebeğimizi kucağımıza alırızBugün kese görmek için ilk muayene gittim o kadar heyacanlıydım ki kalp atışını duyucam diye ama maalesef ki kese görüldü ama doktor kalp atışını duyamıyorum dedi boş kese bebek yok dedi ne diyeceğimi bilemedim dondum kaldım. İlk denememde pozitif görüp sonradan böyle bir haber almak çok üzdü doktor bir hafta daha bekleyelim tekrar muayene edelim sonuç değişmez ama için rahat etsin dedi eğer o zamana kadar kanaman olmaz ise kürtaj yaparız dedi.
Çok teşekkür ederim genetik test yapılmamıştı sizede çok geçmiş olsun her şeyde bir hayır var inş yüzümüz Güler bizimdeGeçmiş olsun size genetik yapmışlarmıydı ben de aynı hastanede tedavi gördüm genetikten gelen transfer edildi tutmuştu da ama malasef boş gebelik çıktı
Sağlık konusunda zor süreçlerden geçtim iki ameliyat geçirdim ilaçlar o anların psikolojisi beni çok yormuştu tedavi umudum olmuştu pozitif görünce tam oldu herşey güzel olacak diye umutlandım heyecanım mutluluğum kısa sürdü. Dediğin gibi ilk baş pozitif görmeseydim dedim bende böylesi insanı daha da yıpratıyor seviniyorsun sonra bakıyorsun ki olmamış. Sağlık olsun ne diyelim bunu da atlatıcaz vardır bunda da bir hayır. Tek duam olacaksa isteyen herkesin sağlıklı olsun böyle sonuçlar kimseye yaşatmasın.Çok üzüldüm canım gerçekten zorlu bir süreçten sınavdan geçiyoruz rabbim hayırlısını sağlıklısını versin diye dua ettik hep demek ki bir hayır varmış ne yaşadığını ne hissettiğini anlayabiliyorum kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendiğim an bu siteye bile girmek istemedim bir an soyutlamak istedim kendimi neden neden diye sorguladım pozitif görüp negatife düşmek keşke ilk başta pozitif görmeseydim dedim bu kadar mutluluk heyecanı yaşanıp sonraki hayal kırıklığı daha kötü sonra toparlanıyorsun rabbim ikinci sevinci yaşatsın bize inş bebeğimizi kucağımıza alırız![]()
Amin canımSağlık konusunda zor süreçlerden geçtim iki ameliyat geçirdim ilaçlar o anların psikolojisi beni çok yormuştu tedavi umudum olmuştu pozitif görünce tam oldu herşey güzel olacak diye umutlandım heyecanım mutluluğum kısa sürdü. Dediğin gibi ilk baş pozitif görmeseydim dedim bende böylesi insanı daha da yıpratıyor seviniyorsun sonra bakıyorsun ki olmamış. Sağlık olsun ne diyelim bunu da atlatıcaz vardır bunda da bir hayır. Tek duam olacaksa isteyen herkesin sağlıklı olsun böyle sonuçlar kimseye yaşatmasın.
Benimde 22 sinde ttansferim oldu canim. Cok gecmis olsun insallah kanama durmustur. İlk transferimde 11. Gün başlamıştı coraspirini kesmislerdi.22 kasımda oldu kızlar transferimiz 26 kasımdan beri lekelenmem var. Fitili bıraktık iğneyi günde 2ye çıkardık sizler yaşadınız mı akıntı lekelenme benzeri şeyler
Benimde öyle olmuştu koyulasmadi diye kendimi nekadar bunaltmistim oysaki kanda değerim artmıştı.Kızlar selam; dün embriyo transferi sonrası 8. Günümdü sabah ilk idrarda gebelik testi yaptım , bu sabah 9. Gün aynı şekilde yaptım bu sabahki düne göre daha silik (üstteki 8. Alttaki 9. Güne ait görsel) . Bu durumu yaşayıp sonradan pozitif gebelik elde eden var mı illa ki rengin gitgide koyulaşmadı mı gerekirdidaha önce böyle durum yaşayıp kimyasal gebelik geçirdiğim için öyle olmasından korkuyorum Eki Görüntüle 2962942
Ay ne güzel şeyler söylüyorsunuz öyleBenimde öyle olmuştu koyulasmadi diye kendimi nekadar bunaltmistim oysaki kanda değerim artmıştı.
Amin canım evet hamileyim.birazdan kese görmeye gidecem. İnşallah devamı gelir.Ay ne güzel şeyler söylüyorsunuz öyleHamilemisiniz şu an Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza inşallah
![]()
İnşallah keseyi de kalp atışını da görürsünüz hayırlı haberlerinizi bekliyoruzAmin canım evet hamileyim.birazdan kese görmeye gidecem. İnşallah devamı gelir.
Keseyi gördüm doktor olması gereken yerde dedi.yolk keseside oluşmuş haftaya kalp için çağırdı.7.gunden beri devam eden lekelerim için kalçadan iğne verdi .şimdi sıradaki aşamaya geçtim.ama sevinemiyorum bile ne garip.İnşallah keseyi de kalp atışını da görürsünüz hayırlı haberlerinizi bekliyoruzPozitif sonuçlar Umut oluyor gerçekten
![]()
Hiç olumsuz düşünmeyin herşey yolunda gidiyor gibi görünüyor şu an , negatif düşünceler Bebişinize yansımasınKeseyi gördüm doktor olması gereken yerde dedi.yolk keseside oluşmuş haftaya kalp için çağırdı.7.gunden beri devam eden lekelerim için kalçadan iğne verdi .şimdi sıradaki aşamaya geçtim.ama sevinemiyorum bile ne garip.
Bende transferimin 3. Gunu test yaptim cok silik bir cizgi cikti. Sonra 5. Gun yeniledim hicbir cizgi cikmadi hemde 3. Gun olan guzduz 5. Gun olan sabah testi idi. Bugun 7. Gunum ve tekrar test yapmaya korkuyorumKızlar selam; dün embriyo transferi sonrası 8. Günümdü sabah ilk idrarda gebelik testi yaptım , bu sabah 9. Gün aynı şekilde yaptım bu sabahki düne göre daha silik (üstteki 8. Alttaki 9. Güne ait görsel) . Bu durumu yaşayıp sonradan pozitif gebelik elde eden var mı illa ki rengin gitgide koyulaşmadı mı gerekirdidaha önce böyle durum yaşayıp kimyasal gebelik geçirdiğim için öyle olmasından korkuyorum Eki Görüntüle 2962942
Cok erken yapmışsınızBende transferimin 3. Gunu test yaptim cok silik bir cizgi cikti. Sonra 5. Gun yeniledim hicbir cizgi cikmadi hemde 3. Gun olan guzduz 5. Gun olan sabah testi idi. Bugun 7. Gunum ve tekrar test yapmaya korkuyorum![]()