Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Kızlar durumlar nedir. Benim bugün transferin 3.günü, bel ağrısı dışında bi sorun yok. Bişey sormak istiyorum size, normalde transfer günü yada sonraki gün rahim işlem gördüğü için hafif bi lekelenme olur ya sizde de öyle oldu mu?

Kızlar durumlar nedir. Benim bugün transferin 3.günü, bel ağrısı dışında bi sorun yok. Bişey sormak istiyorum size, normalde transfer günü yada sonraki gün rahim işlem gördüğü için hafif bi lekelenme olur ya sizde de öyle oldu mu?
Benim 4. Gün peçeteye pembe leke gelmişti
Bir daha olmadı. Karnım şiş çok rahatsız oluyorum bu durumdan birde bel ağrısı şiddeti devam ediyor
Ayrıca bn erken gebelik testi de yaptım 8. Gün bgn onda da 2. Çizgi koyu olmasa da var

Benim 4. Gün peçeteye pembe leke gelmişti
Bir daha olmadı. Karnım şiş çok rahatsız oluyorum bu durumdan birde bel ağrısı şiddeti devam ediyor
Ayrıca bn erken gebelik testi de yaptım 8. Gün bgn onda da 2. Çizgi koyu olmasa da var
Bende de baya şişlik var. İlkinde olmuştu leke birinci gün bunda olmayınca şaşırdım daha sonra olur mu diye

Keseyi gördüm doktor olması gereken yerde dedi.yolk keseside oluşmuş haftaya kalp için çağırdı.7.gunden beri devam eden lekelerim için kalçadan iğne verdi .şimdi sıradaki aşamaya geçtim.ama sevinemiyorum bile ne garip.
Bu bende de olmuatu acaba devam edecekmı endişiesınden sanırım tedirginlıkten sevınemıyoruz. Ama Rabbım nasıp edecekse devam eder inşallah. 13 ü benım kalp atışı gunum

Kızlar benim test günüm yarın yalnız cenemde minik minik sivilceler çıktı hep normalde regl olacağım zaman alnimda çıkardı. Sonuç alanlar sizde de oldu mu. Regl olmaktan korkuyorum :(

Gunaydin kizlar, bugun 8. Gunum evde adetten 6 gun once hamileligi tespit eden testlerden yaptim. Negatif. Silikde olsa bir cizgi cikmasi lazimdi sanirim. Ilaclarima devam edicem tabi ama baya moralim bozuldu.

Gunaydin kizlar, bugun 8. Gunum evde adetten 6 gun once hamileligi tespit eden testlerden yaptim. Negatif. Silikde olsa bir cizgi cikmasi lazimdi sanirim. Ilaclarima devam edicem tabi ama baya moralim bozuldu.
Gunaydin canim hakkinda hayirlisi olur insallah test gününü bekle yinede benim ilk transferimde 10. Gun evde yapmıştım benden baska kimse görmüyordu cizgiyi 16 çıkmışt

Gunaydin canim hakkinda hayirlisi olur insallah test gününü bekle yinede benim ilk transferimde 10. Gun evde yapmıştım benden baska kimse görmüyordu cizgiyi 16 çıkmışt
Tesekkurler evet hepimiz icin her zaman hayirlisini dilemek lazim.

Aradan 2 saat gecince silik bir cizgi olustu ama klavuzunda 10dak sonra ki sonuca guvenmeyin yaziyor. Offfff Testlerede guvenilmiyor sanirim 🥺

Eklentiler

• 96F07032-43D5-45B1-B0FF-E7D3A1571CC7.webp
    96F07032-43D5-45B1-B0FF-E7D3A1571CC7.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 37
Tesekkurler evet hepimiz icin her zaman hayirlisini dilemek lazim.

Aradan 2 saat gecince silik bir cizgi olustu ama klavuzunda 10dak sonra ki sonuca guvenmeyin yaziyor. Offfff Testlerede guvenilmiyor sanirim 🥺
Sen düşünmemeye çalış şimdilik biliyorum zor ama test gününü bekle. Ben ilk transferimde yaptım onu erkenden yapip sonra test gününe kadar beklemek yukselecekmi diye beklemek inan daha zor. Benim degerim sonrasinda yukseldi ama düşmeye başladı kanamam oldu değerim bir yukseldi bir düştü. 30 temmuzdu trasferim beta 30 eylulde sıfırlandı hep kanamam oldu. İnan daha stresli daha üzücü allah kimseye yasatmasin. Burada bazi arkadaşlar 5. 6. Gün test yapıyor 3. Gün yapanı bile okumuştum. Açıkçası bana onlarinki mucize gibi geliyor %1. Kac doktora gittim kaç doktorla görüştüm biri de erken yap test demedi. Daha cok kendimizi psikolojik olarak bedenen yipratiyoruz. Benim yarin test günüm daha yapmadim test felan. Tevekkül etmekten baska yol yok şuan için elimizden geleni yaptik gerisi allaha kalmis.

Merhaba bekliyorum pek bir belirtim yok düşünmemeye çalışıyorum pazartesi işe başlayacağım ama çok az kasıklarımda hassasiyet var sanki regl olacak gibi biliyorum psikolojik mi. Senin nasıl gidiyor
Benim de regl olduğum da olan ağrılarımın hepsi var bel, kasık, karın, ve bacak ağrılarım var. Bende bunlar olunca kesin olmadı diye düşünüyorum. Çünki ilkinde de bu belirtilerin aynısı vardı ama tutmamıştı o yüzden biraz umutsuzum açıkçası

Bugün kese görmek için ilk muayene gittim o kadar heyacanlıydım ki kalp atışını duyucam diye ama maalesef ki kese görüldü ama doktor kalp atışını duyamıyorum dedi boş kese bebek yok dedi ne diyeceğimi bilemedim dondum kaldım. İlk denememde pozitif görüp sonradan böyle bir haber almak çok üzdü doktor bir hafta daha bekleyelim tekrar muayene edelim sonuç değişmez ama için rahat etsin dedi eğer o zamana kadar kanaman olmaz ise kürtaj yaparız dedi.
Beta hiç kaç çıkmışıtı

Kizlar benim sonucum negatif malesef. Bu ikinci bebek icindi. Ilki 6 yil onceydi ve ilk transferde tutmustu ama bu olmadi malesef. Ilkine guvenerek negatif bir sonuc beklemiyordum sanirim. Ama sunun icin yaziyorum lutfen denemeleriniz basarisiz
Olursa umutsuzluga kapilmayin ve denemeye devam edin 🙏 hepinize hayirlisini ve bol sans diliyorum.
Sevgiyle

Back
X