Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar iyi akşamlar kasım ayında transfer yapacaklar gelin toplanalım hatta o güne kadar beslenmemizi vitaminlerimizi düzenleyelim
Nasipse bu ay histereskopi her şey.yolunda olursa Kasım'da transfer. Sizi biliyorum buradan takip ediyorum. Aynı ay hamile oluruz inşallah

Ben de bu ay 19 unda regl oldum 2. Regl ekim sonuna doğru olursa ben de kasımda çift embriyo transferi olcam inşallah

Sanırım bende varım Kasım ayı için en iyi ihtimal Ekim sonu embriyolar genetige gitti inşallah sağlıklı gelir sizde durumlar nasil

Sanırım bende varım Kasım ayı için en iyi ihtimal Ekim sonu embriyolar genetige gitti inşallah sağlıklı gelir sizde durumlar nasil
Benim 1 tane 4aa 1 tane 4bb ikisi de 5. Gün embriyo , 1 tane de 3. Gün 3bb kalitede embriyom oluştu doktorum 4 olanların ikisini de transfer yapmayı önerdi şansı artırmak için ama genetiğe gerek görmedi ben de reglimle beraber doktorumla haberleşip transfere gidicem inşallah

Bu AA bb ne acaba ben yine hiç sormadım böyle şeyler size bunu telefonda embriyo gelişimini haber verirken mi soylediler.insallah gönlünüzden geçiyorsa ikiside tutar

Sanırım bende sizinleyim merhabalar çarşamba günü 3 embrioma pgt yapıldı donduruldu. 2-3 hafta sonra çıkacak. Şuan ilk reglmi bekyorum. En iyi ihtimalle ilinci regliye olursa transfer kasım ayı görünüyor

Kızlar vitamin kullanıyor musunuz transfer döneminizde ? Bana doktorlar bir şey yazmadı ama kullanıyorum

Bu AA bb ne acaba ben yine hiç sormadım böyle şeyler size bunu telefonda embriyo gelişimini haber verirken mi soylediler.insallah gönlünüzden geçiyorsa ikiside tutar
Canım ben biraz buralardan okuduğum kadarıyla aşinaydım doktorum da kendisi aradığında söyledi kaliteleri bu bu diye ordan biliyorum

Kızlar vitamin kullanıyor musunuz transfer döneminizde ? Bana doktorlar bir şey yazmadı ama kullanıyorum
Vitamin bana da bir şey söylemedi doktorum ama ben b12 düşük o yüzden kendim b12 d vitamini ve omega 3 kullanıyorum bir de folik asit ama doktoruma sormadım tamamen kafama göre

Vitamin bana da bir şey söylemedi doktorum ama ben b12 düşük o yüzden kendim b12 d vitamini ve omega 3 kullanıyorum bir de folik asit ama doktoruma sormadım tamamen kafama göre
Benim geç geldi 21 gün sürdü ama aynı hastanede olup bir haftada sonuç alanlar vardı kişiye göre değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…