Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Merhaba bende kasım ayında 3. Transferimi olacağım inşallah opudan sonra ilk reglimi oldum ikinci regli bekleyeceğiz transfer için inşallah hepimiz için hayırla sonuçlanır

Kızlar birde probiyotik hakkında bilginiz var mı hem vajina florası hemde bagırsak sağlığını düzenlemesi için doktora soracağım ona göre almayı düşünüyorum

Özel hastanede mi olacaksınız fiyat bilgisi sorucaktim benimde olmam gerekiyor
Ben Şişli Memorial’da tedavi oluyorum. Orada tüp bebek tedavisi görenlere farklı bir fiyat veriliyor. Bana 45 bin TL denmişti ve o zaman fiyatı sabitlemiştik. Şimdi fiyat biraz artmış, muhtemelen 55 bin civarıdır. Ama bu rakam sadece içeride tedavi görenler için geçerli. Dışarıdan gelen birine Temmuz ayında 125 bin TL denildiğini duydum. Tabi siz yine de bi arayıp sorun ben yanlış bir bilgi vermeyeyim

Kızlar birde probiyotik hakkında bilginiz var mı hem vajina florası hemde bagırsak sağlığını düzenlemesi için doktora soracağım ona göre almayı düşünüyorum
Ben kefirin çok faydalı olduğunu biliyorum ve her gün düzenli olarak içmeye çalışıyorum artık çok alıştım yemeklerin yanında asitli ya da şekerli şeylerler içeceğime kefir içiyorum ayran gibi geliyor artık Normalde çok sık kabız olan biriyim ama artık öyle problemim olmuyor transferden sonra da kabız olmamak önemli

Ay evet çok mantıklı

Keten tohumunun da rahimi kalınlaştırdığını okumuştum 1 bardak kefire 1 yemek kaşığı kadar da keten tohumu koyuyorum çok da güzel oluyor tok da tutuyor baya tavsiye ederim
Evet keten tohumunu öğütmek gerekiyor ama emilim için bilginiz olsun taze ögütüp o şekilde koyun mutlaka birde kırmızı meyvede katarsanız çok güzel olur

Evet keten tohumunu öğütmek gerekiyor ama emilim için bilginiz olsun taze ögütüp o şekilde koyun mutlaka birde kırmızı meyvede katarsanız çok güzel olur
Aa öğütmek gerektiğini bilmiyordum çok teşekkür ederim bundan sonra öyle kullanırım kırmızı meyvelerle de daha güzel olur

Aa öğütmek gerektiğini bilmiyordum çok teşekkür ederim bundan sonra öyle kullanırım kırmızı meyvelerle de daha güzel olur
Evet ama taze ögütüp hemen kullanmanız gerekiyor benim diyetisyenim o şekilde demişti yaban mersini da kadın sağlığı için çook faydalı kasım ayında biz yelek patik ne varsa çekeriz artık üstümüze

Yaban mersini dondurulmuş olanlar da tazeleri kadar etkili midir acaba ben küçük yerde yaşıyorum her zaman tazesini bulamıyorum dondurulmuşunu yiyorum yine de hiç yoktan iyidir diye ben daha şimdiden patikleri battaniyeleri çektim kasımda naparım bilmiyorum

Bende dondurulmuş kullanıyorum ya bir şey olmaz bence ay iyi yaptın valla

Ben de omega 3 ve resveratrol aldım tavsiye üzerine doktorum bir şey önermedi
Benimde doktorum önermedi ama kullanıyorum yinede kullandığımız şeyleri doktora söylememiz gerekli diye düşünüyorum magnezyum kullanıyordum mesela bende tüp bebel doktorum çok fazla kullanmanın zararı var demişti mesela

Ben de omega 3 ve resveratrol aldım tavsiye üzerine doktorum bir şey önermedi
Resveratrol u opu ya kadar kullanıyorsunuz. Sonra bırakıyorsunuz. Transfer zamanı ve sonrası önerilmiyor. Bana doktorum o şekilde kullandırmıştı. Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…