• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Zarzio bende kullandım şuana kdar kullandığım en zor ilaçtı
Ben şuan fraven diye bi muadil kullanıyorum ama bugune kadar bu süreçte beni en ama en zorlayan dostinex ve nidicard oldu.
Dostinex i opu sonrası veriyorlar asla bünyem kabul etmiyor. Kafamı klozete çarpa çarpa kustuğumu bilirim. Nidicard günde 6 tane alıyorum her aldıpımda 20. Dakkıkasında nabız 140 lara çıkıyor , ellerim titriyor kafam uyuşuyor resmen. Her bi ilacı alırım hiç sıkıntı yok ama bu ikisi beni mahvediyor

Buarada fazla kilo için konuşanlar olmuş bende aşırı zayıfım 30 yaşındayım 40 kiloyum. Doktora sorduğumda ne kadar fazla kilo istemiyosak bu zayıflıkta aynı düzeyde istenmiyor ama bu %2-3 etkiler fazla takılmayın demişti. Gerçi %2-3 bizim için çok yüksek bi oran ama bilemiyorlar

IMG_4414.webp

Ya kafam cok karisik kizlar, simdi benim persembe kan test gunu ve ilac son gunu, eger pozitif gorursen bi ay kesin devam ilaclara, ama kolay bulunmuyor antalyadan kargoyla getirdim hatta, simdi alsam ya tutmadilarsa

Kızlar selam benim ekim transfer olumsuz oldu Amh düşük taze transfer yaptık 2 adet tutmadı ben duygusallıktan mı bilemedim hoca aramayınca bir gıcık oldum 2. Denemeyi yapacağım ama başka bir prof görüşü aldım prp dedi dondurma yaparız dedi şimdi benimkine sorduğumda ilaç değişikliği yapacağı bilgisi aldım ne yapmalıyım karar veremedim suan benim sorunum iletişimdi prof olan çok iletişimli ama o da biri yazmış negatifti aramadı demiş ben de ona takılmıştım sadece ay bilemedim napsam

Back
X