- 13 Kasım 2025
- 118
- 46
- 13
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim herkesin idrar da cikacak diye birsey yok, kan onemliKızlar t+7 de sabah idrarıyla negatif. Silik çizgi bile yok![]()
Ayy inşallah dediğin gibidir o tedirginlik gitmiyor bir türlü7.gun icin cok iyi
Bilmiyorum açıkcası biraz umudum azaldı çarşamba kan günümCanim herkesin idrar da cikacak diye birsey yok, kan onemli
Valla benim de transfer haric 6.gunumAyy inşallah dediğin gibidir o tedirginlik gitmiyor bir türlü
Allah tan umit kesilmez, bnmde persembeBilmiyorum açıkcası biraz umudum azaldı çarşamba kan günüm
Benimde aynı kuzum ya bugün biraz daha modum düştü benimKızlar t+7 de sabah idrarıyla negatif. Silik çizgi bile yok![]()
5. Gün embriyosu mu senin deBenimde aynı kuzum ya bugün biraz daha modum düştü benim![]()
Bende 10 kasımda transfer olmuştum. Sabah 6 da ağrıdan uyandım regl oluyorum sandım belim kasıklarım çok şiddetli ağrıyodu korktum eşim test aldı evde yaptık tek çizgi çıktı acilde kan verdim sonra 2 çıktı değer benim olmamış sabahtan beri ağlıyorumKızlar t+7 de sabah idrarıyla negatif. Silik çizgi bile yok![]()
Böyle görünce çok seviniyorum gerçekten net belli gözün aydın sağlıkla gelsin
Evet 10 kasımda çift transfer oldum5. Gün embriyosu mu senin de
Sanırım bu turda elendik bende şuan daha kan vermedim ya onun rahatlığı var muhtemelen kanda da negatifi görürsem orda üzülürüm gibiBende 10 kasımda transfer olmuştum. Sabah 6 da ağrıdan uyandım regl oluyorum sandım belim kasıklarım çok şiddetli ağrıyodu korktum eşim test aldı evde yaptık tek çizgi çıktı acilde kan verdim sonra 2 çıktı değer benim olmamış sabahtan beri ağlıyorum
Kaliteleri neydiEvet 10 kasımda çift transfer oldum
Bende daha vermedim ama burdan dikeceğini sanmıyorumSanırım bu turda elendik bende şuan daha kan vermedim ya onun rahatlığı var muhtemelen kanda da negatifi görürsem orda üzülürüm gibi![]()
%10 da olsa umut işteBende daha vermedim ama burdan dikeceğini sanmıyorum![]()
Benim 4 üncü denemem 8 yıllık emeğim artık yoruldum sanırım hayatıma çocuksuz devam etmek zorundayım onu anladımSanırım bu turda elendik bende şuan daha kan vermedim ya onun rahatlığı var muhtemelen kanda da negatifi görürsem orda üzülürüm gibi![]()
O ladar haklısın ki seni çok iyi anlıyorum. Allahım tez elden normal şekilde sana süprizler sunsun inşAllahBenim 4 üncü denemem 8 yıllık emeğim artık yoruldum sanırım hayatıma çocuksuz devam etmek zorundayım onu anladım