- 3 Haziran 2016
- 626
- 272
- 103
- 31
Amin size de inşallah. Sizde sorun neyAnladım canım Allahım tez zamanda sana bir bebiş nasip etsin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin size de inşallah. Sizde sorun neyAnladım canım Allahım tez zamanda sana bir bebiş nasip etsin inşallah![]()
Yaş sorunum zamanım kalmadı çünkü maalesefAmin size de inşallah. Sizde sorun ney
Rabbim isteyen hakeden bütün kadınların kucağını doldursun biz senelerdir çok çabaladık bir tane de 4 aylık kaybım var çok acılar yaşadım artık dayanamıyorum anne olmak istiyorum ilaç tedavileri falan istemiyorum o yüzden tüp bebeğe başvurdukYaş sorunum zamanım kalmadı çünkü maalesefGeç evlenince 1,5 yıllık evliyim ben
Amin canım benimRabbim isteyen hakeden bütün kadınların kucağını doldursun biz senelerdir çok çabaladık bir tane de 4 aylık kaybım var çok acılar yaşadım artık dayanamıyorum anne olmak istiyorum ilaç tedavileri falan istemiyorum o yüzden tüp bebeğe başvurduk
Nerede tedavi görüyorsunuzAmin canım benimİnşallah ilk tedavimde sağlıklı hamileliğin olur adeti bekliyoruz işte bakalım ne olacak çok heyecanlıyım bende
Bursa Acıbadem de başlayacağım siz ?Nerede tedavi görüyorsunuz
İstanbul amerikan hast.Bursa Acıbadem de başlayacağım siz ?
Fiyat verdiler mi size?İstanbul amerikan hast.
Aynı yaşta sayılırız iki denemem var biri negatif biri kimyasal benden sana tavsiye rahim filmi olmadan başlama negatif alınca bu kezde rahme bakalım diyorlar önden ne gerekiyorsa yaptır hatta rahim filmi değilde histereskopi hatta ofis histereskopi de olur devlette ücretsiz de yapılınca bile rahimde yapışıklık varsa gidiyor çizik atiyorlar tutunmaya etkiliyorEşimin değerleri uygun değil aşılama için yedi senedir bekliyoruz artık beklemek istemiyoruz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
İlk sefer için doktor gerek gormedi bu şekilde denemeye karar verdik artık allahtan hayırlısıAynı yaşta sayılırız iki denemem var biri negatif biri kimyasal benden sana tavsiye rahim filmi olmadan başlama negatif alınca bu kezde rahme bakalım diyorlar önden ne gerekiyorsa yaptır hatta rahim filmi değilde histereskopi hatta ofis histereskopi de olur devlette ücretsiz de yapılınca bile rahimde yapışıklık varsa gidiyor çizik atiyorlar tutunmaya etkiliyor
Rahim filminde sizde sorun çıktı mıAynı yaşta sayılırız iki denemem var biri negatif biri kimyasal benden sana tavsiye rahim filmi olmadan başlama negatif alınca bu kezde rahme bakalım diyorlar önden ne gerekiyorsa yaptır hatta rahim filmi değilde histereskopi hatta ofis histereskopi de olur devlette ücretsiz de yapılınca bile rahimde yapışıklık varsa gidiyor çizik atiyorlar tutunmaya etkiliyor
Hayırlısı olsun bende 32 yaşındayım embriyo glue isteyebilirsin yapıştırma en azından yüzde 5 kadar tutunmayı etkiliyor umarm güzel haberlerini yazarsın bende az kaldı bakalım bu kez ne olacakİlk sefer için doktor gerek gormedi bu şekilde denemeye karar verdik artık allahtan hayırlısı
Umarım güzel sonuçlar alırsınız sizde problem neydi acaba nerede tedavi görüyorsunuzHayırlısı olsun bende 32 yaşındayım embriyo glue isteyebilirsin yapıştırma en azından yüzde 5 kadar tutunmayı etkiliyor umarm güzel haberlerini yazarsın bende az kaldı bakalım bu kez ne olacak
Hiçbir sorun çıkmadı transfer oldum benim de erkek kaynaklı bu arada negatif aldım çift transfer edildi ve 5aa kalite iki adet olmadı sonra tekrar Eylül'de transfer oldum pozitif oldu çok sevindim glue yapılmıştı sonra değerim düşmeye başladı kimyasal dedi doktor sonra bahane kalmayınca rahimde sorun var bu kadar kaliteli embriyo tutardı dedi histereskopi oldum patoloji alındı herşey çok iyi çıktı polip miyom birşey yok aradım doktoru dedim hicbirsey yok rahimde sorn yok demekki nasip dese anlarm ben bahanelere kızıyorum herşey yapıldı katil hücre yok pihtilasma NK paneli kromozom analizi hicbirsey yok bende histereskopi oldum çizik atıldı transferden aldı gün önce prp yapılacak transfer günüde glue yapılacak bu kez nasip diyorumRahim filminde sizde sorun çıktı mı
27İlk kez tüp bebek tedavisi göreceğim ben yaşım 44 sizin kaçıncı yaşınız ?
Nasipten ötesi boş gerçekten hakkınızda hayırlısını diliyorumHiçbir sorun çıkmadı transfer oldum benim de erkek kaynaklı bu arada negatif aldım çift transfer edildi ve 5aa kalite iki adet olmadı sonra tekrar Eylül'de transfer oldum pozitif oldu çok sevindim glue yapılmıştı sonra değerim düşmeye başladı kimyasal dedi doktor sonra bahane kalmayınca rahimde sorun var bu kadar kaliteli embriyo tutardı dedi histereskopi oldum patoloji alındı herşey çok iyi çıktı polip miyom birşey yok aradım doktoru dedim hicbirsey yok rahimde sorn yok demekki nasip dese anlarm ben bahanelere kızıyorum herşey yapıldı katil hücre yok pihtilasma NK paneli kromozom analizi hicbirsey yok bende histereskopi oldum çizik atıldı transferden aldı gün önce prp yapılacak transfer günüde glue yapılacak bu kez nasip diyorum
Kesinlikle öyle bide sakin stres yapma belirti arama olmaz benim olmadan tutmuştu negatif olanda belirti vardı mesela hareket et yürüyüş yap en önemlisi çok çok su tüket hem kabız olmazsın hem yumurta kalitesi için güzel olurNasipten ötesi boş gerçekten hakkınızda hayırlısını diliyorum
Kalbim çok hızlı atıyor stres yapmamaya çalışıyprum ama panik atağım var engel olamoyorumKesinlikle öyle bide sakin stres yapma belirti arama olmaz benim olmadan tutmuştu negatif olanda belirti vardı mesela hareket et yürüyüş yap en önemlisi çok çok su tüket hem kabız olmazsın hem yumurta kalitesi için güzel olur
Merhaba embryolarınıza pgt yapılmış mıydı?Hiçbir sorun çıkmadı transfer oldum benim de erkek kaynaklı bu arada negatif aldım çift transfer edildi ve 5aa kalite iki adet olmadı sonra tekrar Eylül'de transfer oldum pozitif oldu çok sevindim glue yapılmıştı sonra değerim düşmeye başladı kimyasal dedi doktor sonra bahane kalmayınca rahimde sorun var bu kadar kaliteli embriyo tutardı dedi histereskopi oldum patoloji alındı herşey çok iyi çıktı polip miyom birşey yok aradım doktoru dedim hicbirsey yok rahimde sorn yok demekki nasip dese anlarm ben bahanelere kızıyorum herşey yapıldı katil hücre yok pihtilasma NK paneli kromozom analizi hicbirsey yok bende histereskopi oldum çizik atıldı transferden aldı gün önce prp yapılacak transfer günüde glue yapılacak bu kez nasip diyorum