• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Merhaba embryolarınıza pgt yapılmış mıydı?
Yok tek eksiğimiz oydu onuda çok doktor ile görüştum pgtli tutmayanda çok fazla dediler ki çevremde yaptıranda çok yani bide pgt alınırken plesantadan alınırsa sorun değilde dış kabuk diyelim eğer bebeğin oluştuğu bölgeden alınırsa zarar da görüyor her türlü sıkıntı tabiki bu benim fikrim

Kalbim çok hızlı atıyor stres yapmamaya çalışıyprum ama panik atağım var engel olamoyorum
Cok su tüket nefes al nefesini tut ve ver bunu tekrarla her sabah özellikle sakin kalmana yardımcı olacaktır yürüyüş yap ve su tüket stres azaltmak için mutlu olduğun anlara in ben hep transferde sihirli annem cennet mahallesi böyle şeyler izlerim huzur bulduğum için kendini rahatlatabilirsin

Yok tek eksiğimiz oydu onuda çok doktor ile görüştum pgtli tutmayanda çok fazla dediler ki çevremde yaptıranda çok yani bide pgt alınırken plesantadan alınırsa sorun değilde dış kabuk diyelim eğer bebeğin oluştuğu bölgeden alınırsa zarar da görüyor her türlü sıkıntı tabiki bu benim fikrim
Evet doğru söylüyorsunuz embryolog bu konuda iyi olmalı. Bende doktor araştırırken doktordansa embriyolog ve laboratuvar önemli demişlerdi. peki şu an pgt düşünüyor musunuz?

Back
X