• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Aminn inşallah canım benim Allahım nasip etsin yavrularımıza bize🤲🥹Mayıs ayında doğal yoldan hamile kaldım ama olmadı yaşamadı😔Birde tüp bebek deneyeceğim artık gerisi Allahtan 🥰
Benim de doğal yollarla olanlar yaşamadi maalesef sonra tüp bebekle oldu o da yaşamadı 9+4 de kalbi durdu meleğimin kürtaj olmak zorunda kaldım sonra kürtaja bağlı yapışıklık oldu ameliyat balon bir yılda onun düzelmesi için uğraştım sonra yine denedim tutmadı hiç negatif oldu bakalım bu sefer sağlıkla kucağımiza alalım sağlıklı akıllı afiyetli evlatlar nasip etsin hepimize Allah'ım 🙏🥰

Benim de doğal yollarla olanlar yaşamadi maalesef sonra tüp bebekle oldu o da yaşamadı 9+4 de kalbi durdu meleğimin kürtaj olmak zorunda kaldım sonra kürtaja bağlı yapışıklık oldu ameliyat balon bir yılda onun düzelmesi için uğraştım sonra yine denedim tutmadı hiç negatif oldu bakalım bu sefer sağlıkla kucağımiza alalım sağlıklı akıllı afiyetli evlatlar nasip etsin hepimize Allah'ım 🙏🥰
Amin inşallah canım🥰🤲Allah ne zaman ol derse olacak elimizden birşey gelmiyor maalesef 😔

Bende varım 50 günlük rahim dinlendirmedeyim kasım da transfer , 3. Gün embriyosu
Arkadaşlar çok heyecanlı değil mi neler yapıyorsunuz Koenzim omega demir Folik asit D vitamini pancar suyu nar suyu başka var mı🥰 3. Gün embriyosu ama yine de umut ediyorum

Amin inşallah canım🥰🤲Allah ne zaman ol derse olacak elimizden birşey gelmiyor maalesef 😔
Öyle canım Allah'ım bizlere de oldu sevincini yaşatsın 🙏 sürecimiz de öyle sancılı ki bizi bizden başkası anlamaz artık öyle yoruldum ki kimseyi görmek istemiyorum insanların pervasız olur olmaz sormalarından alaycı konuşmalarından yargılamalarından dua ediyorum bu sefer son olsun nasip olsun 🤲

Arkadaşlar çok heyecanlı değil mi neler yapıyorsunuz Koenzim omega demir Folik asit D vitamini pancar suyu nar suyu başka var mı🥰 3. Gün embriyosu ama yine de umut ediyorum
Umudunu sakın kırma benim arkadaşım 3. gün ümit verilmeyen embriyo ile anne oldu. Yeter ki Rabbim nasip etsin 🤲

Allah'ım hepimize sağlıkla kucağımiza alacağımız embriyolar versin 🤲🥰

Kızlar merhaba. Regl bekliyorym bende başlamak için ilaçlara fakat doktorum bana hiçbir vitamin vermedi folik asit dışında. Muayenemde rahim ve yumurtalıklar çok güzel dedi kadında sorun olmayıp da daha önce yapanlar kaç yumurta toplandı kaç embriyonuz oldu

Kızlar merhaba. Regl bekliyorym bende başlamak için ilaçlara fakat doktorum bana hiçbir vitamin vermedi folik asit dışında. Muayenemde rahim ve yumurtalıklar çok güzel dedi kadında sorun olmayıp da daha önce yapanlar kaç yumurta toplandı kaç embriyonuz oldu
Selam bende sizin gibi adet günümü bekliyorum bana da sadece vitamin verdi adetin 2.günü fsh ve E2 hormon testini yaptırıp gel dedi benide muayene etti 4 yumurtamın olduğunu yapmaya değer dedi sizde kaç yumurta varmış? Sizden rahim filmi istedi mi

Tüp bebeğe başladığımız gün folikasite başlattı benim doktorum. Ben pcosluyum 27 adet icsi yöntemiyle döllendirildi 5 tane 5. Gün embryom oldu.

Selam bende sizin gibi adet günümü bekliyorum bana da sadece vitamin verdi adetin 2.günü fsh ve E2 hormon testini yaptırıp gel dedi benide muayene etti 4 yumurtamın olduğunu yapmaya değer dedi sizde kaç yumurta varmış? Sizden rahim filmi istedi mi
Normal bu ay beş yumurta gördü rahim filmi istemedi benim daha onceden bit kere normal oluşan gebeliğim var diye umutlu konuştu sadece folik asit kullanıyorum prolaktin dışında hormon tahlili istemedi

Normal bu ay beş yumurta gördü rahim filmi istemedi benim daha onceden bit kere normal oluşan gebeliğim var diye umutlu konuştu sadece folik asit kullanıyorum prolaktin dışında hormon tahlili istemedi
Bende mayıs ayında doğal yoldan hamile kaldım herhalde ondan istemedi benden de yaşınız kaç ben 44 yaşındayım

Bende mayıs ayında doğal yoldan hamile kaldım herhalde ondan istemedi benden de yaşınız kaç ben 44 yaşındayım
31 yaşındayım. Yaşımız genç ve bende sorun olmadığı için doktor çok umutlu konuştu ilk transfer için amh ve rahim filmi istemedi umarım iyi olur

Ohh senin şansın çok benden:) doğal yoldan hamile kalırsın zaten kalmışsın da tüp Bebek için erken değil mi ilk önce aşılama dene
Eşimin değerleri uygun değil aşılama için yedi senedir bekliyoruz artık beklemek istemiyoruz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Back
X