• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Merhaba 11 kasımda transfer oldum bugün 8. Günüm dayanamayıp test böyle çıktı sevinmeliyim lütfen yardımcı
Merhaba 11 kasımda transfer oldum bugün 8. Günüm dayanamayıp test böyle çıktı sevinmeliyim lütfen yardımcı olun
silik çizgi görünüyor ilk defa test yaptığım için anlayamadım

Ben pgt yaptırmadım ama doktorum istedi özellikle kabul etmedim hep bundan korkuyordum anne Rahmi genetiği duzeltebilir demişti benim kendi ilimdeki doktorum ama pgt için sıvı alınırken zarar verilebilir demişti ben istemedim çok iyi yapılması gerekiyor ha çok düzgün yapanlar da var pgt ki olup tutmayanda çok
Ya ben yaptırdım pazarteside transfer olacak bir an korkttum inşallah tutunurlar:( üzüldüm şimdi

Kızlar ben T+6 ve T+8 de test yaptım 92 ve 279 çıktı sonra artık gitmedim doktor ay sonuna randevu verdi şuan T+12 deyim artık kan testine gitmiyorum ama bi sorun varmı diye de idrar testi yapıyorum bişey olsa Allah korusun idrar da çift çizgi çıkmaz demi

Hayırlı aksamlar kızlar amh düşüklüğü nedeniyle tüp bebege başladım bugun 5.gün 225 ganol f kullanıyorum yarın cetrodite başlayacagım ama koldan sadece sunu net hatırmaıyorum iğneyi tamemen mi batırıyım yoksa biraz mı onu sormak istedim yardımcı olursanız cok sevinirim

Hayırlı aksamlar kızlar amh düşüklüğü nedeniyle tüp bebege başladım bugun 5.gün 225 ganol f kullanıyorum yarın cetrodite başlayacagım ama koldan sadece sunu net hatırmaıyorum iğneyi tamemen mi batırıyım yoksa biraz mı onu sormak istedim yardımcı olursanız cok sevinirim
Canım niye koldan göbekten olması lazm o önde giden yumurtaları durduruyor tabi doktorun dedi ise bilememde ben göbek diye biliyorum

Yok göbekten vuruluyor göbeğin dört parmak yanından iğne dikey daha sağlıklı girer videosu var youtubede

Eklentiler

• Screenshot_2025-11-18-20-33-05-18_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.webp
    Screenshot_2025-11-18-20-33-05-18_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 8
Hep okudugum göbekten Koldan denildi anlattılarda ama sadece iğne tam mı batırırılmalı onu unuttum
Evet iğne ucu tam girmeli yoksa ilaç dışarı verir. Zaten küçük ince iğnesi ayarlama yapacağın kadar büyük birşey değil. Ve evet cetrotide göbekten kullandım ben de

kızlar Progestan fitil yapıp 1,5 saat uzandım kalktım WC’de beyaz dış kapsülü gördüm afedersiniz ya bu normal mi :( fitil olayı darlandırıyo insanı ya. Sanki akıyor gidiyor gibi hissediyorum hep

kızlar Progestan fitil yapıp 1,5 saat uzandım kalktım WC’de beyaz dış kapsülü gördüm afedersiniz ya bu normal mi :( fitil olayı darlandırıyo insanı ya. Sanki akıyor gidiyor gibi hissediyorum hep

Bütün olarak mı geri gelmiş ?
Çözülüp beyaz olarak akması normal, vücut alacağını alıyor kalan dışarı atılıyor ama bütün halinde çözülmeden vücudunuz attıysa belki derine itememiş olabilirsiniz

Evet balım normal kalıntısı gidecek zaten. Bana hemşirem dedi rahim alması gerekeni alıyor kalıntısı akacak normal korkun olmasın.

Back
X