• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar ben T+6 ve T+8 de test yaptım 92 ve 279 çıktı sonra artık gitmedim doktor ay sonuna randevu verdi şuan T+12 deyim artık kan testine gitmiyorum ama bi sorun varmı diye de idrar testi yapıyorum bişey olsa Allah korusun idrar da çift çizgi çıkmaz demi
Merhaba değerleriniz çok güzel artmış maşallah bence idrar yapmayın artık hep maddi hem manevi. Allah korusun bir şey olsa bile değerin düşmesi ay sonunu bulur , düşmesi artması kadar hızlı olmuyor. Ben ilaçlı düşükten 1 hafta sonra kan verdiğimde değerim hala 2bin küsürdü. Allah korusun bir eşy olsa anlarsınız mutlaka. Yani keyfini çıkartın güzel şeyler düşünğn. Rabbim sağlıkla kavuştursun

3. Gün embriyosu için çok erken 7. Gün kan vermiş gibi birşey oluyorsun yeni tutunma olabilir ilaçlarını kullanmaya devam et beşinci gün embriyosunda bile en erken 9. Gün test istiyorlar benim öyle istenmişti bekle canm
Ben 5. Gün embriyosuna 7.gün kan verdim negatif çıktı gerçekten pozitife dönme ihtimali varmı ya :(

Ben 5. Gün embriyosuna 7.gün kan verdim negatif çıktı gerçekten pozitife dönme ihtimali varmı ya :(
Herkesin vücudu farklı geç tutunma olabiliyor belki daha kana geçmesi bilinmez o yüzden zaten beşinci gün embriyosunda en erken 9. Gün istiyorlar inşallah pozitif sevinci yaşarsınız 🙏

Herkesin vücudu farklı geç tutunma olabiliyor belki daha kana geçmesi bilinmez o yüzden zaten beşinci gün embriyosunda en erken 9. Gün istiyorlar inşallah pozitif sevinci yaşarsınız 🙏
İnşallah öyledir ya yarın bidaha kan vericem bakalım.. ilk transferim 5. Gün idrarda çıkmıştı o yüzden bu 7.gün kanda çıkmayınca tamamen umudum bitti açıkçası yinede bi umut bekliyorum

yqptırdıgınız ıcın uzulmeyın pgt bu yokda çok önemli bi klavuz aslında. Sağlıklı doğum yapabilmek adına. Kromozomsal hastalıkların çoğu eleniyor. Merkezinizin çalışanları ve şab. iyiyse sıkıntı çıkma ihtimali yok denecek kadar da az. Bende çok araştırdım. Tutunmayı ve sağlıklı doğma ihtimalini %35-40 kadar arttırıyor. Keşke her zaman 5. Güne gitse ve herkez yaptırabilse büyük şans
Çok doğru ama ilk denemem inşallah tek seferde kavuşurum ama bazen insan ürperiyor🥲

Back
X