- 12 Şubat 2020
- 1.443
- 1.237
- 133
Senin kacti canimEvet 2. Kanı mutlaka istiyorlar seninle değerlerimiz yakın zaten sana hemen vermişler bana 3 hafta sonraya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kacti canimEvet 2. Kanı mutlaka istiyorlar seninle değerlerimiz yakın zaten sana hemen vermişler bana 3 hafta sonraya![]()
Kacti kac olmus canim, bende yarin verecem deKızlar 2.testim güzel yükselmiş şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inşallah![]()
Canım ben 9. Gün verdim 456 idi 11. Gün verdim 1071 olmuş hoca yeterli dediKacti kac olmus canim, bende yarin verecem de
Dün ilk pembe lekelenme geldiğindr söylemiştim ona normal demişti dün akşamdan beri kahve lekelenmelerin devam ettiğini söyleyince bugün normal değil ama gebelik olmadığı anlamına gelmez dedi salı günü vermem gereken test günümü cumartesiye çekti. Aşırı moral bozuldu bendr dayanamayıp gidip kan tahlili verdim değerim 53,56 geldiinşallah cumartesiye
İnşallah ya çok sevindimDün ilk pembe lekelenme geldiğindr söylemiştim ona normal demişti dün akşamdan beri kahve lekelenmelerin devam ettiğini söyleyince bugün normal değil ama gebelik olmadığı anlamına gelmez dedi salı günü vermem gereken test günümü cumartesiye çekti. Aşırı moral bozuldu bendr dayanamayıp gidip kan tahlili verdim değerim 53,56 geldiinşallah cumartesiye katlanarak artar
Çok sevindim erken olmasına rağmen şu anki değerinizde yüksek cumartesi inşallah katlanarak artarİnşallah ya çok sevindim![]()
ben de dayanamadım dün kan verdim ama benim 20.9 geldi sevindim ama tam sevinemedim gibi daha önceden aşılama ile bir düşüğüm var kalp atımı alınamamıştı şimdi de neyse daha erkendi zaten deyip kendimi telkin ediyorum cumartesi inşallah güzel oranda artar. Mutlaka yazın insana moral oluyor . Kanamanız ne durumda ?
Kaçıncı gününde verdin kanıİnşallah ya çok sevindim![]()
ben de dayanamadım dün kan verdim ama benim 20.9 geldi sevindim ama tam sevinemedim gibi daha önceden aşılama ile bir düşüğüm var kalp atımı alınamamıştı şimdi de neyse daha erkendi zaten deyip kendimi telkin ediyorum cumartesi inşallah güzel oranda artar. Mutlaka yazın insana moral oluyor . Kanamanız ne durumda ?
transfer günü hariç 6 :/Kaçıncı gününde verdin kanı
6. güne göre sonuç baya iyi boşuna kendinizi üzmeyintransfer günü hariç 6 :/
Çok Teşekkür ederimm inşallah ya6. güne göre sonuç baya iyi boşuna kendinizi üzmeyinhayırlı olsun şimdiden 11. gün istedi doktorum tutunma 9 güne kadar olabiliyormuş çünkü
Ayy maşallah belirtilerin var mıydıMerhaba bugün test yaptım sonucum 370 çıktı çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Sizin kaçıncı gün embryosu ve taze transfer mi acabaMerhaba bugün test yaptım sonucum 370 çıktı çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Çok Teşekkür ederimm inşallah yasizin ne zamandı test tarihi
Evet ben de bunu merak ediyorum kaçıncı günden sonra belirtiler başladı ya da neler hissettinizKızlar pozitif olanlar kaçıncı gün embyosuydu ve belirtiniz var mıydı ekstra dikkat ediginiz şeyler vesaire