• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Dün ilk pembe lekelenme geldiğindr söylemiştim ona normal demişti dün akşamdan beri kahve lekelenmelerin devam ettiğini söyleyince bugün normal değil ama gebelik olmadığı anlamına gelmez dedi salı günü vermem gereken test günümü cumartesiye çekti. Aşırı moral bozuldu bendr dayanamayıp gidip kan tahlili verdim değerim 53,56 geldi 🥰 inşallah cumartesiye

Dün ilk pembe lekelenme geldiğindr söylemiştim ona normal demişti dün akşamdan beri kahve lekelenmelerin devam ettiğini söyleyince bugün normal değil ama gebelik olmadığı anlamına gelmez dedi salı günü vermem gereken test günümü cumartesiye çekti. Aşırı moral bozuldu bendr dayanamayıp gidip kan tahlili verdim değerim 53,56 geldi 🥰 inşallah cumartesiye katlanarak artar
İnşallah ya çok sevindim 🧿 🙏 ben de dayanamadım dün kan verdim ama benim 20.9 geldi sevindim ama tam sevinemedim gibi daha önceden aşılama ile bir düşüğüm var kalp atımı alınamamıştı şimdi de neyse daha erkendi zaten deyip kendimi telkin ediyorum cumartesi inşallah güzel oranda artar. Mutlaka yazın insana moral oluyor . Kanamanız ne durumda ?

İnşallah ya çok sevindim 🧿 🙏 ben de dayanamadım dün kan verdim ama benim 20.9 geldi sevindim ama tam sevinemedim gibi daha önceden aşılama ile bir düşüğüm var kalp atımı alınamamıştı şimdi de neyse daha erkendi zaten deyip kendimi telkin ediyorum cumartesi inşallah güzel oranda artar. Mutlaka yazın insana moral oluyor . Kanamanız ne durumda ?
Çok sevindim erken olmasına rağmen şu anki değerinizde yüksek cumartesi inşallah katlanarak artar 🙏 lekelenmelerim hala devam ediyor işte buda beni korkutuyor farklı bir sonuçla karşılaşırım diye. Sizde cumartesi paylaşın sonucunuzu merakla bekliyorum 😍😍b

Son düzenleme:
Çok sevindim erken olmasına rağmen şu anki değerinizde yüksek cumartesi inşallah katlanarak artar 🙏 lekelenmelerim hala devam ediyor işte buda beni korkutuyor farklı bir sonuçla karşılaşırım diye. Sizde cumartesi paylaşın sonucunuzu merakla bekliyorum 😍😍

Kaçıncı gününde verdin kanı

Kızlar size bir şey sorucam mesela tüp bebek ilk etapta tutsa sonra basarısız olsa ilerde ama yani sonucta ilaç kullanıyoruz düşük oluyor mu yinede vücut tepki veriyor mu bir terslik olsa

selam hanımlar ben de transfer olacağım 5. gün dondurulmuş 4bb embriyomuz var sadece. 4bb ile hamile kalan var mı aramızda?

2 3 gundur burada guzel sonuçlar görünce yazmak istedim. Öncelikle guzel sonuç gören arkadaşların kucaklarına da almayı nasip etsin Rabbım🤲 Negatif olan arkadaşlara da tez zamn da guzel sonuclar görmeyi nasip etsin.Benim de yarın test günüm insallah bende guzel sonuçlar alırım 3.gun embryosu ve taze çift embryo transfer edildi

Kızlar pozitif olanlar kaçıncı gün embyosuydu ve belirtiniz var mıydı ekstra dikkat ediginiz şeyler vesaire

Arkadaşlar belirti konusuna bence takılıp kendinizi strese sokmayın. Gebelik belirtileri 6. Hafta çıkarmış. İnsanların yaşadığını tüm belirtiler kullandığımız ilaçların yan etkileri. Belirtisi çok olup negatif çıkan, hiç belirtisi olmayıp pozitif çıkan da var. Ben 10 gündür çok takıp kendime eziyet ettim siz bari yapmayın 😭

Back
X