Evet canım genelde hep adet agrısı demişler şunu farkettim bilmiyorum negatif alamin var mı ama sağ bacaktan veya soldan böyle boylamasına çekilme agrı gibi yaşayanlarda oluyormuşBenim iki since de en buyuk belirtim adet agrisi cekmem di,
Ben geçen sene doğal yolla hamile kaldığımda tek belirtim göğsümün üzerine bile yatamayacak kadar ağriyordu kıyafet bile değse ayy bu ne diyordum. Ağrının normal olmadığı çok belliydi. Adet önceleri de hep ağrıyor tabi ama benim için belirti sayılacak biseydi. Şimdi önümüzdeki on gün bunu takip edeceğim acaba ağrıyor mu diyeEvet canım genelde hep adet agrısı demişler şunu farkettim bilmiyorum negatif alamin var mı ama sağ bacaktan veya soldan böyle boylamasına çekilme agrı gibi yaşayanlarda oluyormuş
Teşekkürler canım inşallah yarın güzel haberi alırsın sendeMasallah canim cok iyi O zaman
Merhaba benim 7 . Haftamda kalbi durmuştu maalesef dr kontrolunde farkedılmıştiKızlar size bir şey sorucam mesela tüp bebek ilk etapta tutsa sonra basarısız olsa ilerde ama yani sonucta ilaç kullanıyoruz düşük oluyor mu yinede vücut tepki veriyor mu bir terslik olsa
çok geçmiş olsun sebebi neymiş öğrenebildiniz miMerhaba benim 7 . Haftamda kalbi durmuştu maalesef dr kontrolunde farkedılmışti
Yok hayır biyopsi yaptıramamıştım ilaçla düşük yaptığım için. Kürtaj olsaydım öğrenebilirdim ama kürtaj çocugunuz yoksa hiç önermiyoruz hasar kalabiliyor demişlerdi.çok geçmiş olsun sebebi neymiş öğrenebildiniz mi
Maşallah , kaçıncı gununuzKızlar benim sonucum geldi 267
Maşallah , kaçıncı gununuz
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah, benimde dün 10.gün 234 tü bakalım. Benim kötü deneyimlerim oldugu için sanırıö doğana kadar sevinemeyecegımm11 kasımda transfer olmuştum 10. Günüm
Hay maşallah seni hatırlıyorum belirtim yok diyordun sanki maşallah pazartesi de ben vereceğim kan darısı banaKızlar benim sonucum geldi 267
Benimde boş gebeliğim var 1 tane sanırım bende senin gibi sevinemeyecegim hep içimde bir korku varMaşallah sağlıkla ilerlesin inşallah, benimde dün 10.gün 234 tü bakalım. Benim kötü deneyimlerim oldugu için sanırıö doğana kadar sevinemeyecegımm
Benim transferden 6 gün önce 3tü. Doktorum sallamadı bile. Son güne kadar dert ettim nasıl olcak diye. 2 gün önce transferim oldu. Nasip diyorum artık gerisiİlaçla transfer sürecinde estrofemden dolayı tsh yükselen oldu mu? Geçen ay iptal edildi bu ay doğal transferde yumurtam erken çatlamış yine iptal. Estrofem tsh 5-6 ya çıkarıyor
Ya ben şuan o sorunu yaşıyorum 50 mg euthyrox kullanmama rağmen beta 234 tsh 4.46 çıktı . Euthyrox 100 mg ye çıktı dahiliyecim. Çıldırmak üzereyim. Ve dr lar çok rahat davranıyo öyle kısa sürece bi şey olmaz falan diye çok korkuyorum naşka yaşayan oldu mu acabaİlaçla transfer sürecinde estrofemden dolayı tsh yükselen oldu mu? Geçen ay iptal edildi bu ay doğal transferde yumurtam erken çatlamış yine iptal. Estrofem tsh 5-6 ya çıkarıyor
Benimde transfer çncesi 3.26ydı beni de takmadılar euthyrox 50 mg çıkarttılar. Şimdi betamla tekrar baktırdım 4.46 . 100 mg ye çıkarttık ilacı. Ama hem kadın foğhmcu hem dahiliyeci çok rahat davranıyor vardır herhalde bi bildkleri ya.Benim transferden 6 gün önce 3tü. Doktorum sallamadı bile. Son güne kadar dert ettim nasıl olcak diye. 2 gün önce transferim oldu. Nasip diyorum artık gerisi
Ben transfer öncesi önceki sağlıksız gebeliğimde tsh yüksekti dedim doktoruma şimdi bakmadık dedim, hiç önemi yok gebelik olmuşsun öyle bakarız 10 un üzerinde değilse problem değil demiştiBenim transferden 6 gün önce 3tü. Doktorum sallamadı bile. Son güne kadar dert ettim nasıl olcak diye. 2 gün önce transferim oldu. Nasip diyorum artık gerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?