Benim de ne transfer sonrası ne de pozitifi gördükten sonra göğüslerimde hiç bir hassasiyet olmadı bakıyorum da ..sadece sırt ağrım ve kasık ağrım oluyor ara ara halen..herhalde göğüs hassasiyeti de başlar
5 haftanin başı şu an tam yanlış değilsem ben 14 ünde 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum..chatgpt ye hesaplattim öyle dedi bugün sormayi unuttum keseyi görünce
Benim de ne transfer sonrası ne de pozitifi gördükten sonra göğüslerimde hiç bir hassasiyet olmadı bakıyorum da ..sadece sırt ağrım ve kasık ağrım oluyor ara ara halen..herhalde göğüs hassasiyeti de başlar
Kızlar benim dün t+4 te belirtim vardı kasık ağrısı göğüs ağrısı kasılma. Ama bugün belirti yok gibi bu durumu yaşayan var mı? Teste çok var çok heyecanlıyımmmm
Benim de 4. Gün ama hiç belirtim yok gibi sanki ya bugün sabah bi tansiyonum yükseldi şimdide sanki hafif ağrı var karnımda sürekli kendimi de dinlemek istemiyorum ama
Benim de 4. Gün ama hiç belirtim yok gibi sanki ya bugün sabah bi tansiyonum yükseldi şimdide sanki hafif ağrı var karnımda sürekli kendimi de dinlemek istemiyorum ama
Belirtiler çok değişkenlik gösteriyor demek ki ama belirti aramadan da duramıyor insanBenim kalp ritmim bile değişiyor arada hızlı hızlı atıyor o da tutunma belirtisi mi diye düşünüyorum ama stresten de olabilir bu durumu yaşayan var mı